Na meg van a hírnév Kirito-nak, elég volt egy játszma.
Azt meg nagyon jó ötletnek tartom, hogy egy SAO-s túlélő az ellenfél, amint ezt kimondta, már tudtam, hogy egy vörös céhben volt benne. Kuradeel meghalt ugye? Az egyik köpönyeges az aki még abban a nyomozós részben bukkant fel?
Egy percig viszont nem értettem azt a "Te a valódi vagy" kérdést. Egyébként meg nem hiszem el, hogy eddig csak pont Death Gun ismerte fel Kirito-t, senki más nem, pedig 6000+ embert mentett meg, legalább a gémerek felismerhetnék a nevét.
Nem lesz rossz ez a GGO, bőven túl mutat az ALO-n, több ebben az ívben a potenciál. Az ALO-ban kisírták egymás szemét amikor meghalt valaki, pedig csak öt percet kellett várni, itt viszont tényleg van tétje ennek az egésznek ahogy látom, bár nem az emberek élete, de látszik hogy ez komolyabb, mint az ALO. Azt viszont túl korainak tartottam, hogy Death Gun megjelent, a SAO ívvel egyedüli bajom volt, hogy nagyon el lett siettetve, remélem itt nem követik el ugyanezt a hibát. Ha 24 részen keresztül végig GGO lesz akkor már jobban megismerhetjük magát a világot.