Spoiler!Murmurnak valami olyasmi feladata volt, hogy gyűjtse össze a játékosokat, nem? Vagy csak azért teremtette Deus, hogy ne legyen egyedül. xD. Nekem ez világvége volt egy kicsit sok. Mármint a legelső részben még az volt, hogy Yukki találta csak ki (bár számomra felfoghatatlan, hogy a saját képzeletében miért talál ki egy olyan lényt, ami felette áll.
), utána meg elhagyja az ereje és elpusztul a világ egy csomó fekete gömb által. Jó lett volna egy kis világ vége hangulat is bele, pl a kutatók vizsgálják a gömböket, vagy pánikban van az egész világ, de mintha minden ember eltűnt volna. Engem az annyira nem zavart, hogy Murmur benne volt az egészben. Legalább volt egy menő harc a végére közte és Uryuu között. a 4.dik jól reagált, hogy azt se tudja, hogy micsoda ő.
Én örültem ennek az egész időutazásnak, egyrészt így tényleg Happy Endet lehetett teremteni még a meghalt játékosoknak is és még a sztorinak is jót tett.
1. Nekem az elején nem jött be, olyan kis esetlen volt, akit csakis Yuno tartott életben. Minden szembejövő ember átverte. Szerencsére be nőt a feje lágya és önállóbb lett és szerzet egy kis önbizalmat.
2. Kedvenc karakter.
Ahogy változik a személyisége a két állapot között az valami zseniális. Mind a két állapotát bírom. Ahogy rájött az 5-dik összes trükkjére és legyilkolta a fél szereplőgárdát.
Az egyedüli, mikor megrémített talán a második részben volt, mikor Yukki este hazáig menekült előle és a levélbedobón kukucskált és jó éjt kívánt Yukkinak az kicsit durva volt.
Nagyon aranyos Yukkival. Az egész tervéről lemondott volna, ha Yukki elszánta volna hogy végezzen vele.
4. Ő is nagyon jó karakter. Elég intelligens és az egész rendőrség őt támogatja. Az különösen tetszett, ahogy legyőzték a jövőnaplóját.
7. Nekik a szerelmük tetszett. Ahogy áldozatokat hoztak a másikért. Az nagyon jó jelenet, mikor kérdőre volnja Yukkit, hogy miért nem ment keresztül a tűzön, hogy segítsen Yunónak. Meg a haláluk, amit az elősző hsz-emben kifejtettem.
9.Kicsit olyan érzésem volt vele kapcsolatban, hogy először csak egy olyan szereplőnek tervezték, akinek az a szerepe, hogy hamar meghaljon. Erre utal a legelső ruhája és hajviselete. Aztán villámcsapásra egy nagyon fontos szereplővé nőtte ki magát, akit mindenki szeret.
Ráadásul még isteni ereje is lett és még a gyerekeinek is. xD
12. Ő egy az egyben a Shippuuden elei Tobi.
Nagy forma. Jó volt látni, hogy ő kapta el a 3.dikat és az Ovában egy rajongói boltot nyitott saját magáról.