24 nov 15, 12:50:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 34
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Sword Art Online  (Megtekintve 93262 alkalommal)
0 Felhasználó és 55 vendég van a témában
pabloka
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #210 Dátum: 12 okt 29, 19:23:51 »

Szerintem Egyértelmű volt ,hogy őő az láthatad a mozdulatait a kórházban ugyan úgy szaglászta Asuna haját és a szájába túrkált Nevet Stb.. Minden esetre Kiritonak most nem lesz könnyű Dolga mert mondjuk Kayaba Akihiko akármien rosz ember volt őő tartotta a Szavát ... De ez a mostani Ellenség Szerintem nem olyan ember aki tartja a szavát....és még szerintem az Admin Jogait is kifogja használni .
Naplózva

Sitaina_Shoetyer
Újonc
*

« Válasz #211 Dátum: 12 okt 30, 16:40:15 »

Az a nagy harci helyzetem ezzel az animével hogy amit kellett volna adnia azt nem adta. A harcok élvezhetetlenek voltak, a szerelmi jelenet csepegett, a túldramatizálás/siránkozás a tetőfokra ért. A Sword Art Online világának a befejezése meg egyenes út volt a Fail kategóriába. Összességében csak a cukiságért, a szerelmi csepegésért, és attól van agyonfanolva hogy ez egy MMO. Persze mint szokás a tartalmat nem figyelik az emberek. Csak az számít ki mennyire aranyos.
Naplózva
P4ndora
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #212 Dátum: 12 okt 31, 14:06:42 »

Ami szép az emberiségben: mindenki különbözik, máshogy látja a világot. Szerintem erősen fogalmaztál, azért nem kellett volna leszólni azokat akiknek tetszik mert neked nem jön be. Nem értek egyet veled. Szerintem igazán érdekes és izgalmas anime, jó grafika, szép zenék, stb. Nekem tetszik, úgy, hogy a tartalmát nézem.
Már jó pár éve nézek animéket, sajnos régebbiek közül már nem nagyon találok jót (biztos van még bőven, csak nehéz rájuk akadni, meg persze változó, hogy mihez van kedvem). Így leginkább az új szezonokból válogatok, közülük kb csak 2-3 kelti fel az érdeklődésemet, olyan mű meg már régen volt amit annyira megkedveltem, mint a SAO-t.
Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #213 Dátum: 12 okt 31, 14:11:27 »

Egyetértek. Arról nem is beszélve, hogy ez nem igazán egy harcos anime, mármint nem feltétlenül ez a lényege. Nem is lehetne, hiszen akikkel harcolnak nem emberek. A történet érdekes és nem baj ha az ábrázolás aranyos. A szerelmi jelenet pedig egyáltalán nem csepegett, sőt én még ilyen reálisan bemutatott érzelmeket nem is láttam animében.
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
pabloka
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #214 Dátum: 12 okt 31, 15:35:07 »

Csatlakoznék az előttem hozzászólokhoz ez 1 szép Anime.. Bár én SAO végénél mar befejeztem volna mivel tökéletes Happy End lett volna a végén hogy Kirito felkel a Kórhazból és Megy Asuna Után..
Naplózva

Sitaina_Shoetyer
Újonc
*

« Válasz #215 Dátum: 12 okt 31, 15:42:26 »

Ami szép az emberiségben: mindenki különbözik, máshogy látja a világot. Szerintem erősen fogalmaztál, azért nem kellett volna leszólni azokat akiknek tetszik mert neked nem jön be. Nem értek egyet veled. Szerintem igazán érdekes és izgalmas anime, jó grafika, szép zenék, stb. Nekem tetszik, úgy, hogy a tartalmát nézem.
Már jó pár éve nézek animéket, sajnos régebbiek közül már nem nagyon találok jót (biztos van még bőven, csak nehéz rájuk akadni, meg persze változó, hogy mihez van kedvem). Így leginkább az új szezonokból válogatok, közülük kb csak 2-3 kelti fel az érdeklődésemet, olyan mű meg már régen volt amit annyira megkedveltem, mint a SAO-t.

Ami izgalmas lett volna azt tönkretették. Lásd a legtöbb fontosabb harci jeleneteket. Úgymond kivágták a közepét és csak az elejét, illetve a végét mutatták. Leginkább a legvégét tették tönkre mikor a 13. epizód utolsó 3 percében elkezdődött a fő boss harc, a 14. epizód elején meg már a végét mutatták, és úgy-szint 3 perc alatt elintézték a teljes Sword Art Online világát.

Azért azt be kell vallani hogy az első epizód utáni 10-re való felpontozások nem a tartalom miatt voltak, nemde? MAL-on talán azért volt a top 30-ban mert oly tartalom szerint értékelték fel?

Idézet
Nem is lehetne, hiszen akikkel harcolnak nem emberek.

A játékosok nem emberek, akik a játékbeli karakterüket irányítják? Ez így megcáfolható, mivel emberek játszanak.

Idézet
Csatlakoznék az előttem hozzászólokhoz ez 1 szép Anime

Hmm. Mi szép benne a grafikán, a szerelmi jeleneten, s a karaktereken, zenéken kívül?
Naplózva
P4ndora
Akadémiai tanár
*

« Válasz #216 Dátum: 12 okt 31, 15:49:38 »

Akkor még egyszer, ezúttal egyszerűbben mondom: Én nem Te vagyok. Minden amit leírtál az a Te véleményed. Ne próbáld meg nekem megmondani, hogy mi a jó nekem és mi nem, mi tetszik nekem és mi nem.

Persze mindennek megvannak a hibái/hiányosságai, SAO-ban is vannak dolgok amik kevésbé tetszenek, de arányában jóval több dolgot kedvelek benne, mint amit nem.
Naplózva

Gaburieru
ANBU újonc
*

ガブリエル

« Válasz #217 Dátum: 12 okt 31, 15:51:49 »

pabloka: Igazad van. A Sword Art Online végénél kellett volna abbahagyni (csak még egy kicsit elviseltem volna a fejlődéses, harcolós részekből). Persze ettől független továbbra is követni fogom, azért érdekel, hogy mi lesz velük.
Naplózva
Sitaina_Shoetyer
Újonc
*

« Válasz #218 Dátum: 12 okt 31, 15:55:43 »

Idézet
Akkor még egyszer, ezúttal egyszerűbben mondom: Én nem Te vagyok. Minden amit leírtál az a Te véleményed. Ne próbáld meg nekem megmondani, hogy mi a jó nekem és mi nem, mi tetszik nekem és mi nem.

lol. Egy kérdést tettem fel hogy ti mit szerettek a zenén, grafikán, és a többin kívül. Ha ezt úgy vetted hogy én megmondtam neked hogy ne szeresd, akkor fusd át még egyszer. :|

Kedvelek benne én is 1 dolgot. Mikor Kiritot először legyőzte a Vér lovagjainak a főfejese.
Nekem nem volt szimpatikus hogy Kirito hamar elintézi az ellenséget egy-két kardcsapással, meg ez a túl tápoltsági dolog is úgy állítja be a főszereplőt hogy ő "legyőzhetetlen".
Naplózva
StiylMagnus
Újonc
*

« Válasz #219 Dátum: 12 okt 31, 16:06:29 »

Egyet kell értsek Sitaina_Shoetyer-al, az első két jó rész után alulmúlta az elvárásaimat, nem is kicsit. Igénytelenül összerakott részek, felesleges kitérők és szereplők tömkelege, nulla világbemutatásra fordított idő, melodrámázás, szinte nulla belső monológ. A harcok hosszúságával nem volt bajom, csak kevés volt belőle. Simán rászánthattak volna csak a SAO-ra 25 részt, akkor megbocsájtható lett volna a sok OVA-ba való melléksztori. A 14. rész volt az alja, az a rész nagyon felhúzott.

Most javulóban van a színvonal szerencsére, sokak csodálkozását és az ALO részek gyengébbnek tartását pedig nem értem...vannak információk, a főellenfélnek vannak tervei, indokai, Kiritonak lettek belső monológjai és gondolatai, kérdez a világról...bár a szuperhősködését nem tudta kinőni, ez gondolom a kockaság hatása.

A szerelmi jelenet pedig egyáltalán nem csepegett, sőt én még ilyen reálisan bemutatott érzelmeket nem is láttam animében.

Akkor nem sok animét láthattál, amiben érzelmek vannak, vagy csak nem figyeltél rájuk. Semmi extra nem volt benne, csak filler, személy szerint nem kedveltem meg tőle egyik szereplőt se jobban (főleg a Yui-s részekben a papa-mama dolog kiverte a biztosítékot).
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #220 Dátum: 12 okt 31, 16:24:50 »

Az a nagy harci helyzetem ezzel az animével hogy amit kellett volna adnia azt nem adta.

Ja, mert te mondod meg, hogy mit kell adnia az adott animének. Ezt a mondatot eltudnám viselni a light novel készítőitől, vagy a rendezőanimátor szájából.
Én átéreztem, nekem tetszett. Neked nem. End of story.

A harcok élvezhetetlenek voltak, a szerelmi jelenet csepegett, a túldramatizálás/siránkozás a tetőfokra ért.

A harcok izgalmasak voltak és igényesen készítették el őket. Megint egy más dolog, hogy te nem élvezted őket.
A szerelmi jelenetek milyenek legyenek, ha nem drámaiak? FACEPALM

A Sword Art Online világának a befejezése meg egyenes út volt a Fail kategóriába.

Én is így gondoltam, de kellemes csalódást nyújtott az új 'fejezet'. Szerintem nem csak én vagyok így vele.

Összességében csak a cukiságért, a szerelmi csepegésért, és attól van agyonfanolva hogy ez egy MMO. Persze mint szokás a tartalmat nem figyelik az emberek. Csak az számít ki mennyire aranyos.

Igen, semmi más szempontot nem veszek figyelembe egy műnél, minthogy mennyire aranyosak benne a kibaszott karakterek. Csak azért nézem ezt az animét, mert aranyos a rajzolása. Lebuktattál.
Naplózva

alepeter
Újonc
*

« Válasz #221 Dátum: 12 okt 31, 17:11:08 »

Kezdünk lassan veszekedésbe átmenni...  Hümm-hümm

Nekem például nagyon tetszik.
Nem adta át ami kellett... Itt fontos kérdés,  hogy mit kellett volna átadnia, az, hogyan lehetséges élni egy virtuális világban, valamint megtalálni a szerelmet szerintem átjött. De ezt mindenki egyénileg vonja le.
Kövezzetek meg de Kirito és Asuna is szimpatikus karakter számomra sőt Yui-tól se szaladok a falnak...
A Side-storykkal úgy voltam, hogy ha nem akkor, hanem később mutatják be nem tudtam volna őket végigizgulni, hogy túléli-nem éli túl meg ilyesmi, lehet, hogy furán jött át az ugrálás meg az 1 részes karakterek de annyira azért nem volt az szörnyű. Mosolyog
ALO-ban, ha már cheater lett legyen is meg a 2 év játék eredménye és igenis nyomja le a többieket, ne veszítsen mindenféle n00b ellen.
Nagyon szapulják a fórumokon egyébként amikre feltévedek, viszont bárkinek akivel eddig beszéltem (nem 1-2 ember) nagyon tetszik és követik is hétről hétre. Annak ellenére h a 14. rész valóban gyengébb lett, azt is nagyon kedveltem/ték.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 17:11:52 írta alepeter » Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #222 Dátum: 12 okt 31, 17:23:43 »

A szerelmi jelenet pedig egyáltalán nem csepegett, sőt én még ilyen reálisan bemutatott érzelmeket nem is láttam animében.

Akkor nem sok animét láthattál, amiben érzelmek vannak, vagy csak nem figyeltél rájuk. Semmi extra nem volt benne, csak filler, személy szerint nem kedveltem meg tőle egyik szereplőt se jobban (főleg a Yui-s részekben a papa-mama dolog kiverte a biztosítékot).
Én ezt egyszerűen nem értem. Ha mondok egy véleményt miért kell azzal jönni, hogy én biztosan kevés jó animét láttam. Szerintem erős túlzás azt állítani, hogy semmi extra meg filler volt Kirito és Asuna kapcsolata amikor igenis tele volt érzelmekkel, talán nem hú de drámai, de nem volt felszínes. Egyébként ti most őszintén mit gondoltatok? Hogy egy véres gyilkolászós történet lesz?

Egyébként pedig igen furcsa, hogy már ennyire leírjátok a sorozatot miközben még csak a közepén tart. Azt sem tudjuk biztosan, hogy a két világnak mi köze egymáshoz, szóval itt még bármi történhet.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 17:32:18 írta Hedi-usagi » Naplózva

StiylMagnus
Újonc
*

« Válasz #223 Dátum: 12 okt 31, 17:46:54 »

Ha a melodráma érzelemnek számít...olyanok között, akik az "életük" utolsó percében mondják meg egymásnak a valódi nevüket, annak ellenére, hogy elvileg komoly kapcsolat volt kettőjük között (ami fogalmam sincs, hogy hogyan alakult ki, mert előzménye nem sok volt). A Yuinak nevezett program "lányukról" nem is beszélek inkább...ami ott folyt...az ALOban is ez: "Majd kiszabadítjuk a mamát és jövünk meglátogatni." hátööö...oké, én a helyükbe többet fel nem venném ezután a NerveGeart, ha eszem lenne.

Gyilkolászós történetet a fene se akart, kicsit több kalandot vagy fantasyt annál inkább szerettem volna, de ha elolvasod feljebb, amit írtam, ott benne van, ami nekem hiányzott (a kritika rész mind a hiányosság és a rossz megvalósítás, olvasd el még egyszer).

Két világnak meg az a köze egymáshoz, amit a 15-16. részben szépen el is magyaráztak, aminek nagyon örültem, végre valamire van normálisnak mondható magyarázat. És nem írtam le a sorozatot, mert ismét mondom, ha elolvastad volna, amit előtte írtam, ott áll a véleményem a 15-16-17. részről, ami egyáltalán nem negatív.   Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 17:51:20 írta StiylMagnus » Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #224 Dátum: 12 okt 31, 17:58:08 »

Na jó nekem egyetlen egy kommentem lenne és kiszálltam ebből a teljesen értelmetlen vitából.
A NerveGeart-t pontosan azért veszi fel, hogy valahogyan kihozza Asunát... Nem tudom egyébként kire használod a többes számot, mert Asuna nem saját akaratából van a játékban, Yui pedig egy program, több SAO-sal meg nem találkoztunk még. Ennyi, én befejeztem.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 34
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins