24 nov 16, 09:49:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Pirates (2 soros szabály)  (Megtekintve 64754 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
pifta008
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #195 Dátum: 14 jan 25, 08:37:46 »

Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy az utolsó fejlesztésnél be jöttek creww kártyák mire jók meg hogy hogy lehet felhasználni érdemes gyűjteni? válaszokat kösz előre is
Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #196 Dátum: 14 jan 25, 10:51:19 »

Hát ami nincs meg én állatába berakom a gyűjtő albumba de azon kívül gyűjtögetem őket nami-hoz és farnky-hez ami megvallok nem kevés kártyába kerülnek felhasználni úgy hogy rányomsz az "use" szócskára és arra jók hogy erősebb, értékesebb crew-et is meglehessen szerezni mint garp-ot de ha jobban szeretnéd tudni dani-t kérdezd ő és negri ért hozzá a legjobban
szerk.:Ha jol csinálod 50szint körül lehet már egy lafti-d
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 25, 10:54:03 írta DjLord1998 » Naplózva
pifta008
Újonc
*

« Válasz #197 Dátum: 14 jan 25, 20:17:13 »

aha akkor naggyábol  értem kösz a választ
Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #198 Dátum: 14 jan 25, 21:20:24 »

nami,franky,chopper,brook,robin párost kell kigyűjteni szerintem de kis szinten még crocodile,vivi,smoker,mihawk akiket főleg ki kell hogy gyüjts meg természetesen jango és ha megvannak gyűjtögetni a kártyákat és mellékesen 2soros szabály van érvénybe a topicba.Nevet (2sor a minimum.) és dani majd tudnál írni pár jó shell forrást?
Előre köszi a választ.
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #199 Dátum: 14 jan 26, 18:56:12 »

Sziasztok! Annyira jól írjátok a hozzászólásokat ,annyira átjön az izgalom,hogy milyen jó a játék.Muszáj volt kipróbálnom ,azóta is űzöm.Már 19-es kardforgató vagyok.Ha előttem áll  ez a Renee ,akkor tanknak minősül?Másik ilyen szinten érdemes csapatot toborozni vagy inkább a cuccaim enchance-elésére fordítsam az időmet +taskokra.Plusz ha a csapatomban benne van Aluvida ,akkor őt mire érdemes  húzni tankos vagy inkább damage?Hajónak mennyi szerepe van az ütközetekben?Mert most az alap hajóm van ,de látom,hogy lehet WB hajóját is irányítani.Mosolyog

Tudom kicsit sok a kérdés ,mélyen bele akarom ásni magam a témába.Mosolyog Köszönöm előre a válaszokat. bow
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #200 Dátum: 14 jan 26, 22:56:24 »

Szia!24estöl lehet crewet toborozni.Igen Rene egy tank alvidia damage és hát majd főleg eventen,grand line-on lesz lényeges de majd ha megvan már pár hajó neked akkor tudod akárhova pakolgatni a crewjeid és olyan kis szinten még enchatolgas.Nevet Amúgy nem olcsó felhúzni a hajókat szolók.Ja és eventen minél jobb hajód van annál erősebb:) grand line funkciót már le írták régeben:D
szerk.:érdekelne hogy van e mocer rá hogy le nullázzuk az exp-t amit kapunk?
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 27, 18:30:08 írta DjLord1998 » Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #201 Dátum: 14 jan 27, 20:24:51 »

Neeem Nem nincs rá, mert akkor a shichibukai Campereknek túl könnyű dolguk lenne...
Crew Synth Guide ----> Itt le van bontva egészen A-rank kártyákra, hogy kihez mennyi kártya is kell összesen...

Shelleket tudsz :-- a Grandline Sea Adventures-ból (ajánlott egy kis goldot mondjuk 150-200-at rászánni és esetenként salvage rope-ot is választani +10g-ért a shell chest mellé)
                         :-- Ladders Battle ha mondjuk van vagy 300g-od mert ha a Vip Shopban épp van Advanced Warlord Stone akkor a Sea Adventure-on megtudod venni 300g-ért az 100 ladders battlét jelent, 3v3-ban jó sok creditet össze lehet szedni...           
                          :-- Marineford event a győztes fél 10 shell chest + 5 wc-t kap és ez kétszer van egy nap (Hétfő,Szerda,Szombat)

:-- Undewater salvage ...Itt felhasználhatod a Slavage Rope-ot és gyakori a shell chest
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #202 Dátum: 14 jan 28, 15:19:56 »

Na már 27-es vagyok és sikerült egy Helmeppot és egy Noname Doktort kiszednem,csak egy  a gond,hogy Helmeppot berakni nem tudom.Majd csak később tudom kicserélni a doktorrral? Ha igen mikor? Amúgy ha a navigátor az aki AOE skilleket tol? Mert láttam egy enemyt ,aki AOE-t tolt,de kíváncsi vagyok ,ki tud ilyet.Mosolyog
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #203 Dátum: 14 jan 28, 19:33:06 »

Köcces dani. megvan határozva hány crew lehet nálad nekem pl 100ason 12darab.És AOE skillt minden fő kari tud ha megcsinálja a kellő dolgokat hozzá.Ha érdekel ott van a skillnél a ugrapede gombocska és ha megvan minden aoe skilled lesz.
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #204 Dátum: 14 jan 28, 20:55:59 »

Köszönöm szépen DjLord.Mosolyog Mostmár 30-as vagyok lettem ,már képes vagyok akkor pet használatára.Milyen bónuszt ad Ő pontosan(Nincs kinyitva csak tojás) és mit csinál a harcokban? Ja és fejlesztem a drága Dokimat ,cuccait meg fegyóit és ha jól olvasom ,akkor Ő minél nagyobb a Magic Damage annál többet gyógyít.Amúgy szerintetek ,mikor kezd érdekessé válni a játék?Mosolyog
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #205 Dátum: 14 jan 29, 14:25:44 »

Hát a kutyuli az gyógyit 2k-t és elég alacsony bonokat ad.:DDD De attól függ milyen a protod mert olyan petet kell szerezned.Hát a játék szerintem 80-100 körül kezd érdekesé válni mivel egyre erősebb lesz minden.Nevet (Dungeon,sima fight,boss fight stb.) de főleg a trial mivel full 85-90karikal 100protal nem tudom legyőzni criceket.Nevet Ha lenne bármi kérdésed írj ide és valaki válaszol.
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #206 Dátum: 14 jan 29, 16:14:22 »

Köszönöm szépen most vagyok 32 -es  és már húzom a kis csapatomat,olvastam ,hogy 35-ön lehet új emberem a csapatban ,de ez már feljogosít arra,hogy A szintű vagy jobbakat rakjak be? Plusz a Power az egyes kariknál hogy adódik össze ? Mert 2500-on van most a swordmanemnek ,de régen 2800 volt nagyobb enchance-os szintű cuccokkal.Mosolyog Grand Line-ra mikor érdemes menni? Plusz kaptam ilyen "Thunder Jade"-t ez egy ilyen kristályszerűség ,de mire jó?
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #207 Dátum: 14 jan 29, 17:48:21 »

Ha akarsz S rankot is rakhatsz be.:DDDHát a táskába ott van a powererd megnézed hogy mi mit ad.grand linera érdemes elmenni mert 40goldot kapsz napiba ha megcsinálod meg tudsz ott adventurezni amiben ha sikerül végig vinned akkor sok cucot kaphatsz.Thunder jade egy fejlesztési ami a thunder god cucokhoz jó (TG) de minden szethet más kell.Itt tudod megnézni mi kell mihez:http://pockiepirate.wikia.com/wiki/Main_Page  de szólok adventure nagyon erős ellőte full enchold ki a hajód részeit;)És mostanság kicsit szerencsétlenek érzem magam mivel nem esik 3napja egy foxy sem ez fura kicsit?
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 29, 18:00:17 írta DjLord1998 » Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #208 Dátum: 14 jan 29, 18:33:24 »

S rangút? Besoroztam Helmeppot ,mármint megvettem a Recruitment részlegben ,de mégse rakta be a csapatba ez ,akkor miért lehet,az A szintje miatt? Vagy később rakhatom be? Amúgy az összeállítás ,mikor kezdem a meccset: elől a tank mögötte a damages és amögött a healer,ez jó vagy van jobb taktikátok hozzá? Mert sokszor kicsivel csúszok le a három csillagról  Hmm?  (Ja és Lord kösz az oldalt ,nagyon hasznos ,rájöttem pár skillt rosszul buildeltem ,gondolom az is sokat dob)
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 29, 18:43:40 írta Ricko14 » Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #209 Dátum: 14 jan 29, 18:59:29 »

Nincs mint és igen s rangút is rakhatsz be még A is nekem végülis s3on S és A rank crewek vannak csak azon.Mosolyog Miuttán megvolt recuriment kapsz egy kártyát azt felhasználod bekerül a könyvbe és ha van elég helyed berakod és igen úgy jó az összeállítás de természetesen nagyobb szinten változni fog.Mosolyog Nekem pélául.:  x vivi x prot
                                                                                                                             x robin x mihawk x crocodile
És akkor rakod be amikor akarod de ha nincs helyed akkor meg keresed a fire gombot a kis szalmakalapnál van és rányomsz amelyik nem kell és javaslom szerez egy jango-t mivel elég tápos lesz.:DDD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins