24 nov 15, 15:53:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 34
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Sword Art Online  (Megtekintve 93473 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Landmine
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #90 Dátum: 12 szep 09, 10:34:59 »

Azt nem tudom mit tapogatott de az biztos,hogy az egész testüket leképezte a rendszer Nevet
Csak Kirito lett narancssárga.De az a jelzés idővel eltűnik.Ezért mondta anno még a Silicás résznél,hogy mivel Solojátékos párnap narancssárgaság nem nem jelentene neki semmit.(Persze lelkiekben igen de amúgy a rendszerben magában nem.)
Naplózva

marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #91 Dátum: 12 szep 09, 11:47:58 »

Akkor is narancssárga lesz ha olyat öl meg aki narancs volt ? Mert ha igen akkor elég hülyeség ez , hiszen védekezni kellett . Amúgy tényleg egyre jobb az anime , mi lesz itt még a jövőbe . Nevet

Amúgy egy ilyen játékot megcsinálni amiben ennyi lehetőség van ... ikszdé
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #92 Dátum: 12 szep 09, 11:53:34 »

Am magát a technikát is kipróbálnám biztonságos keretek közt, de mint mmo sem rossz. Nem láttam még ilyet hogy a 100 szinten így kelljen feljutni, de nem hülyeség. Csak ugye itt folyamatosan jönnének új karik, akkor nem ugyanaz az élmény.
bár lehetne ciklusokban szervereket inditani Mosolyog
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #93 Dátum: 12 szep 09, 23:07:30 »

Megint jó rész volt, végig élveztem. Igazából kicsit meglepődtem, hogy ennyi romantikát tettek bele, de aztán rájöttem, hogy ez így tökéletes. A legtöbb shounenből kihagyják ezt a részt, ami meglehetősen hiánycikk. Eltalálták nagyon. Valószínűleg az év animéje nálam, csak az nem tetszik, hogy lassan jönnek a részek. Így meg nem annyira jön át az a 'kéjérzés', rajongás. Persze néha ez a húsz perc is olyan a végére, mintha úgy érezném rákapcsoltak fent az égi töltőre és végre kapok egy kis valódi energiát.
Persze van ennek is megoldása, hogy kivárom, míg vége a sorozatnak és egy-két maratonba lenyomom az összes részt. Úgy lenne az igazi, de mire vége a sorozatnak... Mosolyog
Naplózva

Neirda
Kezdő Jounin
*

Nn-chan(: Vallás: mugen

« Válasz #94 Dátum: 12 szep 09, 23:53:02 »

Nohát hol is kezdjem...Már régebben elkezdtem nézni, amit apumnak köszönhetek, mert ő ajánlotta. Nevet Csak annyit tudok neki mondani, hogy örök hála érte! Nevet Végre kaptam egy olyan animét, amiben nagyon nagy szerepe van a romantikának.Nevet Már az első rész eszméletlenül megfogott. Azt hiszem akkor még csak 6 rész volt meg. 1 nap alatt megnéztem.x'D De mi már Szabival éreztük, hogy össze fognak jönni. És nolám...itt is van.Nevet Szerintem egy shounen sokkal jobb lenne, hogyha menne bele romantika. Színesebbé tenné a dolgokat. Élő példa a SAO.Mosolyog Kb 11-kor kezdtem el nézni a 10. részt...és mostanáig tartott.ikszdé  Már nem is tudom mennyiszer néztem vissza az epic romantikus jeleneteket. ^^ Ez a rész nálam benne van a Top5-ben, az tutii.Nevet De most meg nem bírok magammal...látni akarom, hogy hogyan folytatódik a story.. >.<#

Ez is attól függ honnan nézed, a csajoknak(legalábbis akivel nézem) pont azok a részek jöttek be, mert tele volt romantikával. Nevet

Khmm....nagyon jól látod. xdddd A fiúknak (legalábbis akivel nézem Pojén ) meg azok a részek jönnek be, amikben több az akció.Nevet (gondolom én xddd)  De sztem minden fiú bevallhatja, hogy ez a rész igen is kellet és hogy tetszett nekik. ;D
Naplózva

Somewhere far beyond this world
I feel nothing anymore...
Én piciny családom:  Szeretet
Szülők: hanii és drszabi  Nővérkém: Lina  Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
Landmine
Gennin
*

« Válasz #95 Dátum: 12 szep 10, 02:01:44 »

Csakhogy eredetileg ez nem shounen.Sajnos ez nem jön át jól az animéből de ez inkább shounen elemekkel tűzdelt kalandregény/(sorozat) enyhén durva drámai behatásokkal.Sőt sok esetben inkább dráma mint átlagos kaland.Sajnos a felét nem adták át annak az érzelmi hatásnak amit az LN ennél a  mostani résznél kifejezett ott.
Sőt ha esetleg vki kedvet kapna elolvasni az LN-t is az eléggé meglepődne mert merőben más hangulatot áraszt.A boss-fightoknál és párbajoknál jobban érezni a feszültséget míg az Asuna-Kirito szerelmi szálnál az érzelmi kifejezés sokkal mélyebb.Meg az emberek halála is drámaibb hatást kelt.Például Sachi halálánál és Kirito levélolvasása közben sokkal jobban átjött,hogy mennyire nyomasztja az egész és,hogy mekkora sebet ejtett rajta ez az incidens.

Sajnos mivel az animében nagyon sietnek - mivel belepasszírozzák a Fairy Dance-t is - nem tudják csak felületesen visszaadni a felsoroltakat és ezért tűnik inkább shounennek.Ettől függetlenül nagyon jó kis anime ez csak akik olvasták az LN-t azok tudják mekkora ziccereket hagytak/hagynak ki a készítők.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #96 Dátum: 12 szep 10, 17:40:55 »

már megnéztem komoly két részt, és valami olyasmire számítok a végénél hogy ugye tök izmos csókává válnak, és nem lesz fő lvl100as boss, hanem választhat hogy vagy itt marad vagy hazamegy. És mivel elég sok gyenge gizda senki a játékba (akik sámson&supermanné válnak), ezért maradnak de a főhős (meg a haveri köre) szeretetre vágyik ezért hazamegy!
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Norbi777
Újonc
*

« Válasz #97 Dátum: 12 szep 11, 15:40:41 »

Már elolvastam 8 kötetet a regény változatból, és meg kell mondjam, hogy olvasva sokkal jobb, és részletesebb. Jelenleg 10 kötet van kint, télen jön a 11-ik kötet, remélem még lesz vagy 20 Nyelvesít. Ajánlom elolvasni, sajna csak angolul van, így aki nem tud angolul, annak igencsak nehéz lesz. A http://www.baka-tsuki.org/forums/viewtopic.php?f=59&t=4704 oldalon megtalálhatóak pdf formátumban, és még egyéb formában(BeginnerXP fájljait ajánlom, a legtöbbet frissített, és legjobban megszerkesztett pdf-ek).
Naplózva
Landmine
Gennin
*

« Válasz #98 Dátum: 12 szep 11, 15:55:41 »

Hát azt mondják az  Alicization arc legalább a 15. kötetig tartani fog.
Naplózva

Norbi777
Újonc
*

« Válasz #99 Dátum: 12 szep 11, 16:08:34 »

Minél hosszabb annál jobb.  Gondolkozik
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #100 Dátum: 12 szep 15, 23:57:48 »

Na az új rész is érdekes volt. Csak én gondolom úgy hogy a kiscsaj egy AI? Mosolyog
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #101 Dátum: 12 szep 16, 00:22:02 »

Mármint NPC?

Mondjuk én szellemre gondoltam (ami voltaképpen majdhogynem AI).

Végöl is, a Nerv Gear meg a SAO lemásolhatja az agyhullámokat, meg a viselkedés mintákat, mit felhasználna egy AI készítéséhez.  Habár lehet hogy Kayaba is ügyködhet benne ilyen téren.

Viszont csak azért, hogy megtudjam, hogy kell leírni egy nevet, mellékelemként nekem jött egy nem is kicsit nagy spoiler. smirksweat

Ui: Tényleg, mi lehet a max lvl? Mert ha a jól ismert lvl99, akkor a továbbiakban elég nagy nehézségeik lesznek.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 16, 00:30:29 írta Shiro » Naplózva

Landmine
Gennin
*

« Válasz #102 Dátum: 12 szep 16, 02:09:19 »

Nem NPC ezt Asunáék mondták is a részben DE amúgy nem jártok messze az igazságtól. Mosolyog
Naplózva

Norbi777
Újonc
*

« Válasz #103 Dátum: 12 szep 16, 13:06:07 »

Igen, elég közel jártok, és Shiro, a szintek miatt nem kell aggódni, hamarabb vége lesz, mint azt gondolnátok...
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #104 Dátum: 12 szep 16, 16:34:06 »

Én speciel nem egy normál NPCre gondoltam, bár meg se tudom magyarázni hogy pontosan mit akarok ezzel. Egyszerűen az jutott eszembe hogy említették korábban hogy az ellenségek algoritmusa egyre bonyolultabb ahogy haladnak a szintekkel, a kislány felett nincsen kurzor és Kayaba Akihiko célja egy "új világ" megteremtése volt. Ezekből az információkból kiindulva nem tartom elképzelhetetlennek hogy a kislány egy valódi AI ami valahogy a rendszeren belül "keletkezett", talán éppen a játékosoktól begyűjtött különböző adatokból. Lehet hogy éppen ezért kellett bezárni ezt a sok embert, hogy létrejöhessen ez az új "létforma".
Lehet kicsit túl sok sci-fit néztem de nekem ez volt az első benyomásom. Nevet
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 34
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins