24 nov 16, 08:47:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Pirates (2 soros szabály)  (Megtekintve 64732 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Ricko14
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #210 Dátum: 14 jan 29, 19:28:00 »

Ti melyik pörgetősre mentek ,amikor recruitmentbe vagytok a 30,000 silveresre vagy a goldosra? Ha jól olvastam a silveres éri meg jobban vagy ha goldos akkor jobbakat sorsol ki? Jango ,ha jól tudom healer most nekem egy jó tank kéne vagy magamat építsem inkább tankra?Amúgy,ha  a jó teamben ,minek kell szerepelni-e ? Egy tank support damager és még milyen kell még?
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 29, 19:29:39 írta Ricko14 » Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #211 Dátum: 14 jan 30, 14:23:29 »

én napi 1 50goldos utána fame recuritera megyek de kis szinten silveres.Jango kell mivel a mostani dokid csak 1 valakit hillel jango meg mindenkit a protodtol függ hogy milyen tank kell neked de 50es szintig Rene maradjon.egy jó teamba van minden.xd Amúgy van beosztásuk is! hogy swordman ami általában tank szokott lenni és hatalmas az élete navigator ami általában sokat üt viszont kevés az élete a doctor aki mindenkit hillel kb mindig és sok az élete viszont keveset szokott ütni sniper aki sokat támad és neki is kevés az élete.Nevet(van hogy snipernek több az élete)
Amúgy ha leírod hogy milyen crewjeid vannak akkor vagy én vagy dani összeállít egy jó kis csapatot neked.(azt is hogy hanyasok)
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 30, 14:25:32 írta DjLord1998 » Naplózva
pifta008
Újonc
*

« Válasz #212 Dátum: 14 jan 30, 14:54:16 »

Sziasztok nekem  olyan kérdésem lenne hogy ti kit upgradelnétek fel 3s-re Law ot vagy doflamingot? köszi ellőre is a segítséget!
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #213 Dátum: 14 jan 30, 15:31:30 »

Nos a teamem ,így néz ki (Pont ma csináltam valamit a Logbookban,hogy meglegyen Helmeppo-sama) : Én(az idegen kifejezés nem jut eszembe) 37-es .Skilljeim: Stout(lvl5) és Mirror Soul (lvl2),skilljeimet változtatni akarom egy tankosabbra.Van Renee 35 level : Rampage(level4) Stout(Level 2) .Dagi Alvida 33 level : Skilljei Grand Power (Level 4) és Stout(level 2) . Utolsó sorban Doki (B rangú  36 level) Wind Wing  és a Focus skillje is hármas szintűek. Ma kicsit fejlesztem a teamet ,plusz húzom Helmeppot.Meg ez a Free pörgetés ,ami adv callra van nekem szürke ,ezért nem tudom használni ez miért lehet? (Most pörgettem valahogy ki az advencedet és jött egy Shura belőle) Ja és a Develop menü alatt mit tudok csinálni? Mire jó az a négy dolog?
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 30, 17:25:09 írta Ricko14 » Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #214 Dátum: 14 jan 30, 18:30:25 »

Pifta 2sor és ha nagyon szükséges akkor law-ot mert donflamingo egy nagy rakás"Sz*r".protod skilljei a legtökéletesebb ha fejleszted a mirror soul-t is Hát nem tudom miért szürke viszont alvidia helyére rakd be shura-t de előtte húzd fel és cucold fel devolep arra jó hogy nővelje a 4 dolgot ami ott van.És az a 4 dolog erősíti a karidat főleg robin skilljét..Nevet
rene.:skilljei pont jó prot.:mirror soul-t húzd még alvidia:Skilljei jó de cseréled le shurára inkább doki.:cseréld le jango-ra ha meg van.
Összeállítás:    o       xprot    o
                        xdoki xalvidia xrene
De ha tud akkor remélem dani is jóváhagya ezt az összeállítást.
szerk.:de ha megnézed hogy mit kell fejleszteni azt fejleszd.Nevet (robin skillje alatt úgy értem minél több az intje annál több mana--t ad .Mosolyog )
szerk.:  Én inkább Laffitte-t ajánlom... tg set + később sg staff + 5 tg meg egy csomó crit shell+ m.atk shell (és neki még hit+block brek shell is kötelező)... Mert az igazat megvallva Van Augur kis szinten elég keveset ér...   és shellek hányasak legyenek és a laftinek rakjak valamennyi életet is?és hogy developozam is?
szerk.:javítom magam rampage+stout a tökély a swordmanak.:DD
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 31, 10:28:00 írta DjLord1998 » Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #215 Dátum: 14 jan 31, 16:00:24 »

Köszönöm szépen a segítséget Lord.Most beraktam Shurat a csapatba ,rájöttem,hogy pár oldallal később van a logbookban ,ezért nem tudtam berakni,mai nap kiesett egy Buchi is,de őt csak úgy tartogatom.Jó az a kis pocakos ott ,ahol van.Nevet Kinyitottam ma a 40-es ládát és valahogy sikerült egy Thunder Bladet csinálnom.Ennek megörültem be  is raktam ,de mi az a sok sok csillag fölötte és hogy szerezhetek csillagot ?Nevet A 40-es dungiba mikor érdemes bemenni? Gondolom 40-esen még elvernek.Mosolyog Most ez lesz a felállásom: Prot
                                                                                      doki      shura alvida. Alvida eléggé tankos lett mostanában ,neki van a legtöbb hp-ja és pdefje és mdefje.Shurát kicsit húzom ma és meglátom ,hátha kisesik ma egy Jango.Olvastam a shadow szörnyecskékről,hogy azok jók,őket mikor kaphatom meg ?Nevet Beraktam Shurát és hát Helmeppo -samára cseréltem ki.Nagyon durván megelőzi a szőke "herceg" képességeit.Amúgy sokszor látom azt,hogy valaki Kuma képmásában rohangál ,ezt hogy lehet megcsinálni?
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 31, 16:28:36 írta Ricko14 » Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #216 Dátum: 14 jan 31, 22:25:21 »

Szia nincs mit.Nevet buchi később jó lesz compshoz vagy mihez.A csillag az nem tudom mi pontosan de élete ad pl.:nekem van 1full csillagos fegyóm az ép 9k ad (TG).40esbe akkor ha van 1jango-d,1shura,1hatchan legalább és protodnak olyan 20-25k hpja jangonak 15-18k hp kb shurának is legalább 10 hatchnak olyan 20k. "Shadow szörnyesék" van köztük pár "cuki" forma is de amúgy úgy hogy ha elérted az 50es szintet azt hiszem beléphetsz a shadow shopba és ott ha az 1helyre a protodnak beraksz egy s v ss shadowot megjelenik 1 körülötted egy kis lebegő  szörnyeteg.Nem csak kuma ha nem hancok,law,garp,lufy ami ritka shanks meg egyéb úgy kell hogy a logbookba ott van hogy trasnform azt hiszem ha van hozzá kártyád v 10g akkor át tudsz változni az egyik crewedé ami a logbookba van.
És dani ha tudsz akkor meg mondanád hogy milyen crewet gyüjtsek ki laftie után?
és ricko ha megvan  hatchan,jango,shura vagy gedsuda v kuroobi akkor így nézzen ki az összeállítás:
  xprot
xjango x az egyik a 3közül xhatchan
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 31, 22:27:12 írta DjLord1998 » Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #217 Dátum: 14 feb 01, 08:28:09 »

KÖszi a helpet! A vitalityt ,hogy lehet növelni? Mert nagyon alacsony nekem és ahogy látom sok mindenhez kell például küldizésekhez ,duellekhez vagy ez visszatöltődik? Meg rájöttem,hogy a drága dokim alig tölt vissza hp-t olyan 2000-t max.Az kevés szerintem,ha ti máshogy gondoljátok javítsatok ki,ezért beakarom sorozni Jangot és ráfekszek,hogy kiszedjem.A barban van ilyen ,hogy No.37 a húzásoknál,ha lemegy nullára akkor nem tudok már pörgetni és a Dungeonba hogy tudok bemenni? Mert egyszer jártam bent,de 40-es előtt most meg nem találom Nevet . Most győztem le a Shicibukai tournamentben Moriah-t és Shichibukai lett afejem fölött ,de jó Nevet .Ja és meglett a fejlesztett primary skillem ,nagyon durván oszt.Mosolyog Ma kipörgettem Morgant ,plusz nem tudom írtam -e ,de Cabaji is meglett Nevet ,ha valakit már kipörgettem újra kitudom pörgetni? Mert nem akarom újra Morgant látni .
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 01, 11:05:52 írta Ricko14 » Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #218 Dátum: 14 feb 01, 11:22:49 »

Hát vit-et csak akkor tudod növelni ha nő a vip-ed is ami igazi pénzbe kerül duelhez nem kell vit  Mosolyog igen 30perc 1vit. és vit. potival is visszatudod tölteni ami vagy 5 ad vagy 20at ad.Igen a kék doki egy nagy rakás .... igen ha le megy 0ra nem tudsz pörgetni felül ott van elite camping ott dungeon rámész ott az 1re és ahol vannak mit kaphatsz az allat hogy enter és már is bemehetsz.Igen mivel bejött a compose ki tudod újra pörgetni.Asszem enyi.Nevet
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #219 Dátum: 14 feb 01, 11:41:22 »

Az lenne még a kérdésem,hogy vannak ezek a setek ,kiknek mi a jó? Most van a Thunder Godos set ,abból van tekercsem meg pár kövem ,nagy -kicsi.Swordsmannek ,milyen kell? Valahol olvastam,hogy Fire ,de ez nem biztos .Ha a beastemnek megcsinálom az 5 daily interractionjét  és a nő a szintje ,az azt jelenti ,hogy nem sokára kibújik a tojásból vagy mi?Nevet Sok rejtély van még előttem,amúgy a játék mióta üzemel?Mert azért elég sok kari van már benne.Mosolyog Ja és vissza lehet menni egy előző részbe ,ahol voltam Pl: Syrup villagebe? Ott volt még két küldim,mármint megcsinálható. :I
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 01, 11:45:25 írta Ricko14 » Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #220 Dátum: 14 feb 01, 12:05:28 »

Ott van set3 set 4 set 5 set 6 azok adnak bónuszt adnak és pl.:swodmannak fire god crocodile meg ilyenek sea god 120tol mindenkinek black moon.Ha megcsinálod napi 5 akkor kapsz egy kártyát ami 3k exp-t ad a tojásnak ha felh. hát a játék nem tudom mióta  ott van felül ahol ki írja a város nevét ott van a neve mellet egy kis iránytű rá nyomsz és vissza tudsz menni.(Nem egy kártyát ha nem ha 1gyült ki 1et ha 2gyült 2db-t ha 3gyült ki 5db-t)
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #221 Dátum: 14 feb 01, 17:31:27 »

Na ma sikerült annyi pénzt összeszednem,hogy a Recruitment bar-ban nem maradt már pörgetés ,mára ,így csak enchance lesz mára .Ma beraktam pár shadow-t a karijaimnak: Protomnak PAttackot,Doc-nak Mattackot,Shuranak is PAttack ,Alvida-nak Blockot.A shell-t hogy lehet kiszedni vagy átrakni másik tárgyba? Meg láttam ezt a compose részt a kariknál,de megvan nekem az a két kari Hacchi-hoz mégse tudok semmit se csinálni,kártya kell hozzá? Ja és shadowokat,hogy kell elosztani és kinek mi? Meg ez a Aptitude (General) mit érdemes húzni ? Próbálom szinten tartani őket,de nem hiszem,hogy jó megoldás Nevet .Plusz ez a Partner Battle Royal micsoda?Kaptam 2000 prestiget ,de hogy azt nem tudom  smirksweat.
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #222 Dátum: 14 feb 01, 18:29:08 »

Gyors választ adok mivel menni akarok animét nézni.1.Rányomsz a shellre és vissza kerül a táskába és onétt tudod pakolgatni crewekre is.2.Igen kártya kell hozzá és ha ami kártya kell hozzá ki írja zölden 1/1 akkor megkaphatod hathcan(vagy hogy kell leírni)3.olvass vissza leírtál kinek mi kell.4.Aptitude nem tudok segíteni mivel azzal megfoglalkozok nagyon.5.Battle Royal ebben és a 4. pontban majd dani segít szerintem.Mosolyog
És szerintetek laftie után kit éredemes megszerezni egy tankot vagy hiller-t(Hiller chopper tank brook)(2hillerem van.Mosolyog )
Szerk.:És dani szerinted choppert vagy brookot kinek a helyére érné meg berakni?(Jango,vivi(ss),Mr.1(ss)
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 01, 18:45:19 írta DjLord1998 » Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #223 Dátum: 14 feb 02, 11:36:19 »

Köszi szépen a helpet,ma kipörgettem egy Sham-ot ,de elfelejtettem Recruitolni,szóval benéztem.Ma fejlesztettem egy kicsit a hajót ,meg a petemet ,már jó úton vagyok ChouChou-hoz és a kettes csillag megszerzéséhez(Hajóhoz).Character Aptitude-nél raktam az Attackra egyet ,ez nem tudom jó ötlet volt -e . Hmm? Amúgy a Recruitmentnél ,ha átváltok South Barra akkor onnan fogom kapni az A-sokat? Ha meg Eastre akkor onnan?Ja és Morgan jobb ,mint Alvida?(Vagy még megvan Cabaji,Bucchi) Még egy kérdés ,mikor csatázok ,akkor szabad helyem lett a jobb és bal sarokban,de nem tudok ,odarakni ember ez miért van? A newbie giftpackot ,hogy kaphatom meg? Kimásoltam a kódot ,de most hova?Nevet Nem találok semmi GIft menüpontot.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 02, 13:03:56 írta Ricko14 » Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #224 Dátum: 14 feb 02, 14:21:56 »

1.Igen onétt fogod kapni de nem csak az A creweket ha nem a S és SS creweket is.:D2.Igen morgan jobb mint alvidia mivel morgan skillje oda tud ütni Mosolyog 3.Cabaji,buchi semmire kellők.Nevet 4.A sarkokba látsz egy lakatot és ha rámész és ott van unclok mondjuk marine battleship akkor nem tudsz oda rakni még nincs meg a marine battleship5.a newbie giftpackal megfogtál xd 6.szerintem aki régebben játszik tudja
Naplózva
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins