24 nov 16, 12:44:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Pirates (2 soros szabály)  (Megtekintve 64815 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
DjLord1998
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #165 Dátum: 13 dec 20, 14:13:43 »

El kezdtem ma 23on HunDjLord1 nevű swordman karim és érdekelne hogy mit csináljak meg rajta hogy erős karim legyen és mit ne csináljak?Mert hát volt már jó pár karim amit elrontottam és ezt nem szeretném majd kérlek segítsetek.
Naplózva
nemmind1
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #166 Dátum: 13 dec 21, 09:35:22 »

na megtaláltam hol vannak a crewek amiket kiforgatam ott a leltárunkba a "card" opció alatt és ha rá megyünk a crew cardra akkor ott van az, hogy use és után a logbookba lesz és onan már csak egyszerüen a csapatba teszed nem tudom, hogy mindegyiket ingyen tehetem-e a csapatomba de az elsőt ingyen betudtam tenni
Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #167 Dátum: 13 dec 21, 12:43:42 »

Szerintem ingyenes.És dani de goldbol vagy ezüst serlegből vetted megalo-t?Mert ha serlegből akkor sok idő volt és ha goldbol vetted azt hogy csináltad mert én sose láttok sehol eladó megalo-t sehol sem.Ha goldba vetted akkor megtudnád mondani menyi volt és hol tudok én is venni?Mosolyog
Előre köszi a választ.

szerk.:Sok mindenkinél látom moria-t szerintetek megéri berakni?
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 21, 12:52:15 írta DjLord1998 » Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #168 Dátum: 13 dec 22, 21:30:24 »

Megalot csak Goblettel lehet megvenni :S Hát igen eltart egy ideig de szerintem megérni várni...
Moriah-t én is használom 'ss'-en persze 50%-at megdobja a p/m.atackot presze csak akkor éri meg ha van Franky-d meg Robinod is.(franky>robin>moriah) támadási sorrendben  Technikai KO
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #169 Dátum: 13 dec 22, 21:56:05 »

De jó mivel 15/napi goblet ami 60nap de akkor kigyüjtöm.Fuhhh robin,franky nem ma lesz meg az már tuti.És ma kipörgetem mihawko-t is szerintem erősebb mint hatchan így őt fogom berakni.És ki mit nyitót a csomagokból?Én csak egy jót egy p.a ss shadowot ami már lv5 és gondolom hogy az maradjon bent. (És megint bocsi hogy picit érthetetlen xd)

szerk.:Vajon a csomag is bugos lesz mint a pulyka és ss és sss crew-et nyitunk?xd
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 22, 22:12:44 írta DjLord1998 » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #170 Dátum: 13 dec 23, 06:05:57 »

Ah nekem is jó sok idő volt Megalo >< De megérte, alakulgat. Nevet

Az event jó volt, sajna shadow-ot nem nyitottam mondjuk. Szomorú De jött sok gyémánt és kristály, meg úgy közel 100 frame. Tényleg, AB-ről mondhatnának lassan valamit, hogy akkor ott nem is lesz változás, vagy mi a tök lesz. o.O
A kártyák lassan (nagyon lassan) gyűlnek, majdcsak lesz valami.  ikszdé

Hű Dani, na az a macera akkor.. még beidőzíteni is bekell őket, gyah...  Technikai KO
Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #171 Dátum: 13 dec 23, 08:40:59 »

Hát azok nekem is estek de csak a 72es swordman-ra esett egy ss p.a shadow na de akkor swordman-ra és sniper-a is gyűjtsek ki egy megalot meg egy WG?És dani ha lesz időd akkor le tudod írni vagy linkelni egy oldalt ahova le van írva a shell-et?Nevet
Előre köszi a választ.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 24, 09:47:45 írta DjLord1998 » Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #172 Dátum: 13 dec 25, 16:57:42 »

uhm shellek valahogy így néznek ki:
mindenek előtt azt ajánlom, hogy elsőnek minden shellt level 4-re ''synthelj'' majd ha valamiből marad felesleg akkor magasabbra is lehet...
DD( Damage Dealer) : HP, P/M attack, P/M immune shell (ha magas a p.defed akor magic immune shell kell, értelem szerűen ha a magic deed magas akkor p. immune kell) , blockbrake, anti-crit

Tank: hp, blockbreak, m/p immune, speed and anti crit, block/dodge, speed

support: hp, speed, immune, anti-crit, speed

Crit shell kell: minden olyan kalóznak akinek a fury skillje ''crit-able'' : crocodile, enel, laffitte, nami

t1 (Már az első körben haszbálja a skilljét): 5* level 6 és 1* level 7 fury shell :Ajánlott crewek: Robin (level 100 on 2000 int. kell 50 fury rec-ez) és Franky

P és M attack shells: Minél több a pierce egy crewen az annál többet tud sebezni ( nem tudom, hogy hogyan működik ez pontosan de ez tény)...Swordie/sniper - p.atk shell (természetese), Navi/doctor(csakis Law-nak kell) - m.atk shell..
Itt azt ajánlom, hogy magatamával együtt használjuk  pl.: 6* level 5 p.atk shell és még 6*level 4 p.atk + mondjuk M.deg vagy block shell  a swordie proton ...
(Ha van valami kérdésed nyugodtam kérdezd meg)
(remélem érthető voltam  Gondolkozik )
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #173 Dátum: 13 dec 25, 22:26:46 »

Akkor így néz ki sniper/swordi  hp,p atack,p immune,magmata, és ínét szabadon rakhatom befele a shelleket pl.:hit és fury shell-t rakhatok és a hillereknek pedig m atack,m.immune,hp és itt ugyan úgy rakhatok bármilyen shell és a t1 könyen tudni fogom.Nevet Ha gond van vele akkor javíts ki nyugodtan.Mosolyog
1000 Köszi Dani hogy le írtad.:3
szerk.:Azon gondolkoztam hogy chopper vagy vivi-t rakjam be vagy egyszere a 2 és megcsináljam e marco-t vagy rakjam be franky-t és chopper-t?És így akik bent lennének vivi,chopper,franky,crocodile,én szerintetek így jó lenne?(Bocsi hogy kicsit zavaros)
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 26, 20:14:00 írta DjLord1998 » Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #174 Dátum: 13 dec 30, 00:19:41 »

Franky és Chopper elég jók már-már ilyen *must have* crewek. Marco akkor a legjobb ha legalább 400k hp-t tudsz adni neki... Különben meg ÉN level 135 alatt inkább Nami-t szeretném meg ütős kis csaj az biztos  Nevet

Bocsi a késői válaszért de elfoglalt voltam  Technikai KO
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 30, 00:48:43 írta bdaniel » Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #175 Dátum: 13 dec 30, 11:25:32 »

Nami alap hogy ütős kis csaj.Franky is kezd gyűlni és azt hiszem február előtt meglesz és addigra tudok egy all blue 2 forgatni amiből remélem nami-t vagy egy mugi-t kapok.De jöhet kidd ,jozu v sirahosi és így nem kéne choppert megszerezni ha sirahosit kapnék.Nevet és dani szerinted egy kis 50 karira van augur jó lenne?xd Mert van s3on egy kis karim  VPrimo néven és arra kezd gyűlni van augur.Mosolyog
Előre köszi választ.Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 30, 11:30:01 írta DjLord1998 » Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #176 Dátum: 13 dec 30, 14:04:06 »

Gondolkozik Én inkább Laffitte-t ajánlom... tg set + később sg staff + 5 tg meg egy csomó crit shell+ m.atk shell (és neki még hit+block brek shell is kötelező)... Mert az igazat megvallva Van Augur kis szinten elég keveset ér...  Fegyverek
:> Nekem Marco-hoz már majdnem kigyűltek a kártyák már csak 2 enel kellene vagy pedig 2 shura + 2 Ohm xd mert akkor tudok csinálni 2 enelt...

btw.: Boldog Újévet és Sok sikert kalózok Nevet
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #177 Dátum: 13 dec 30, 16:03:06 »

Értem akkor mért van sok mindenkinél 5tg+sg staff.Nevet És szerintem van se rossz  le szedi a crewek hpjét és hát szerintetek 100-150milla silverböl kijönne nekem lv.95re fel ench. 5crewre cucokat,egy két shadow lv 5re,Hajó és annak a részeinek fejlesztése?Amúgy én is laffie-t akartam de sokba kerül  Szomorú Szerintem 2enel gyűlne ki hamarabb mint 2shura és ohm.és remélem kapunk valami eventet új évre .Nevet pl.:pezsgő üveg eventxd
És mindenkinek kellemes új évet kívánok!
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #178 Dátum: 13 dec 30, 17:06:00 »

A kártyázással nekem nincs szerencsém. 1 Krieg jött, de azt be is váltottam, mert őt korábban nem tudtam megszerezni, a Kizaru kártya/crew (tudja a bánat mit ad ><) pedig nem lenne rossz. Lilákat kapogatok, de az sem túl gyakori sajnos. SS-ről meg nem is álmodok. ikszdé Mondjuk az érdekes volt, hogy 2 SS gyűrűt ígértek 40 crewnél, erre kaptam 1 SS-t és 2 S-t....  Hümm-hümm Nem mintha zavarna a dolog, csak jó lenne ha nem a saját marhaságuk miatt repülnék majd egyszercsak. (igen, volt már rá példa ennél a "cégnél", csak másik játékban Nevet )

Hawkins-t forgattam AB2-n, na mondom a kövi már csak jobb lehet. xd

Csináltam 1 SS Vivit, így már megvan Law, a sellőcsajszi és Vivi is. Kiraktam most Law-t és Vivivel próbálgatom a dolgot.
Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #179 Dátum: 13 dec 30, 17:42:07 »

Vivi szerintem jó ha Hp-ja szép nagy nekem pl.81en van hogy 29k gyógyít néha és kizaru 65 crew card és hát ő se a legjobb aojki vagy kuzna sokkal jobb azóta én is rájöttem law semmire nem jó.Én többet is nyitotam közte 1-2 ss,sok s-t. és eszméletlen sok A nyitottam.Hawkinsról a véleményem ne használd élesbe kivéve ha csak 1crewet viszel magaddal dungizni mert ő akkor egész jól hillel.Nevet és majd valaki válaszol a silveres kérdésemre?(hogy menyi lenne azok amiket le írtam előző válaszomba)
Amúgy akiket nyitotam.:buggy,Krieg,chew,arlong,mr.1,kohza,mihawk,Mr.5.masira,shoujou,moria,rob lucci és ace-t akit el tetem franyk-hez.Mosolyog (A crewekböl többet is nyitotam)
Előre köszi választ.
szerk.:Azon gondolkoztam hogy megéri e luffy-t megszerezni enyi crewéert?
Lista:
5X Masira
44X Jango
47X Cabaji
12X Foxy
4X Accino
22X Chew
12X Mr.3
85X Bala
6X Mr.5
4X Dalton
38X Buchi
29X Hatchan
47X Mohji
4X Shoujou
1X Bellamy
1X Kohza
28X Kuroobi
51X Kuro
38X Sham
49X Morgan
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 03, 21:16:14 írta DjLord1998 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins