24 nov 16, 05:24:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Pirates (2 soros szabály)  (Megtekintve 64690 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Ricko14
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #240 Dátum: 14 feb 09, 14:35:34 »

Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni.Van ez a enchantment rész ,azt akarom megtudakolni ezzel kapcsolatban,hogy mit érdemes nagyobb szintűre húzni egy adott classnál(Pl: Sniper,Swordm.,Doki) és mi az ,ami elhanyagolható kis enchant szinten.Mert most érzem,hogy nem elég jó a csapatom,csak két csillag jön össze és nem három :s
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #241 Dátum: 14 feb 09, 22:56:36 »

Hy!Az érdekelne hogy berakjam e mihawk helyére jango-t és croci helyére nami-t és úgy neki merjek indulni shicbukainak?Ricko nincs el hanyagolható cumó;) cipő speedet ad ami kell fegyót támadást sisak életet vért védelmet gyűrű hp-t köpeny magi deff így mindent kell fejleszteni.Nevet És feljeszem lv 70röl lv100ra a creweken lévő cucokat?:ooo
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #242 Dátum: 14 feb 10, 21:39:05 »

Halljátok ma szerencse napom lett Pockie Piratesben.Harmadik Basic Call-upra kijött Hatchan.Nagyon megörültem el is kezdtem tréningelni a kis polipbarátomat és végre díszes ötödik tagja lett szerény csapatomnak.Utána pörgetek-pörgetek kiesett még egy Kuroobi és egy Chew ...nézegetem a composet és a random crew részt,ha beteszek négy A-t kapok egy S-t ,hát kikaptam Gedatsut.Na ez már a tetőpont volt.Szerintetek Gedatsut érdemes berakni Gin helyére és akkor így nézne ki a csapat:   x Kuroobi x                ?
                           Jango prot   hatchan  
                               x      gedatsu   x
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 10, 21:56:04 írta Ricko14 » Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #243 Dátum: 14 feb 10, 22:37:49 »

Sziasztok!Namibol mivel már csak 1ohm hiányzik (viviböl) így már is el kezdtem gondolkodni hogy chopper vagy franky mivel meg néztem compose-t és franky és hát nem túl olcsó megvalom:s És le írásba amin a wikin volt azt írták 2 hiller kell szeretnék erről most véleményt.
Naplózva
pifta008
Újonc
*

« Válasz #244 Dátum: 14 feb 11, 07:17:19 »

2 hiller célszerű ha 3 csillagosra akarod meg nyomni őket nekem law és chooper van berakva mind2 felfejlesztve 3 ss.re nem rosszak így ebben a formába csak az a baj hogy choper randomba nyom valakire 100 fury és ez nem mindig jól jön ki 
Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #245 Dátum: 14 feb 11, 12:07:17 »

Hát nekem elég 1 csillag is nekem az a lényeg hogy kész legyen.:)mivel már kéne a fire god tekik holnapra szerintem kész lesz nami így nézegetem a compose-t és 3 crewet nézegetem chopper,franky,kidd  és szerintetek chopper vagy kidd lenne jobb?
Szerk.:1kibacot sham hija van még namibol és már ideges vagyok :c :'(
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 12, 10:42:02 írta DjLord1998 » Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #246 Dátum: 14 feb 13, 12:50:58 »

Ha már megvan Nami akkor Kidd felesleges  Technikai KO és Chopper és Franky ''must have crew'' szóval szerintem Choppert majd Franky-t is érdemes megcsinálni... Nami sg-staff + 5-tg set meg crit+m.pierce shellek majd később BM-set-ben eléggé  tudja szivatni a népet..
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #247 Dátum: 14 feb 13, 13:59:17 »

chopperbe belekezdek 1crew már megvan belőle.:)Nami még 62es sajna de amint 80as megcsinálom rajta a fejlesztgetést ahogy mondtad elégé?xd mostani 100+ schibu egy skillel le ver engem.Mosolyog 101k krit azért nem kevés ^^
szerk.:Meg érdekelne honnan tudok nagy mennyiségű silvert szerezni könnyen meg traning potiont vagy van rá módszer hogy nami-t gyorsan fel vigyem 80ra valaki meg tudná írni?
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 13, 14:36:23 írta DjLord1998 » Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #248 Dátum: 14 feb 13, 16:39:36 »

Gondolkozik Mondjuk ha Crocodile level80+ akkor 100g-ért level inheit éskész, sajnos silver szerzéshez nincs valami sok lehetőség talán ha sok felesleges scroll-od van azokat eladhatod... training potionokat pedik Gladiator-ból lehet szerezni bőven...
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #249 Dátum: 14 feb 13, 19:21:23 »

Hát igen gladi add 15 párszor de ha nincs megfelelő crew neki se merek kezdeni és sssröl ssre müködik az inerhit?:Dcroci 90+^^ és scrool ép feleslegbe nincs ami volt eladtam és amúgy megéri megcsinálni cookot és tradet 50re?Nevet Amúgy dani te melyik szerón vagy fent?
szerk.:És egy SS viviröl át tudom adni egy ss choppere is adni? (vivi majd nem 100as.Mosolyog ) Ja és mesélne nekem valaki nekem erről a hétvégi eventröl amivel több diamondot lehet szerezni choppika sea god gyűrűjéhez?Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 13, 19:54:24 írta DjLord1998 » Naplózva
pifta008
Újonc
*

« Válasz #250 Dátum: 14 feb 14, 06:52:55 »

át tudod adni  a szintet csak 100 gold sztem meg éri főleg amikor már magasabb szintűek az emberek sok időt lehet vele sporolni
Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #251 Dátum: 14 feb 14, 14:17:20 »

Hát igen pl.: egy 120as chopperel vagy robinal csak egy 100g  inerhit és már mondjuk brook 120as is amúgy el kezdtem csinálgatni nami-t és legutóbb 20k kritelt csak mért van ez és mért támadja őt dofi folyton?.... És azt hogy tudnám megakadályozni vagy védekezni ellene?Nevet
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #252 Dátum: 14 feb 14, 17:22:05 »

Úgy emlékszem Flamingo a leggyengébb fizikai védelemmel rendelkező egyénre csap rá a skilljével, szóval Nami a "gyenge láncszem" ezen szempontból nálad.
Nemrég kiforgattam X-Draket, Ace repült a csapatból, durva az a csóka, nagyon sokszor bejön a dupla-skill. Nem fogom kirakni 1 jó ideig a csapatból, az tuti.  >.<#
Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #253 Dátum: 14 feb 14, 20:43:11 »

köszi aizen.Nevet most már robin leggyengébb láncszemem és ha chopper lv 100as és sss jobb mint vivi?Nevet és akkor valaki mesélne nekem erről a hétvégi eventröl mert nagyon érdekel hogy szerezhetek több diát.  és mért sebez kb 20k csak nami nekem?:c
szerk.:100as dungi siker<3
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 14, 23:01:32 írta DjLord1998 » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #254 Dátum: 14 feb 16, 07:33:04 »

Gratu. Mosolyog Sajnos az event az passz a részemről, bocsi. Szomorú
Tegnap sikerült kiforgatnom 1 Vivi-t így kihoztam egy Robint. Nevet Kérdésem a következő: mely skilleket igényli ez a kari? Shelter of God vagy melyik sejtem jó lenne, hiszen jó eséllyel letakarítja magáról a debuffokat. Sokba fog ez még nekem fájni. Nyelvesít
Jelenlegi csapatom: Dofi, X-Drake, Brook
                              SSChopper, SSVivi, Proti alattuk lévő sor értelemszerűen így üres. Ki helyett tegyem be? Jelenleg Vivi-t hiányolnám még attól félek, elvégre jó ez a Chopper, de SSS-en lesz úgyis az igazi. Dofi és Drake pedig állatok együtt. Brook meg alap. ^^ Szóval jöhetnek a tanácsok.  bow
Naplózva
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins