Gekkou
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #135 Dátum: 12 szep 29, 20:18:06 » |
|
Nekem is nagyon tetszik. Bár a téma már ismert, az anime mégis jobban ki lett dolgozva és azt adja vissza,amit kell. Szivesen kipróbálnék egy ilyen játékot igazából is ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A titok ajtaját nem olyan nehéz kinyitni, mint ahogyan azt az emberek gondolják. Ellenkezőleg, az a szörnyű, milyen nehéz bezárni."
|
|
|
alepeter
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #136 Dátum: 12 szep 30, 08:27:09 » |
|
Nesze nektek akció. Horgászást gyorsan lepörgették és nem spoilerezték el az előzetesben a végét. Nem gondoltam, hogy ennyire begyorsulnak az események. Legalább nem zsúfolták be egy egész részbe a fő történéseket. Néhány helyen ismét maradtak ki magyarázatok, én pl. legjobban ott hiányoltam amikor hcliff megnyitotta az átjárót. Kiritonak kezdenek gyanúsak lenni a dolgok .... viszont Asunát soknak érzem pár helyen. Ne sírjon már ennyit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #137 Dátum: 12 okt 07, 03:44:57 » |
|
Hát ez eléggé kiszámítható volt. Mármint a második fele. Folytatódik még, vagy ilyen kis kurta sorozat lett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #138 Dátum: 12 okt 07, 04:28:07 » |
|
Szerintem folytatódik, elvégre 25 részesre van írva, meg a rész végén is ott van, hogy a következő epizód címe: Returns. Így akkor gondolom, az anime a második kötet végéig fogja feldolgozni. Egy kis extra:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 07, 04:37:56 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
alepeter
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #139 Dátum: 12 okt 07, 09:37:06 » |
|
A maradék részek a 3-4. köteteket ölelik fel. Az első a "fő SAO-s sztori" a második meg a SAO-s side storyk amik be lettek illesztve az animében a fő sztori -ba/közé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #140 Dátum: 12 okt 07, 09:57:38 » |
|
Hát ez nem semmi rész volt Nem gondoltam volna, hogy máris kiérnek a való világba... azt hittem az csak a végén következik be Akkor vajon most a GM után fognak kutatni, elvileg megölt 4000 embert, csak nem hagyják meglógni ennyivel ^.^ Kíváncsi vagyok mit raknak bele a következő 10 részbe Ja és remélem Asuna is kijutott, nem csak Kirito.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Landmine
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #141 Dátum: 12 okt 07, 11:58:26 » |
|
Kutatni fognak de megtalálni nem mivel meghalt.Sajnos a részből teljesen kimaradt az a mondat mikor Kiritoékkal beszélgetett a platformon Akihiko, akkor ugye elbúcsúzott és Asuna megkérdezte Kirito-t,hogy vajon hová ment ezután.Kirito erre azt válaszolta,hogy sehová és együtt hal meg az általa teremtett játékával.Azért borultak össze a végén kétségbeesetten mert azt hitték rájuk is ez a sors vár.
Amúgy a rész eleje teljesen el lett cseszve.Kirito belső monológja nagyon hiányzott akkor mikor rájött ki HC.Ráadásul semmi aláfestőzene nem votl alatta és így teljesen hazavágta a megdöbbenést és ezzel együtt a cliffhanger értékét. A második résszel nem volt nagy gond a búcsúzkodás meg a kórház jelenet nagyon szép volt pl.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #142 Dátum: 12 okt 08, 22:32:37 » |
|
hát azért engem eléggé szíven ütött ez a rész... és az, hogy most kint vannak a való világban, ez a legfurcsább... el sem tudom képzelni hogyan fog folytatódni (nagyon remélem, hogy nem lesz új szereplő gárda)... elég nagy váltás volt ez a halászás után xD Szóval nekem nagyon tetszett, eléggé intenzív részre sikeredett
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Landmine
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #143 Dátum: 12 okt 08, 22:49:52 » |
|
hát azért engem eléggé szíven ütött ez a rész... és az, hogy most kint vannak a való világban, ez a legfurcsább... el sem tudom képzelni hogyan fog folytatódni (nagyon remélem, hogy nem lesz új szereplő gárda)... elég nagy váltás volt ez a halászás után xD Szóval nekem nagyon tetszett, eléggé intenzív részre sikeredett Főbb szereplők maradnak de pl a side-storys karakterek(Silica,Liz) nem kapnak sok szerepet. Ja mellesleg egy előzetes az új ARC-ról meg alatta részlet az op és ed-ből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #144 Dátum: 12 okt 08, 23:33:13 » |
|
Mik ezek az elf meg nyuszifülek? Ne szórakozzatok, hogy ezt kell majd néznünk.. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #145 Dátum: 12 okt 08, 23:38:19 » |
|
Mivel egy új játék vagy mi fog jönni ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Landmine
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #146 Dátum: 12 okt 08, 23:42:14 » |
|
Mik ezek az elf meg nyuszifülek? Ne szórakozzatok, hogy ezt kell majd néznünk.. -.-
Pedig jobb lesz ha hozzászoksz mert ilyen témájú játék következik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #147 Dátum: 12 okt 09, 14:44:55 » |
|
khm... hogy mi? ne már, ha sikerült egy ilyen jó animéből egy béna nyuszifüles giccset csinálni én kifutok a világból...
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #148 Dátum: 12 okt 09, 15:12:39 » |
|
Hát én is. Ez KO. Nem tudom, azért remélem jobban ki lesz ez magyarázva, de akárhogy lesz, ez sztem hülyeség, nem hiszem el, hogy jobb megoldás nem lett volna.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Landmine
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #149 Dátum: 12 okt 09, 18:17:23 » |
|
|