Fanni-chan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10245 Dátum: 14 szep 09, 19:14:16 » |
|
Sasukéval egy lapon sem lehet említeni, de Sasuket sem sokakhoz. Például Danzouhoz.
Ezt kifejtenéd bővebben? Nem kötözködök vagy ilyesmi csak érdekel, hogy mit is értesz ez alatt, mert ezt így sokféleképpen lehet értelmezni és nem vagyok benne biztos, hogy ugyanarra gondolok amire te Amúgy a héten is csütörtökön jelenik meg a manga?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 09, 19:14:57 írta Fanni-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #10246 Dátum: 14 szep 09, 19:35:37 » |
|
Sasukéval egy lapon sem lehet említeni, de Sasuket sem sokakhoz. Például Danzouhoz.
Ezt kifejtenéd bővebben? Nem kötözködök vagy ilyesmi csak érdekel, hogy mit is értesz ez alatt, mert ezt így sokféleképpen lehet értelmezni és nem vagyok benne biztos, hogy ugyanarra gondolok amire te Amúgy a héten is csütörtökön jelenik meg a manga? Hát Minato egy ártatlan lélek, Sasuke alapjáraton normális, de gyakran elgurul a gyógyszere, Danzou meg egy rohadék. Mach5 - Én nem tartom gonosznak Sasukét, és szerintem meglehet bocsátani neki. Igazából, ha Narutóék helyében lennék, akkor az fájna, hogy cserben hagyott, magasról tett ránk. Nem az, hogy megtámadta a kagékat, meg megölt egy tetűt. Na de azért Minatot gonosznak beállítani, csak mert tette a dolgát...enyhén túlzás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 09, 19:36:19 írta Jon97 »
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
sergei55
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10247 Dátum: 14 szep 10, 06:06:44 » |
|
Ezt kifejtenéd bővebben? Nem kötözködök vagy ilyesmi csak érdekel, hogy mit is értesz ez alatt, mert ezt így sokféleképpen lehet értelmezni és nem vagyok benne biztos, hogy ugyanarra gondolok amire te Amúgy a héten is csütörtökön jelenik meg a manga? Hát Minato egy ártatlan lélek, Sasuke alapjáraton normális, de gyakran elgurul a gyógyszere, Danzou meg egy rohadék. Mach5 - Én nem tartom gonosznak Sasukét, és szerintem meglehet bocsátani neki. Igazából, ha Narutóék helyében lennék, akkor az fájna, hogy cserben hagyott, magasról tett ránk. Nem az, hogy megtámadta a kagékat, meg megölt egy tetűt. Na de azért Minatot gonosznak beállítani, csak mert tette a dolgát...enyhén túlzás. Minato normális? Nem tudom, én nem nevezném normálisnak azt a személyt, aki kinyírja magát, csak mert nem akar a drága kicsi felesége nélkül tovább élni, s magára hagyja a fiát (sőt, meg is átkozza just for fun). Lehet jönni, hogy "dehát nem volt más megoldás", ami ritka nagy hülyeség, ugyanis Kushina röhögve vissza tudta volna percsételni magába s magával rántani a rókát, majd amikor újra életre kelt volna (ami akár évek is lehetnek, lásd Rin-Sanbi, aminek kb 10-15 év kellett a feltámadásig), akkor lepecsételni - akinek már nem is kellett volna magának Minato-nak lennie, hiszen ha már a Hirashin-t is megtudta tanítani 3-4 no name random guy-nak (lásd amikor Mei-t teleportálják Madara-hoz), akkor egy pecsételő technika már gyerekjáték. De mint tudjuk, Minato nem akart a tsundere fétise nélkül tovább élni, s inkább magára hagyta Naruto-t szenvedni 16 éven át, mintsem felnevelte volna, ahogyan egy kötelesség tudó apa tette volna. Mondhatnék egy kiváló ellenpéldát, de ahhoz hozzá kellene nyúlnom más mangákhoz, de összességében mentális szinten kb Hinata vagy Sakura szinjtén van, de ne aggódj: szerencsére kicsit sincs akkora farokházi anti-fater, mint Kinniku Mayumi ( http://www.mangareader.net/361-36741-4/kinnikuman/chapter-274.html). Valamint az, hogy "háború", nem mentesít az emberölés bűne alól, lásd "Dante Pokla", ahol a főhős Dante ugyan úgy naívan hiszi, hogy háborúban ölni nem bűn, mert ott a szent cél, erre minden régi katona társát ott találja. S mint sokan írták, Sasuke-nál egyedül talán csak Naruto tisztakezűbb, mert ő tényleg nem ölt soha életében (Kakuzu-t Kakashi végezte ki, Nagato magát nyírta ki, a fehér zetsu-k nem számítanak mert ők csak egy technika melléktermékei).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10248 Dátum: 14 szep 10, 07:15:44 » |
|
Minato azt akarta, hogy falunál maradjon a róka. Anélkül eléggé meggyengült volna a katonai erejük, szóval vezetőként logikus döntést hozott azzal, hogy a fiába pecsételte. Egyébként ritka rossz apa, de ezt szerintem senki sem vonja kétségbe.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
sergei55
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10249 Dátum: 14 szep 10, 08:04:05 » |
|
Minato azt akarta, hogy falunál maradjon a róka. Anélkül eléggé meggyengült volna a katonai erejük, szóval vezetőként logikus döntést hozott azzal, hogy a fiába pecsételte. Egyébként ritka rossz apa, de ezt szerintem senki sem vonja kétségbe.
Meggyengülhetett volna? Talán. Jó ötlet volt-e egy csecsemőbe zárni, akit aztán a nap 24 órájában ignorálnak még a falu vezetői is de olyan szinten, hogy még egy testőrséget sem kapott 13 éves koráig, kitéve ama veszélynek, hogy Obito elrabolja mondjuk álmában vagy amikor egyedül van? Ha már Mizuki-nak sirkerült visszaélnie Naruto igen gyenge bizalmával, akkor Obito-nak gyerekjáték lett volna (főleg amilyen környezetben nőtt fel). Később is megszerezhették volna a rókát, elvégre ha már Kakuzu és Hidans szintű emberek röhögve levertek 1-2 Jinchuuriki-t, akkor pl Gai-nak nevetve ment volna 7 kapuval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zweistein
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10250 Dátum: 14 szep 10, 11:19:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sergei55
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10251 Dátum: 14 szep 10, 11:32:33 » |
|
Na, egyből jön is a Naruto VS Sasuke harc, még röhejesebben megoldva, mint ahogyan a rajongók gondolták. Öröm az örömben, hogy ezt egy az egyben a DmC játék végéről másolta le, ami már ott kiakasztotta a röhej faktort, s mivel itt most Sasuke-ról van szó.
Azon már ki sem akadok, hogy Sasuke, aki talán a legtöbbet fail-elt Kaguya ellen + aki Naruto nélkül ki sem tudott szabadulni Fekete Zetsu fogságából most egy csettintésre elfogja Bijuu-kat.
S most komolyan, mit remél Sasuke? 690 fejezet óta mindenki kiverte belőle a belsőségeit, még Sakura is akkor ölte volna meg, amikor akarta (más kérdés, hogy nem akarta), egyedül Naruto-t győzte le egyszer, de ott is csak a szerencséjének köszönhette, hogy nem ő dőlt ki + hogy előzőleg Kimimaro meg a hang 4-es kifárasztotta. Itt viszont egyenlő esélyekkel indulnak. Az egyetlen esélye a győzelemre az lenne, ha öngyilkosságal zsarolja Naruto-t.
Valamint Kishimoto nem igazán gondolta ez át: ha most az egyikük meghal, akkor senki nem szabadul ki a fából, ami azt jelenti, hogy hiba volt a filmet bejelenteni. Jól átgondolta ezt? Mert így már alapból evidens, ki nyer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #10252 Dátum: 14 szep 10, 11:37:20 » |
|
Szerintem epic rész volt. De Narutoban már csak róka fele van ha minden igaz így már nem olyan erős mint régen .....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #10253 Dátum: 14 szep 10, 11:57:39 » |
|
Na, hát valami ilyesmit el is vártam. Túl mesebeli lett volna, hogy visszamennek a faluba, felépítenek mindent, Hokage címért küzdenek, Sasuke a végén kinyírja magát, mert elfogadja Naruto elveit... stb.. Ami történt azt is vártam Sasukétől.. Az, hogy genjutsuba tette a bijuukat nem meglepő, Obito pontosan 17 évvel ezelőtt is megtette ezt Rinnegan nélkül Kuramán. Egy ilyen szemmel meg ami Sasukénél van kb semmi se lehetetlen. Hamarosan megérkezik szerintem Oro is (ha valahogy kivédte a Mugen Tsukoyomit, vagy ha Sasuke feloldja) és támogatni fogja. Am nemtom miért nem lehet ezt normálisan megbeszélni, és átvenni a lehetőségeket.. Ja de, tudom. Mert Sasuke.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #10254 Dátum: 14 szep 10, 11:59:51 » |
|
Rendet akar csak Sasuke egy olyan rendszert ahol ne történjen meg az ami a bátyával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10255 Dátum: 14 szep 10, 12:18:56 » |
|
Epic lenne, ha Sasukét Naruto megölné-bár kétlem, hogy megtudná tenni, mégha erősebb is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fed
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10256 Dátum: 14 szep 10, 12:25:06 » |
|
Nah erre a harcra kíváncsi leszek,annyira űbertáp mind 2,hogy nem tudom elképzelni,hogy ne legyen röhejes,és mi a franc fog majd dönteni a végkimenetelben. Még szerencse hogy már harcolnak napja egyfolytában,mert amúgy halálra unnánk magunkat annyi chakrájuk van/volt . Úgy érzem nem fog a "part 1"-es csatájuk közelébe sem érni,de hátha jobb lesz mint a 10 farkús bohóckodás. Dehunter:Narutonak ez nem választható út,Hashi egyszer megpróbálta,de jól láthatóan nem jött be,Valami olyat kell kitalálnia,amivel Sasukét más nézőpontra állítja,amúgy máshogy nem győzhet szerintem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 10, 12:35:31 írta Fed »
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The real fun is about to start!
|
|
« Válasz #10257 Dátum: 14 szep 10, 12:58:11 » |
|
Szerintem epic rész volt. De Narutoban már csak róka fele van ha minden igaz így már nem olyan erős mint régen .....
Gondold át alaposabban, Sasuke, ilyen tápos lett a Rinnegannak hála, akk Naruto-nak, semmi esélye nem lenne Kurama 2. felével... Még benne van minden bijuu-ból a chakrájuk egy része, tehát, megvan az az erő, amit Kaguya ellen használt, gudoudama, stb. A fejezet durva volt, de jó értelemben. Utoljára, akkor olvastam ennyire izgatottan a mangát, amikor Obito elnyelte a juubi-t. Sakura végre visszatér a valóságba, h Sasuke, még mindig az a gyökér, aki volt, csak mostm világméretű tervvel állt elő... Naruto-nak pedig rá kell ébrednie, h Sasuke-t meg kell ölnie, másh nem fog leállni, hacsak... Nem lenne lehetséges, h feltámassza a klánját a Rinne Tensei-el? Ha Chibaku Tensei-t képes használni, akk Rinne Tense-it is képesnek kell lennie + neki több chakrája van, és erősebb is, mint Nagato, sztem, ha nem is mindenkit, de min. Itachit vissza tudná hozni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 10, 13:03:22 írta Axel92 »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10258 Dátum: 14 szep 10, 13:18:21 » |
|
Többet vártam, tudtuk mindannyian, hogy el fog jönni ez a harc, és amióta Sasuke bejelentette, hogy meg akarja reformálni a falurendszert, és amikor láttuk, hogy szénné akarja égetni a juubit, egyértelmű volt, hogy ez lesz.
De az még mindig nem világos egészen, hogy hogyan akarja megreformálni a rendszert. A kagékat eddig demokratikusan választották meg, Sasuke meg amúgy is diktatórikus típus, szóval nem értem, mire jó a kagék kivégzése, és hogyan lesz attól jobb, ha ezentúl nem így működik majd a világ.
De mindegy, úgysem tudjuk meg. És remélem Kaguyát sem intézzük el annyival, hogy valamitől megváltozott. Ahogy még mindig hiányzik a történetből Rikudo tesója és bödönjei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lemoon
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Gman kiválasztottja :3
|
|
« Válasz #10259 Dátum: 14 szep 10, 13:32:32 » |
|
Nem mintha nem lett volna várható,de annyira nem tetszik ez a csavar. Viszont elnézem,mert hónapok óta ez az egyetlen logikus lépése Kishinek. Mármint amit meg is tud magyarázni,és nyomós ráadásul létező ok van,hogy ezt bevetette. Amúgy egyáltalán nincs semmi meglepő abban hogy Sasuke genjutsuba tudta őket ejteni,mert ha Obito-nak,Madara-nak meg szinte az összes többi Uchihának ment,akkor neki is megy. Mindenesetre már nem kell találgatni,mivel húzza el az időt decemberig. ^^ Van egy halvány sejtésem,hogy mint az előzőekbe is,ebbe is bele fog avatkozni Sakura.Bár erre nem sok esély van,főleg hogy tényleg nagyon erős lett,de itt Sasuke vs Naruto harcról van szó!( mintha azt akarnánk,hogy Kenpachi meg Acnologia harcoljon...na jó azért ez erős túlzás,de a lényeget értitek ) Oké,poént félretéve csak annyit tudok mondani: Nem értem EZT!Se Sasukét,se Kishit! .-. Mit akar ebből kihozni?Hogy meglegyen a rég várt Naruto vs Sasuke harc??Azt már senki nem várja! Az erőviszonyokat jól ismerjük.Sasuke minden eddigi csatáját épphogy megúszta.Ebből a szempontból Sakura már rég utolérte,mert ő ha egyedül harcolt,nem valaki más mentette ki. Megértem hogy dühös a bátyja miatt és megakarja bosszulni,de már nincs is kin megbosszulni.Akin megtudta volna akkor az Kaguya mert ő indította az egész chakra dolgot.Vagy akkor ennyi erővel okolja azt a nagy fát!Attól vették el a chakrát...ha ez sem elég neki akkor pusztítsa el az összes atomot,meg mit tudom én hogy még mit! A harchoz:Tök egyértelmű ki fog győzni,már ha lesz vége a harcnak.Mármint olyan hogy az egyiket kiterítik mint egy ruhát amit vasalni kell.Vagy valaki/valami megakadályozza,vagy Sasuke véleménye fog megváltozni.
|
|
|
Naplózva
|
Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
|
|
|
|