Legato
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #270 Dátum: 14 ápr 27, 20:19:01 » |
|
Sziasztok,még újonc vagyok erre,sokat keresgéltem egy normális társaságot ahol lehetne eszmét cserélni a PP-ről! Magam is játszok az s50-es szerveren Legato néven,100% free user vagyok,próbálok boldogulni ahogy tudok, sajnos a külföldi "hard gold user"-ekkel nem vehetem fel a versenyt...ezért egy ideje már csak saját szórakoztatásomért játszok és nem azért hogy top100-as legyek, vagy ilyenek:) Az lenne a kérdésem, hogy valaki tervezi-e ennek a játéknak a magyar nyelvű bemutató honlapját, ismertetőjét, mert szívesen segítenék benne leírással, design-nal,sajnos programozni nem tudok, honlapot szerkeszteni sem, ezért vetem fel a témát, hátha más, hozzáértőnek is lenne ilyen elképzelése. Mellékelek egy képet jelenlegi csapatomról,Rövidtávú célok: Shirahoshi (75%-ban kész) és Kizaru (Szintén 75%-on áll) utána meglátom,kell-e jobb tank Drake helyett..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DjLord1998
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #271 Dátum: 14 ápr 28, 15:36:36 » |
|
Szia.Én egy kis gameplay-t tervzek 10-15perc lezajlásával zenével a háttérben mikor elkezdem és mikor magyarázathoz érek én is megszólalok.Ha egy olyan csoport kell akkor facebookon létrehoz valaki egy olyat "Pockie pirates magyar játékosok csoportja" vagy valami hasonló.Drake helyet max brook:) . Vivi helyet chopper/sirahosi de inkább chopper párti vagyok.És neked mennyi idő volt aojiki-t ki gyűjteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Legato
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #272 Dátum: 14 ápr 30, 09:35:34 » |
|
Az se lenne rossz ötlet én mindenképpen honlapra szavaznék,emellett persze az élő szó sem lenne elhanyagolható, minél több infó, annál jobb. Az admirálisokat (Akainu,Aokiji) kb. 4 hónap volt összegyűjteni összesen, sajnos rengeteg fame-t elköltöttem AB simában (Perona,Burgess,Lafitte) ráadásul utolsót pont 1 nappal az előtt, hogy behozták a compose crew-t... 1200 fame az 24 minimum A- rankos kalóz,az 6-S rankos ha sűríted négyesével... mindegy, olyanokkal akik havi szinten 100-500 dollárt költenek a karakterükre amúgy se lehetne versenyre kelni ( S65-ön találtam magam szemben szerver kezdés után 1 héttel egy Garp-os karival ,ott megköszöntem a részvételt és otthagytam az egész cirkuszt...) Ezért írtam hogy saját magam örömére/bánatára játszok, nem másokkal való versenyzés miatt, ezt fontos kiemelni akkor ha kezdőknek adsz tanácsot mert nagyon hamar elmehet a kedvük a játéktól!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DjLord1998
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #273 Dátum: 14 máj 03, 23:23:13 » |
|
Hát nekem is 1év után kb elment a kedvem a játéktól mivel sose lesz olyan shell-em mint s32 Cingaro pl vagy crew-ek. Nami,robin,chopper,croci,vivi,mihawks és le akarom cserélni corocit Akainura mivel ahogy láttam elég izom és mihawks-ot frankyra csak hogy írtad 2hónap volt 1admirális picit sokalltam de van időm és fame-m Amúgy most jött meg újra a kedvem ezerrel akarom tolni hogy meg legyen full bm és fg . És szerintetek vivi vagy chopper ? (vivi ss chopper közel sss)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #274 Dátum: 14 máj 04, 09:50:13 » |
|
nekem S30on már majdnem megvan Garp, S3on meg Shanks nem sok kell hozzá
SSS Chopper atom jó healer, bőven veri Vivi-t. én még játszogatok, de nem viszem túlzásba
a honlaphoz meg annyit, hogy ha kell szivesen segítek de magamtól tuti nem állnék neki ahhoz ez túlságosan paytowin game
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DjLord1998
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #275 Dátum: 14 máj 05, 21:34:41 » |
|
Én most chopper-t húzom sss-re. mire meglesz 2400fame meglesz 800rc.Utána megcélzom franky-t és kuzan-t most lehet lecserélem crocodile-t kuma-ra tuti. Amúgy én se viszem túlzásba és lehet belese kezdek a gameplay-ba mert sok a dolgom pont annyira van időm hogy napi és pá. Amúgy kuma most lett meg kb 5perce. szerk.:Már egy ideje ott dekkolnak nálam az 40-50es szinten szerzett crewj-im és Kisem tudom vágni őket... és ezt írja ki crew nember is wath gear.can't fire him. mit tegyek?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 05, 21:39:01 írta DjLord1998 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #276 Dátum: 14 máj 06, 02:05:40 » |
|
ha bármi van rajta az gearnek számít értsd : shadow,haki, fegyó, ruha, gyűrű, badge mind gearnek számít és addig nem tudod levenni
ha ezek sincsenek rajta akkor megfogtál, lehet bug és a supporttal kell beszélni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DjLord1998
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #277 Dátum: 14 máj 06, 21:36:42 » |
|
Ezer köszönet Negritis!Ezzel szenvedek már mióta megvannak azok a crew-ek és lettek jobbak. Kuma vagy crocodile és majd ki helyet rakjam be franky-t mert nem soká meglesz sss chopper és elkezdem franky-t amiböl 2crew meg van és itt a választék robin,mihawk,vivi,crocodile/kuma,nami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Legato
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #278 Dátum: 14 máj 08, 16:11:52 » |
|
Franky sok játékosnak alap h kihozza SSS-re a redu miatt, Robint is nagyon sokan választják, mondjuk úgy a "bőség zavara" kár hogy csak 6 karakternek van "hely" igazán lehetne 9, mint gladiator fightban az ellenfélnek:D Régi creweket úgymond érdemes húzni hiszen az újat 100 goldért felszintezheted és rengeteg traininget megspórolsz h nem 2 karit edzel... sajnos erre elég későn jöttem rá,de legalább a tudat vígasztal hogy 1-1 fajta kalózt kell csak szintezni és utána ha játékstílust akar váltani az ember elég hozzá 100 arany,ha megvan a crew.. Negritis , kíváncsi vagyok a Garpra meg a Shanksra, milyenek lesznek a tapasztalataid vele! Bennem már nem volt elég türelem végigvárni azt a fél évet ,míg összeimádkozom egyiküket.... Állítólag most jön Rayleight, ha sikerül befejeznem Kizarut és Shirát, utána rámászok gőzerővel ,szerintem swordman lesz, Drake helyett , álmok... színes álmok *_*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 08, 16:14:53 írta Legato »
|
Naplózva
|
|
|
|
DjLord1998
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #279 Dátum: 14 máj 09, 19:26:53 » |
|
franky,robin,chopper,nami,kuma,prot összerakom majd így az összeállítást de amint kijön rayleigh szerintem ki fogom gyűjteni mert rayleigh az egyik kedvenc szereplőm :3 De érdekel mennyibe fog kerülni? egy shanks+garp vagy mibe szerintetek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #280 Dátum: 14 máj 11, 00:54:42 » |
|
nem tudom mikorra lesz meg még 1-1 hiányzik mind2 szerveren egyébként tudtommal kb 6-8k fame elég hozzá, ha tudod mit csinálsz ez rám nem teljesen igaz sajnos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DjLord1998
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #281 Dátum: 14 máj 11, 17:41:59 » |
|
Én és hogyan költsem el helyesen a fame-t mire hogy ajaj:DDD Nekem is meglenne már annyi crew ha helyesen költeném el a fame-t és érdekelne hogy hogy lehetne helyesen el költeni hogy gyorsabban meg legyen franky,marco később pedig rayleigh.Mert még valakinek 2-3k fame franky nekem 4-5k:/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Legato
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #282 Dátum: 14 máj 14, 13:28:07 » |
|
Ray bácsit én azt gyanítom,hogy vagy Shanks-Garp-Luffy szintre emelik,alapból sárga crew-re, vagy beteszik simán AB2-be mint ahogy Marco-val és Jozuval tették,mikor őket behozták. De nagy rá az esély,hogy inkább előbbi,mint utóbbi.. kiderül.. Fame-ekkel az a helyzet, hogy akár 500-zal is megütheted a főnyereményt, ha normális kalózokat forgatsz ki bárban és Specific-cel összerakod, 1 hét alatt be lehet mákolni egy normál esetben 4800-as kalózt, de ehhez vagy magas szerencse faktor kell, vagy máni máni máni... Goldért ebben a játékban mindent megkapsz, de ha sokat hajtasz,talán még édesebb a pillanat, mikor hetek/hónapok után végre kijön a kalóz akit kinéztél... Hogyan lehet jól gazdálkodni velük? Szerintem lentebb már említették, számolás szintjén, hogy napi 20 forgatás a kockával adott ( +100goldért) plusz gyűjthetsz ezen felül heti 1-2 extra forgatásra való aranyat is a játékok során, ezt mindenki maga dönti el, hogy a Bar-ban elhasználja-e, vagy gyűjti és 2400/4800-at forgat All Blue-n... Nekem időközben meglett Shira, lenyűgözve még nem vagyok tőle, de Vivikénél valamivel talán jobb, magic ellenállás és debuff miatt valójában azért hasznosnak tűnik:) Negri, te nagy titkok tudója vagy, shadow huntingba mennyire éri meg Luffy-s S-rankos árnyékot vadászni 50 goldért? Én 3 próbálkozásból 1x kaptam csak, a többi narancs volt amit dobott, idegesítő:/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #283 Dátum: 14 máj 14, 15:02:56 » |
|
szerintem hosszútávon nem éri meg goldot áldozni rá, én csak sima pénzt szoktam, abból úgyis van egy rakattal mert nincs időm olyan cuccokra ahova könnyű elsuvasztani az optimálius fame felhasználás pedig sztem kb az, hogy megnézed milyen A-rank crew kell és mennyi ahhoz amit akarsz és azt "farmolod", mert az biztos minimum A-rankot ad tehát az advanced recruit sem éri meg goldból csak freeből sztem Ray is gyűjthető SSS lesz amúgy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Legato
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #284 Dátum: 14 máj 14, 21:56:35 » |
|
szerintem hosszútávon nem éri meg goldot áldozni rá, én csak sima pénzt szoktam, abból úgyis van egy rakattal mert nincs időm olyan cuccokra ahova könnyű elsuvasztani az optimálius fame felhasználás pedig sztem kb az, hogy megnézed milyen A-rank crew kell és mennyi ahhoz amit akarsz és azt "farmolod", mert az biztos minimum A-rankot ad tehát az advanced recruit sem éri meg goldból csak freeből sztem Ray is gyűjthető SSS lesz amúgy Na akkor ezután shadow hunti marad úgy ahogy eddig, megnyugodtam.. Nem nagyon bízok a sima 30.000es recruitba, sem az adv call-ba... a fame-ból eddig mindig jobban estek az S-ek és SS-ek is ,mint bármikor advból,emellett meg kell említenem hogy nem egy köröm volt, hogy 100 próbából 0 db A crew sem esett normálon,így mindenképpen azt kell mondanom hogy a fame-k jó helyre mentek el a Bar-ban... Egy valamivel viszont még nagyon el vagyok maradva, az viszont a pet.. még sima csaucsau-m van,mellette masszívan gyűjtök egy Megalo-ra (75%on van) a kutyát nem is edzem,mindent megalora fogok tenni, (swoci protnak az a legjobb pet a fizetősökön kívül -amik azért elég imbák....-) Egy másik dolog:Én szeretem a kis hajókázós játékot,bár még az elején kissé zavart, hogy hamar fogy a durability és költségesek a javítások,de ahogy húzza az ember a hajókát egyre több lesz a megtehető tengeri mérföldek száma,és lehet a 10-10 küldi után sütögetni, meg tradelni kicsit. Sajnos nekem még egyik sem érte el a lvl.40-et...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|