24 nov 16, 07:20:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Pirates (2 soros szabály)  (Megtekintve 64712 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Ricko14
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #225 Dátum: 14 feb 02, 15:58:14 »

A felsőkben nyílt meg két slot ,oda is csak a Merryvel vagy a Sunnyval tudok tenni? Elkezdtem Morgan-t edzeni már 32-es ma megpróbálom felhúzni ,40-re és akkor megkapja a maga cuccát.Most még elég gyenguszka ,de hiszem,hogy erősebb lesz ,mint a kövér nőci Nevet . Ma is mind a 100 pörgetést felhasználtam és nem esett semmi jó.A silveresnek tényleg ilyen kicsi az esélye,hogy jó essen? (A leveles emberke)
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 02, 16:43:46 írta Ricko14 » Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #226 Dátum: 14 feb 02, 16:46:52 »

felső 2slot?A marine battleship és a moby dick már megvan neked?:DDD azt hogy és 102es létemre még nincs meg a moby dick o.O  nem így van neked véletlen  x o x  ?Mivel hát 100millát kéne összegyűjteni már a 2felsőhöz kb.:DD Ami nekem is kéne 1-2hét                                   o o o     És morgan nem kicsit erősebb mint alvidia (Kővér verzió)
                                                                      x o x     

Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #227 Dátum: 14 feb 02, 16:59:00 »

Na várjál ,Warship menüpontban nekem is lockolt a bal illetve a jobb sarok,de a harc előtti felállásnál ,meg unlockolt ,ez mit jelent akkor?Nevet Ja és ha be akarok tuszkolni oda valakit kiírja,hogy nem oldottam még fel Nevet .Amúgy ,hogy lehet új hajóm? A történet előrehaladtával?  Most Warshipnál így néz ki: x o x   amikor küzdenék meg így o o o
                                                                                         o o o                                            o o o
                                                                                          x o x                                            x o x
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 02, 17:02:19 írta Ricko14 » Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #228 Dátum: 14 feb 02, 17:07:34 »

Azt jelenti hogy még miss love duck-od van amit a kezdő hajó.Igen előbb be kell fektetned kb.30milla silvert egy marine battleshipbe hogy feloldódjon a felső jobb oldali hely.Ha meg van az összes csillag a hajódra auto átvált a másikra amit megszereztél.Hát nem így fest az állás ahogy le írod.:s x o x marad mindig csak hát hogy mutatna egy több milliók által játszott játékban hogy egy helyen van egy lakat vagy x??Mosolyog attól még hogy nincs ott a lakat a meccs allat attól még nem tehetsz oda semmit majd ha feloldtad a hajót.:DD
Amúgy jelölj be s53 ha játszol ott és talán jobban tudnék válaszolni.Mosolyog nevem :HunWolf swordman lv 90 kis kari.Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 02, 17:08:21 írta DjLord1998 » Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #229 Dátum: 14 feb 02, 17:25:39 »

S46-on játszok ,de akkor csinálok egy kis karit ,oda mert sok mindent máshogy csinálnék mostmár és hátha kijön ott egy jobb csapat ,mint a mostani.Amúgy az emberek körül forgó szörnyecske a shadow ,ha jól tudom,beraktam én is párat a Moriah általi shadow shopból,de nem látok semmi szörnyecskét  Technikai KO ,hol cseszhettem el? Nevet
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #230 Dátum: 14 feb 02, 17:31:27 »

Hát ott hogy S vagy SS shadownak kell lennie és az 1 helyre kell kerülnie és igen megéri kis karit kezdeni mert mondjuk arra kijön egy jango nagyra nem nagyra nem jön ki vivi kicsire kijön lehet.Amúgy elkezdtem a fire god dungit és 65% tudom kivinni érdekel hogy ki hanyason vitte ki a dungit?:S
szerk.:Javítom már 95% a dungi kacsint elég erős a shibuk.xd
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 02, 18:33:24 írta DjLord1998 » Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #231 Dátum: 14 feb 02, 23:24:26 »

Sziasztok, Ha jól értem a problémát akkor ez a kép mindent megfog magyarázni...  Gondolkozik Én a Shichibukai dungeont level 110 körül csináltam meg   Szomorú mert elég későn szereztem meg Brookot de vele meg law-val már elég egyszerű volt kivéve az utolsó 3 harc ott 2 healer ajánlott (legalább az utolsónál) 1 csillag úgy el megy mint a huzat...
egyébbként itt egy link a dungeonhoz ha még nem találtad volna meg http://pockiepirate.wikia.com/wiki/Dungeon100

Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #232 Dátum: 14 feb 03, 14:24:32 »

102es vagyok és ép ucsonál vok 100asba de nem tudom leverni őket crocival,robinal,vivivel,mihawkal és namibol még 1robin kéne:s és 1foxy ami nem nagy szám.robin,nami,croci,vivi,prot párosal szerinted sikerülhet?Mosolyog vagy valaki helyére pakoljak be még 1hillert?:S
szerk.:mert akkor most felhúzom jango-t mert szerintem hét végére jön nami így oda lesz a traning potim..Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 04, 20:08:53 írta DjLord1998 » Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #233 Dátum: 14 feb 07, 14:06:44 »

Sok sikert Lord a Shichibukaihoz Mosolyog .Jelentés : Nagy karimon lett egy pár A-s karim és composeáltam egy Hachant.Meg Morgant fejlesztgetem.Még kiszeretném venni Jangot arra a karira,kicsire már kiesett el is kezdtem fejleszteni ,hát nincs szó mennyire jó (szép szó) .Most azon gondolkozok ,hogy East Blueról kit érdemes még kiszedni? (Sniper vagyok 42-es teamem: Jango,Gin,Prot,REnee)
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #234 Dátum: 14 feb 07, 20:05:41 »

Dani gondolkoztam rajta és így vettem le hogy  ha megjött nami rakjam be aztán egy jango-t rakjak ucsora meg mellé vivi,prot és sikerülhet?Mivel szeretném ezt is kivinni és lenne fire god szetem végre.Mosolyog Amúgy 1dalton,1foxy,1vivi (1ohm,1jango) és szerintetek Kuma vagy franky nami után?
szerk.:És valakinek hogy telik sea god gyűrűre pl.? valaki segitene ebbe is?Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 07, 20:10:27 írta DjLord1998 » Naplózva
pifta008
Újonc
*

« Válasz #235 Dátum: 14 feb 08, 06:52:57 »

helló
sztem ne vedd meg a sea god gyűrűt inkább gyűjtsed a kék kristályokat és a fekete gyűrű sokkal hasznosabb a későbbiek során amikor már 120 felet lesz a legénységed mert nálam szinte mindenki fekete cuccba nyomul és ha össze rakod a kombot igen sok hp-je lesz az embereknek mert a kék kristály lassan jön össze és egy fekete gyűrűhöz kell 500 belőle igaz most egy picit hátrány de a későbbiek során hasznosabb
Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #236 Dátum: 14 feb 08, 09:17:37 »

Szia pifta sajnos az nagyon rossz ötlet mivel 120 mikor leszek én?....előbb gyüjtök wind god,sea god,fire god gyűrűket,seteket mert sokal jobban megéri!jó példa erre brook aki fire godal egy isten...És mellékesen 120 sose lesz 1 crewem se kb.
Naplózva
pifta008
Újonc
*

« Válasz #237 Dátum: 14 feb 09, 06:20:01 »

Hát te tudod de az biztos hogy a későbbiek során bánni fogod a döntésed szerintem  de ez csak az én tapasztalatom
Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #238 Dátum: 14 feb 09, 08:40:00 »

Hát én tudom mi kéne de nem tudom hogy szerezek sokat mert már 18db gyöngy kell a windhez és örülök ha 9et összeszedek és az érdekelne hogy tudok sokat szerezni a külön féle gyűrűkhöz meg a badge baghoz
Naplózva
pifta008
Újonc
*

« Válasz #239 Dátum: 14 feb 09, 10:07:01 »

hát ha nem vagy vipes azok elég nehezen jönnek össze max ha olyan event van hétvégén de az is nagyon ritka ezért mondom hogy megfontoltan kell  el költeni valamennyi tapasztalatom van mert van egy 136 karim  van benne szépen üzem óra is de gondolom te se költesz rá pénzt így meg picit lassabb a fejlödés
Naplózva
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins