24 nov 16, 14:37:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Pirates (2 soros szabály)  (Megtekintve 64839 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Negritis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #120 Dátum: 13 nov 23, 10:59:22 »

Az all-blue ott napi 10 kockadobás (vagy goldért több Nevet) ha 2400 vagy 4800 fame összejön akkor lehet pörgetni crewért ami elvileg randomba jön és ott lehet kihúzni kb a legjobb legénységi tagokat (admirális,luffy ... nem releváns sajnos)
napi kb 100 fame jön össze egyébként

az 50 napos veterán az nem olyasmi hogy ha 50 nap után újrabelogolsz akkor kapsz vmi bónuszt?
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #121 Dátum: 13 nov 23, 15:45:40 »

Szia!Igen ezt néztem én is és hát olyan sok cucot kapunk hogy az már gyöngyőrű.Mosolyog Amúgy sikerült a 60/60 csillag 1 dungira és azonnal  egy csukát dobot ki.Nevet Kb csak 100fame jön össze ha 10et dobok?Szomorú
És mellékesen örülök hogy sikerült feléleszteni a fórumot mert mikor én egy jó 2hete rátaláltam senkit semmit nem írt ki.Szomorú És akit érdekel az 50napos veterán csomag tartalma és mit kell hozzá megtenned hogy megszerezhesd.Mosolyog
Pockie Pirates is one year old! New patch cross-server battle has started. And now we’ve prepared plentiful gifts for returning players. Hope you can enjoy the fun!
Event one: Luxury rewards for veteran’s return
Rules:
1. Character level ≥50
2. Last Login ≥50 days
Players who meet the above requirement and haven’t logged into the game after Feb.15, 2013 can get a veteran’s return pack after logging into the game again. A system notice will be sent to corresponding mailbox.
Content of the pack:

1000 gold, Vitality Potion*10, Thunder God/Gale/Sea God/Crimson Set*1, Super Silver Card*30, Warship Upgrade Card*30, Salvage Rope*30, Fame Card*50, Small/Medium/Large Material Box*5, Upgrade Material Box*20, Advanced Energy Ball*20, Advanced Guardian Beast EXP Card*20, Advanced Prestige Card*25, Devil Fruit·C*1, Devil Fruit·B*1, S rank shadow*1

« Utoljára szerkesztve: 13 nov 23, 15:52:54 írta DjLord1998 » Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #122 Dátum: 13 nov 25, 15:49:59 »

Sziasztok!73as vagyok s32ön és azon gondolkozok hogy meik creweet szerezem be mert épen ezek vannak nekem berakva:Crocodile,Mr.3,Rene,Vivi (Most rakom még be),és a saját karim.És az érdekelne kit kelenne rene és talán Mr.3 helyére berakni?
Előre köszi a választ.
Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #123 Dátum: 13 nov 25, 16:09:30 »

Én a helyedben 80-ig fejlődnék közben amit kapsz a napi free call-ból mert 80-után  úgyis Mihawk-Ace-Boa fog menni amíg szép lassan AB tagokkal le nem cseréled őket.  Nevet

Event időpontok(magyar verzió): Team Battle:10:00 és  15:00 meg van még egy kb. hajnali 3-kor
                                                     Ladders Battle: 14:00  hajnali 1-kor
                                                     White Beard: 16:00 meg valamikor hajnali 4-kor
                                                     Marineford Battle: 16:30 és Hajnali 1:30
                                                        + még van a Legion Battle minden pénteken 17:30 kor ott kell lenned 17:29 kor, hogy részt vegyél rajta)
(White Beard és Marineford eventeken kívül a többin csak naponta egyszer tudsz részt venni)
Nem tudom, hogy ez segít-e de leírtam  Kúl

« Utoljára szerkesztve: 13 nov 25, 16:26:48 írta bdaniel » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #124 Dátum: 13 nov 26, 06:33:23 »

Nálam van valami baj a Marineforddal, vagy nem tudom, de akárhányszor bemegyek, soha nincs 1 ellenfél sem akár 10 percig sem, ha beállítom az Auto-battle-t vagy mi a tököt is, de akkor se harcolok, ha rohangálok, mint a hülye, akkor se találok ellenfelet... o.O Kissé lelombozó, pedig szívesen mennék, mert időmből kitelik. Szomorú Ladderen meg úgy vernek jelenleg hülyére, hogy csak bukom a pontot, de nem kapok.  smirksweat
Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #125 Dátum: 13 nov 26, 10:20:43 »

Gondolkozik Igen MF(marineford) elég idegölő tud lenni, de ez függ, hogy melyik szerveren vagy ha s1 - s20 között akkor egy nagyon erős net nélkül MOST nincs sok esélyed de dolgoznak rajta, most is csináltak vele valamit (már csak max 60k-t sebez egy crew rajtuk, bár a top 10 még mindig ki nyírják őket egy menet alatt)... Én úgy szoktam, hogy MF előtt 2 perccel újra indítom a böngészőt és bekapcsolom az auto hitet meg rohangálok mint a hülye xD
Ladders Battlénál meg ha nem megy a solo menj Group-ba ott nagyobb az esélyed, hogy nyersz, de amúgy ha még mínuszban is vagy de megvan a 10 harcod kapod a 100 honor pontot
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #126 Dátum: 13 nov 26, 13:57:47 »

Sziasztok!Köszi a tippet de szerintem ki gyűjtöm vivire,crocira a full tg aztán megyek fel 80ra.:3 Azon kívül az lenne a gondom hogy nem nagyon értem a GL csapat tag toborzást valaki segítene e témába?:s És még hogy kit rakjak be Hatchan-t vagy Curo-t rakjam be Mr.3 vagy Rene helyére?(Rene erősebb ép mint Mr.3:) )
Előre köszi a választ.
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 28, 10:43:21 írta DjLord1998 » Naplózva
ProSniper
Újonc
*

« Válasz #127 Dátum: 13 nov 29, 13:10:57 »

Sziasztok!El kezdtem játszani 1hete ezzel a játékkal s32ön és az érdekelne hogy kit érdemes berakni és még az hogy mire jó a Grand line . Crewekböl csak Enel,Vivi,Crocodile,Hatchan,Kuro és Mr.3 van meg éppen.És nem tudom őket akármerre rakni még így léccives segítsetek e témába.
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #128 Dátum: 13 dec 04, 16:36:37 »

ahhoz hogy "akárhova" pakolhasd a crew-ket a hajódat kell fejleszteni
Hatchi egész jó low lvl tank , mr3 és Rene is gyengébb mint ő
Kuro meg jó whitebeardre, ha rendesen feltápolod

eventek terén nálam sajnos csak mf játszik Nevet
s32 az kapcsolatban van s30al?
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #129 Dátum: 13 dec 04, 21:11:51 »

Sziasztok!Azóta jött sok új crew  és hát kuro-t majd talán ha 100-110 lettem akkor cucolom fel. És hát vettem nem rég egy olyan moby dick tekit és hát nem tudom felhasználni valaki segitene? És egy tippet szeretnék hogy Mr.2,vivi(ss),croci,hatchan, jó e így?
Előre köszi a választ.
Naplózva
ProSniper
Újonc
*

« Válasz #130 Dátum: 13 dec 13, 15:01:08 »

Sziasztok!Köszi a választ de most kezdtem egy swordman-t és nagyon érdekelne milyen shell-et rakjak a cuccokba milyen shadowokat és hogy milyen felszerelést  TG v WG szet?Kérlek segítsetek ebben a témában.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #131 Dátum: 13 dec 14, 08:58:37 »

Melyik karakterre érdemes a Black Moon set-et összeszedni? Érdemes egyáltalán szenvedni érte? Kardforgató a karim, de ha van olyan crew típus, akinek jó, azzal is beérem. Kíváncsi vagyok milyen event lesz karácsonyra, jópofa volt a hálaadási is, hasonlóval bőven beérném majd. Mosolyog még pár nap és megint forgathatok allblue2-ben, miért érzem úgy, hogy nem Zoro vagy az Orrbajok (Usopp) fog kijönni?   Neeem
Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #132 Dátum: 13 dec 15, 09:53:04 »

Én átlagba swordman-on fire god szet-et szoktam látni és moriah,marco,nami,franky-n szoktam bm szet-et látni.MosolyogÉs a többin meg fg/sg szet-et szoktam látni mindig és zoro-val és usopal mi a baj?Mosolyog usop folyton tud skill-ezni zoro meg nem rossz tank.Mosolyog
szerk:Fére olvastam Aizen bocsi:s
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 16, 14:31:05 írta DjLord1998 » Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #133 Dátum: 13 dec 16, 18:35:25 »

Nevet Karácsonyi event hatalmas buli lesz már ki van adva, hogy gyűjtsd a vit potionokat, meg a szerencsések 50k gold értékben kapnak cuccokat.  Ohh My God
@Aizen várj az AB-vel jövőhéten új Chapter és az AB fel lesz turbózva, 1 rollnál kapsz 5 Kártyát és közülük kell kiválasztani melyiket választod (szóval 5 AB2/1 crew közül amelyiket te szeretnéd) .
na me a crew synth... update it ott van...http://pirates.forum.game321.com/viewthread.php?tid=23697&extra=&page=1
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #134 Dátum: 13 dec 16, 20:22:15 »

DjLord: semmi vész. Nevet Mindenesetre köszönöm a segítséget, akkor megéri szenvednem a szettel majd. Mosolyog

bdaniel: hű, köszi, még a héten meglett volna a pont, de akkor megvárom a jövőhetet Mosolyog a linkben lévő dolgokat sajnos csak hozzávetőlegesen értem, nem valami profi az angolom ><

Szerintetek kit éri meg kihozni AB1/2-ből? Egyelőre megvannak a következők: Law, Brook, Shirahoshi, Flamingo, Chopper. Nem túl sok....  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 16, 21:11:57 írta Aizen » Naplózva
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins