24 nov 16, 05:25:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Pirates (2 soros szabály)  (Megtekintve 64691 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
DjLord1998
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #255 Dátum: 14 feb 16, 10:00:44 »

Aizen itt robinról minden fent van http://pockiepirate.wikia.com/wiki/Robin  hát choppert húzd fel sss-re és rakd ki vivi-t mivel chopper sss-en feltölti az egyik crewed vagy a protod kék csíkját és gyógyit is mellé! hát doffi az nekem nem szimpatikus meg hát nagyobb szinten hasztalan marco,nami,sss robin,sss chopper és sss franky mellet.Nevet x-drake és brook alap kemények kacsint visszatérve robint vivi helyére ha chopper sss lett és szerez be egy nami-t és egy franky-t.Mosolyog
szerk.:79 viviröl mért nem engedi doc q ra level inerhitezni?Szomorú meg 166millát meg 300 millákat hogy lehet összeszedni hajókra ?.Nevet és menyi idő lenne?
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 19, 21:37:35 írta DjLord1998 » Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #256 Dátum: 14 feb 21, 11:58:04 »

Robinnak Shelter of God és Speed Control  Gondolkozik
Most Hétvégén lesz a Warship cards exchange event for Diamonds, ami at jelenti, hogy 10db wuc-ért kapsz 2 diamond kártyát ( ami 20 diamondot jelet)  Nevet
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #257 Dátum: 14 feb 21, 13:50:53 »

Akkor az hülyeség szerintem hajóra jobban megéri el költeni az wuc-ot és most kezdtem el gyüjögetni chopper-t és arra kéne majd sok sok vörös kristály és azt hogy tudnék szerezni idő takarékosan?Szomorú Mivel van egy 96 körüli vivim akiről át inerhetiezném a levelt így szinte azonnal 100as lenne mert ahogy én haladok lesz kb 98-99 is .Mosolyog. És gondolom te is olvastad a mai kárpótlást az el maradt event miatt.Mosolyog (Minden 100felletinek)
Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #258 Dátum: 14 feb 21, 15:02:58 »

Uhmm szerintem hajóra inkább megéri silvert áldozni és a wuc-okat beváltani diamondra... mert hát kellenek a  gyűrűk meg a DF-ek, de ez csak az én véleményem... Igen kaptam is 1 diamond kártát meg pár haki scrollt  Szomorú pedig úgy vágytam arra a macira xD de komolyan annak a macinak a statja kb. 40 szeresse a Megalo-é nak...  >.<#
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #259 Dátum: 14 feb 21, 16:10:57 »

Én hát nyitotam 1 macihoz illő skillt,3seal bag,1dia card és enyi:/ én hát silvert jobb szeretem a saját fejlesztésemre el költeni és most amúgy sincs 1se xd és ez az event általába mikor szokott lenni?:)Igen a maci-t vagy valami jót én is akartam belőle :3 fogadok butaw,cyngaro vagy ilyen félék nyitnak xd és el kezdtem chooper-t utána franky-t akarom de utánuk kit kezdjek el gyűjtögetni?Szomorú Marco,garp,shanks,sirahosi,aojiki,brook,kuma ezek közül kit lenne érdemes el kezdeni gyűjtögetni majd?Mosolyog
szerk.:global server war champion 100 olyan csomag dani gondolj bele... már advancie 1et kap nyertes meg 100at abból esik hiki nem?Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 21, 19:58:15 írta DjLord1998 » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #260 Dátum: 14 feb 23, 08:07:57 »

Én Scrollt nyitottam és 1 diamond cardot. >.< De végülis megteszi ez is, ingyen volt. Mosolyog
Nah meglett Zoro, holnap pedig fellép lv100-ra, utána Flamingotól 1 időre érzékeny búcsút veszek.  smirksweat Összeszedem a 2400 frame-t és átalakítom Choppert végre SSS-re. Utána már Vivitől is érzékeny búcsút vehetek. Nevet
És kezdhetek gyűjteni Usoppra, hogy ne legyen teljes az örömöm.  Pojén
Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #261 Dátum: 14 feb 23, 13:07:28 »

grat.Nevet Én meg céloztam chopper-t és amint sss azonnal repül vivi utána szerintem franky  utána már csak 4 crewre szűkült le a látóterem kuma,aojiki,brook,garp de nem tudok dönteni:( Ha megvan a végleges csapatom el kezdek shellezni és hajót huzogatni+full enchant  azután mit lenne érdemes el kezdenem apditute vagy devolep vagy petem fejleszgesem?
szerk.:Marconak a démon gyümi az SS vagy S?Nevet mert hát egyik karimra gyűjtögetem mugikat másikra blackbeard csapatja.Nevet és amint meg van gondolkodok egy law-on+marcon szerintetek?
És szeretnék danitól vagy aki swordman és hát kivan gyúrva rendesen hogy szeretném úgy hogy csak swordmanamal tolnám napikat meg ilyeneket hogy tudnám ezt meg oldani ?(130k meg ilyenek)
Szerk2.:El kezdenék egy szerón egy új karit "brookchan" néven és érdekelne 4-5karira full shellt (lv 4 körül),pet,hajó,apditudte,devolep, menyi idő lenne?
Pet.:mivel swordi leszek momo
hajó: legalább tengerész/moby dick
El kezdem s15 brookchan nevű karim akit érdekel jelöljön be.(El lehet velem beszélgetni)
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 26, 17:43:53 írta DjLord1998 » Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #262 Dátum: 14 márc 18, 22:38:47 »

Sziasztok!Valaki tudja hogy tudnám gyorsan megcsinálni pockie pirates-be a dolgokat?Mert mostanság mindig 11ig tart hajózásal és egyebekel mire le fekszek kb. 2karival csinálom Mosolyog (100,112) valaki tudna ebbe segíteni meg kristály ügybe hogy gyorsan meglegyen sss chopper.Mosolyog
Naplózva
pifta008
Újonc
*

« Válasz #263 Dátum: 14 márc 22, 12:42:16 »

nekem kb hogy mindent el nyomjak egy karinál az egy óra de fél óra aktív katingatás én meg szoktam venni a SB mert akkor kicsit több plusz van álítolag vannak botok rá de próbáltam be állítani de nálam nem ment a kristály az lassan jön össze max ha nyomsz rá aranyat
Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #264 Dátum: 14 márc 22, 20:13:16 »

Értem én 2karival tolom le minden nap és picit fárasztó mert csak este fele jutok géphez így picit később szoktam végezni.Nevet Amúgy én nem költök goldot kristályra hogy jobban adja max akkor ha meg van az összes crew és fullos hajóm és shadowom vagy amihez kell gold.Nevet igy még kb 300 de azt ki bírom:)
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #265 Dátum: 14 márc 24, 16:51:18 »

én is 2 karival tolom S3 és S30
de a Grandline-s mókákra már nicns erőm/hangulatom

bár ha androidon sikerül megoldani még változhat a dolog
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #266 Dátum: 14 márc 25, 11:44:53 »

Andrioidra lenne én örülnék mivel suliba gond nélkül megcsinálnám:). Amúgy akkor közel tolod hozzám s32ön vagyok 113as sniperal:D És tegnap előtt meglett végre going merry a cél a sunny.Amúgy kinek van?Szomorú Nekem el eszi az időm már az is hogy simán enchatolok,hajót húzok,silvert szerzek stb. És szerintetek choppert ss-en is megéri berakni vivi helyére?Mosolyog
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #267 Dátum: 14 márc 27, 11:07:38 »

elméletileg puffin browserrel lehet tolni androidon is, csak nekem nagyon szét van csúszva a kép

még próbálgatok keresgélni hátha találok olyat ami jobb
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 27, 11:08:21 írta Negritis » Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #268 Dátum: 14 márc 27, 14:36:49 »

értem.Nevet én is rá keresek akkor mert így nagyobb megkönnyebbülés lenne ha matek óra közbe végig tudnám csinálni a sea adventure-t Mosolyog És érdekel hogy sok embernél láttok chopper-t(ss) mikor meg van nekik vivi(ss) és chopper-t rakják be mért? :o
Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #269 Dátum: 14 ápr 24, 13:27:04 »

Sziasztok!Manapság nem nagyon vagyok aktív pockie piratesben és érdekelne hogy megérné újra kezdeni egy teljesen új karival,rendesen? Mert hát mostanság nem nagyon köt le semmi se és ha igen érdemes lenne újra kezdeni akkor mivel és hova? (Ahol már az embereket nem nagyon érdekli az 1.shicbukai rang moriah-é) Vagy folytassam a 115 és 105karimat?
Előre köszönöm a válaszokat.Mosolyog 
Naplózva
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins