24 nov 15, 13:58:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 34
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Sword Art Online  (Megtekintve 93369 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
dreamfolow
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #345 Dátum: 13 márc 12, 12:51:11 »

Am tudni lehet már valamit az anime folytatásáról?
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 17, 21:08:19 írta dreamfolow » Naplózva

Spof86
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #346 Dátum: 13 márc 12, 21:31:46 »

Morita:
Mivel nem volt rendes indíttatása nem éreztem a tetteit se igazán szörnyűnek.
Ugyan azt néztük?... gondold oda magad..de mind1...általában csak felhúzom magam a sok...értetlen véleményen és most nem rád gondoltam.

dreamfolow
A.W, SAO találkozón semmi bejelentés nem volt, de ezt csak a rajongók gondolták, hogy húúdejönegyből a folytatás.
Csak arra nem gondoltak, hogy nekik abból nincs elég pénz. Így várhatóan 1, de inkább másfél év múlva jön....ha jön.
Naplózva
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #347 Dátum: 13 máj 17, 20:58:37 »

Most kezdtem el nézni egy animeőrült barátom ajánlására. Eddig nem jött be különösebben, de még adok neki pár részt.
Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #348 Dátum: 13 jún 19, 08:20:44 »

Megnéztem az a Animét. Adig volt jó mig vége nem lett.  Tündéres marhaság már nem jött be. Utána megnéztem a mangát. ....
Most akkor ott végén mindenki meghal?
Szerintem manga rajzolása borzasztóan gyenge lett .....És ha az szerint lett volna a anime lett volna 6 rész.
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #349 Dátum: 13 jún 19, 09:21:20 »

Én nem néztem meg a mangát,de szerintem nem is fogom.Sok ilyen van hogy egy 10 részes mangából költenek egy 24 részes animét.És viszonylag jóra megcsinálják.Nem tudom...nekem bejött,most is a kedvenceim között van.Lehet meg is nézem ,mert rég láttam már.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 19, 09:22:09 írta dreamfolow » Naplózva

P4ndora
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #350 Dátum: 13 jún 19, 09:28:11 »

Nem a manga alapján készítették az animét, hanem light novel alapján. A manga meg nagyon le van maradva, még az animéhez képest is.
Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #351 Dátum: 13 jún 19, 09:53:37 »

Nem a manga alapján készítették az animét, hanem light novel alapján. A manga meg nagyon le van maradva, még az animéhez képest is.

Tehát egy könyv alapján? És akkor manga is könyv alapján készül?
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #352 Dátum: 13 jún 19, 15:16:38 »

igen. de a manga rajzolása kritikán aluli. nem mellesleg 1-2 dolgot meg is változtattak benne. pl kirito a mangában alap avatarral kezd, míg a light novelben egy hosszú hajú tünde féle avatarja volt ha jól emlékszem
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #353 Dátum: 13 jún 19, 15:20:51 »

Nem a Gun Gale Online-ra gondolsz, ami majd a folytatás?
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #354 Dátum: 13 jún 20, 12:22:20 »

Nem Nevet rosszul emlékeztem. Nem volt kimondva hogy tünde kinézete lenne a Sao-s avatarjának, azt már csak én kötöttem hozzá Nevet

"Természetesen, a valóságban teljesen másképp néz ki. Ez a karakter a semmiből készült, egy rakat, listából választott beállításon alapszik.
Persze, én is úgy néztem ki mint egy fantasy anime nevetségesen jóképű főszereplője."

A fantasy animéről meg egyből a tünde ugrik be Nevet Mindegy a lényeg hogy a mangában egy alap avatarral kezd, mert minél ahmarabb játszani akart.
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #355 Dátum: 13 júl 23, 17:21:55 »

Én is végignéztem az animét, és bár lehet, rosszul vettem a lapot, mégis, ahogy láttam, tök happy minden. A vége annyira nem volt epic, talán csak amikor Kirito feljutott a toronyba, meg kiszabadította Asuna-t. Szóval szerintem egész jó kis finish-e volt, nem tudom miért hallottam a befejezésről annyi negatívumot. Nekem tetszett!
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 23, 17:23:10 írta Dawe » Naplózva

Sitaina_Shoetyer
Újonc
*

« Válasz #356 Dátum: 13 aug 08, 08:30:48 »

Talán azért jött rá annyi negatívum, mert ugyan olyan összecsapott katyvasz volt, mint a fele, s itt már a "fincsi" fanservice, ami kivágta a többségnél a biztosítékot, hogy egy ilyen hatásvadász sablont kreáltak oda.
Naplózva
Akimindenttud
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

avatár törölve (by moderátor Shiro)

« Válasz #357 Dátum: 13 aug 14, 14:44:34 »

Fú ezt az animét se most láttam.. Nevet Nekem nagyon bejött amikor néztem az első évad, viszont a második évad nagyon túl erőltetett volt. :| A második évad egyáltalán nem tetszett. Viszont az első évadra azt mondom Great! (Y) Mosolyog
Naplózva

/"Fear is not evil. Please pay attention to weakness, and once you get to know them not only stronger, but also become a nicer man."\

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #358 Dátum: 13 aug 18, 08:54:12 »

Tegnap fejeztem be ezt az animét és nagyjából pozitív véleménnyel vagyok róla.
Az alapkoncepció egyszerű de nagyszerű. Mindenki gondolt már arra, hogy milyen lenne egy játékban lenni és élni. Hát az anime után nem biztos, hogy jó lenne xD. Kicsit átjött a Mátrix hangulat, mikor Asuna mondta, hogy olyan érzése van, mintha mindig is abban a világban élt volna. Sokan le is mondtak idővel a szabadulásról és kezdetek beletörődni és elfogadni a helyzetet.  Persze a főszereplő élvezte a helyzet adta előnyöket és persze, mikor nem szórakozott a kijutásra koncentrált. A sorozat első felében jó sok játékelemet mutattak be és végig megvolt az az érzés, hogy tényleg egy játékban vannak. Ez a sorozat második felében kicsit háttérbe szorult és kimerült a varázslatokban és a repülésben.

A SAO-s részek nagyon klasszak voltak csak hamar véget értek. Kicsit leülepedett a sztori, mikor Kirito és Asuna elmentek szabira, megtört az addig akciódús jelenetek sora. Aztán, mikor visszatértek már ki is pörgették a játékot.
Ami a SAO-s részekben zavart, az az volt, hogy a feltámasztós tárgyat, aminek a megszerzésére egy egész rész elment, soha nem használták fel, vagy nem láttuk, mikor felhasználják. Talán csak az volt annak a résznek a lényege, hogy a már meghaltakat nem lehet visszahozni, de akkor is lehetett volna használni valamikor a követ. Mikor Asuna feláldozta magát, akkor ott vártam, hogy Klein mikor használja de csak nem mozdult meg. Ez zavart a legjobban. Esetleg a csontszázlábú(?) elleni harcban is használhatták volna.

Az ALO-s részek alatt nagyon hiányoltam Asunát. Érződött rendesen a hiánya. Azok a jelentetek, amikben szerepelt közel sem mondható élvezetesnek. Vagy Sugou perverzkedett vele, vagy a szökési kísérlete vallott kudarcot. A legjobb jelenete az volt, mikor ledobta Kiritonak a kártyát és úgy mutatták, mintha ő is ott lenne. Sugu nem tudta teljesen átvenni a főhősnő szerepét. Nem volt semmilyen epic jelenete csak gyógyítgatta Kiritót. A szerelmi szál is teljesen felesleges volt. Nem azért mert unokatestvérek voltak, hanem azért mert egyértelmű volt, hogy Kirito csak Asunát szereti, így soha sem volt esélye. Mikor rájöttek, hogy ki a másik valójában, akkor az egész el lett intézve annyival, hogy Kirito nem tudja, hogy miként kellene Sugura tekintenie és még a legvégén se derült ki, hogy akkor milyen irányba haladt a kapcsolatuk. Nekem kicsit olyan érzésem van, mintha Kirito nem lenne teljesen közömbös Sugu iránt. Alapból a tánc, utána azt mondta neki, hogy bármit elérhet, utána Sugu azt mondta, hogy mindenhova követi őt. Gondolkozik Lehet, hogy el kéne kezdeni olvasni a GGO Light Novelt. Nevet

Lényegében mindkét fél jó, csak az ALO-ban kicsit más irányt vett fel a sztori de az nem feltétlenül rossz dolog. Az ALO tényleg rosszabb, mint a SAO és erőltetett de az utolsó pár rész azért kicsit kompenzálja az egészet.
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 18, 10:22:15 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #359 Dátum: 13 aug 24, 15:10:15 »

Az tény hogy nem volt rossz anime. Ezt bizonyítja,hogy 2012-ben ln eladásoknál 1 helyen állt.
http://neetblog.wordpress.com/2012/12/07/2012-es-light-novel-eladasok/

Az 1. évad jobban tetszett.Habár szerintem lehetett volna hosszabb is az anime (legalábbis én szívesen megnéztem volna),ha szintenként mutatnak mindent,csak hát akkor alapból nem light novel lenne hanem valami vastag könyv  Mosolyog
A drámai elemek eléggé túl lettek fokozva a 2. évadban,és az akció háttérbe szorult.Részemről egy kicsit bosszantó volt.

Remélem a GGO hasonló lesz az 1. évadhoz.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 34
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins