alepeter
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #120 Dátum: 12 szep 21, 21:10:11 » |
|
Nos, a rengeteg "LN így jobb-úgy jobb" hozzászólás után úgy döntöttem, hogy nekiállok... És igazatok lett. Az első pár rész alapján én is egy faja akció dús dolgot vártam, boss fightokkal, pvp-vel stb. de örülök, hogy nem egy ilyen sablonos dolgot kaptunk/fogunk kapni, ez a szerelmi szál sokkal izgalmasabb. Remélem a 14-15. rész fele nem sietik el dolgokat, bár nem hiszem, hogy egy anime át tud e adni olyan érzések amik olvasás közben voltak. A Fairy Dancet pedig 10 sorig uncsinak tartottam, de máris jobban tetszik mint az első két kötet, remélem tartani fogja ezt a színvonalat továbbra is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Landmine
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #121 Dátum: 12 szep 21, 22:27:49 » |
|
Nem fog tudni átadni Csak megközelíteni tudná max de ilyen gyorsított tempóval és epizódszámmal nem hiszem,hogy sikerülni fog.Mindazonáltal az anime is üde színfoltja a mostani szezonnak. A Fairy Dance-t személyszerint izgalmasabbnak tartom mint az első két kötetet pedig azok is eléggé magasra rakták a lécet, a vége meg nagyon epic én szabályosan izgultam mi lesz a végkifejlet .Bár nálam mindkettő csak a Phantom Bullet után jön mivel az a best (szigorúan magánvélemény )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 21, 22:29:36 írta Landmine »
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #122 Dátum: 12 szep 22, 14:34:13 » |
|
Kicsit off: Talán már tudtátok, de én most jöttem rá, hogy az Accel World is ugyanabban a világban játszódik mint a SAO (most nem a játékon belülire gondolok, hanem a valódira) mivel utalás volt rá, hogy a nerve gear az a neuro linker elődje... Mindkét történetet ugyan az a személy írta, kíváncsi vagyok, hogy lesz-e összeköttetés a két mű között. Így, hogy az első évad befejeződött, megkezdődtek a találgatások mi Kuroyukihime igazi neve és hogy ki is ő valójában. Már olyan (elvetemült?) teória is terjeng hogy ő Kirito és Asuna lánya Nem tudom mennyire van valóságalapja, de mindenesetre a haja az fekete mint Kiritoé a szeme pedig Asunáéra hasonlít. Meg persze ő is fekete ruhákban jár, hasonló a harcstílusa + magas szintű, szóval valamennyire valóban hasonlít "apjára". Nagyon szeretném jobban megismerni a történet világát, de addig valahogy ki kell bírnom a LN elolvasása nélkül amíg vége nem lesz az animének, persze lehet, hogy a SAO-nak is lesz 2. évada, na akkor aztán jó sokat várhatok =(. Túl lassan telnek a hetek, szerencsére holnap jön ki az újabb rész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #123 Dátum: 12 szep 22, 22:21:34 » |
|
Oly közel voltunk az igazsághoz és mégis oly távol... Mindenesetre tetszett a rész, főleg hogy sikerült egy olyan "lezárást" adni a dolognak ami kellően drámai, de mégis hagy egyfajta reménysugarat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 22, 22:23:12 írta Soul »
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Landmine
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #124 Dátum: 12 szep 22, 22:41:45 » |
|
Mondtam,hogy karcoltátok rendesen az igazságot. Nem volt rossz rész viszont megint sok dolgot nem magyaráztak el. Mikor Yui leverte a bosst az meg nagyon egysíkú volt.Oda kellett volna valami jó aláfestő zene,hogy jobban átjöjjön a döbbenet. Továbbá a fickóról se mondtak szinte semmit akiért lementek pedig nem ártott volna...na mind1 (olvassatok LN-t ) Ha már remény Yui-t nem utoljára látjuk
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 22, 22:54:44 írta Landmine »
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #125 Dátum: 12 szep 23, 11:39:32 » |
|
Hát igen, én is kicsit furcsállom, hogy akiért lementek kb 1 mondatot szólt az egész rész alatt xD Gondolom még lesz szerepük a későbbiekben, ha már így megismerhettünk két új személyt, főleg hogy egy nagy guild vezetői. Jó rész volt, lehet reménykedni, remélem sikerül visszahozniuk Yuit, nagyon megkedveltem őt .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 23, 11:40:22 írta P4ndora »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #126 Dátum: 12 szep 23, 22:47:47 » |
|
Az a párbaja Kiritonak a céh főnökkel, az enyhén volt csak gyanús. A palinak a pajzsa mintha megállította volna az időt, és levédene vele mindent. Nyilván nem használható örökké, és ha életre halálra mennek akkor lett volna esélye 2 karddal. (ha elfogy a holy shield ). Ja és már várom Zoro rákapcsolását a játékra santoryuval végigvágtatna a 100 szinten egy hét alatt.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
alepeter
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 12 szep 24, 13:24:38 » |
|
Jó rész volt vagyis inkább csak az elmegy kategória. Volt ennél már sokkal jobb is, érzeni lehetett h sok magyarázat hiányzik. Nagyon látszott most a sietés. Yui harca kicsit talán így csak úgy simán zene nélkül unalmasra sikerült, de a végét eltalálták ott kicsit sajnáltam is a kis kialakult családunkat. Itt az ideje elkezdeni a fő szálat. ( Vajon belefér-e így a horgászás? ) See u soon Yui!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Landmine
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #128 Dátum: 12 szep 24, 17:09:13 » |
|
Nem fog szerintem beleférni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #129 Dátum: 12 szep 24, 17:28:46 » |
|
Jó rész volt, mégsem companion Egyébként elkezdtem az Accel worldot is, az se rossz, hasonló, jól mondta P4ndora...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Landmine
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #130 Dátum: 12 szep 24, 17:29:54 » |
|
Az jól indul de a végére rohadt idegesítő lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #132 Dátum: 12 szep 27, 12:19:42 » |
|
Épp most próbálom rávenni magam, hogy megnézzem, mert sok jót hallottam róla Milyen tipusú? Inkább romantikus vagy akciódús?
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Landmine
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #133 Dátum: 12 szep 27, 18:04:08 » |
|
IS-IS. Van benne akció de nem töménytelen mennyiségben.Inkább a karakterek kapcsolatára és helyzetükre ebben a világban fókuszál az anime.Romantika is van benne ráadásul nem merül ki ott,hogy 26 részen át szenvednek egymással míg végül eljutnak oda,hogy megfogják egymás kezét.Itt elég gyorsan haladnak az események. Bár néhol a rendezés nagyon pocsék lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #134 Dátum: 12 szep 28, 14:36:52 » |
|
A gamestar.hu egyik cikkénél lévő hozzászólásoknál olvastam először erről az animéről, és mivel érdekelt az adott téma (mmorpg-k), ezért úgy döntöttem csak belenézek (egyébként animét nagyon ritkán nézek manapság, max ha az alap manga sorozat felkelti az érdeklődésem). Magam részéről egész jónak is találom a sztorit, érdekes maga a "környezet" és az alapszituáció is. Magában a játékban előforduló személyiségeket-karaktereket is egész élethűnek lettek megírva. Úgyhogy én is csak ajánlani tudom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 28, 14:38:56 írta rougon »
|
Naplózva
|
|
|
|
|