Először is: VÉGRE...olyan jó volt olvasni újra Narutot
Lehetett volna bármilyen szar is, szerintem azt is tudtam volna élvezni. De hál'Istennek nem lett az. Sőt.
Nagyon tetszett!! A gyerekek baromi szimpatikusak lettek, pedig a 700. fejezetben nem tartottam többnek őket a szüleik klónjainál (külsőre persze az a többség, de számomra ez másodlagos), éppen ezért volt kellemes meglepetés Chouji lánya, Sai fia/lánya, (
) aki szerintem valahol Sai és Ino között van, Boruto, aki csak a csíntevéseiben hasonlít az apjára, és persze Sarada, aki messze a legérdekesebb és legkomplexebb női karaktere Kishinek (ha belegondolunk, hogy mindezt 2 fejezet alatt érte el Kishi, míg Sakuránál pl. volt erre 700 része...hát na.).
A rész hangulata, karakterei, története, mind-mind nagyon bejöttek. Ahogy az apák edzették a fiaikat (és Sarada érzései ezzel kapcsolatban), látni a felnőtt karaktereket, egymáshoz való viszonyukat (jó érzés volt hallani azt a hangnemet, ahogyan Narutoról beszéltek
), áh, élveztem.
És Sakura... szép volt
Nem hiszem el, de szép volt. Mármint külsőre. (Amúgy Sarada nem magas egy kicsit a korához képest?)
A Sasuke körül lévő rejtély meg...szinte kizárt, hogy Karin lenne Sarada anyja, valami más van a háttérben, de azért Sasuke megint megcsinálta... bármilyen fontos küldetés (mi lehet neki olyan fontos, ami miatt elhagyja a lányát, és olyan nehéz, összetett, hogy ennyi ideig tartson neki?), a család az család.
Meg vagyok győződve, hogy ez a Karin szál csak egy morzsa a fanoknak, de talán lesz valami szerepe (ahogy mondtátok, talán a Taka és Orochimaru, esetleg Kabuto sorsa (bár szerintem ő visszament az árvaházba, és kész).
Az érdekel most a legjobban, hogy Sasuke visszatérése mit fog magával hozni a faluba (bár Sarada már várost emlegetett...). Visszajön, a lánya várja, és aztán Borutot fogja edzeni? Tipikus Sasuke
Szóval várom, az biztos.
Ui. Akkor jövőhéten nem jön semmilyen manga, ugye?
Szerk.: Azért remélem, hogy az új világrendről is kapunk infokat majd, a többi faluról, ill. karakterről, mert azért ez most eléggé csak a legközéppontibb karakterekre öszpontosított-mondjuk nem is baj.