Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #105 Dátum: 13 nov 09, 22:24:00 » |
|
uh a daily reward nekem is a mission mögött van az kicsit zavaró viszont a másikra nem tudok mit mondani, általába a böngészési előzmények törlése szokott segíteni, de nem mindig mert eléggé rapszodikus, és gondolom az előző játékod óta frissítetted is @djlord a dungis felszereléseket csak dungiból tudod összeszedni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeLuXe668
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #106 Dátum: 13 nov 09, 22:51:26 » |
|
Hát van valamelyik szerveren egy 60-as karim de jobbnak látom elölről kezdeni mert sok az új dolog és le is vagyok maradva így(és amikor még régen játszottam olyan chapter 6-7-8 lehetett max .Amúgy újra próbáltam és meg tudom nyitni a dolgokat csak a kép van egy kicsit összetolva, ami azért zavaró nekem mert régen az a fekete rész nem volt ott hanem teljesen ki volt tolva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 09, 22:54:08 írta DeLuXe668 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #107 Dátum: 13 nov 11, 15:52:04 » |
|
Pár hete újra elkezdtem a játékot, illetve folytattam S1-en, ahol abbahagytam. Gyűlnek a piros kristályocskák, csak tanácstalan vagyok, kit is érdemes esetleg SSS-re húzni? Mihawk, Chopper vagy Ace van a kívánságlistámon jelenleg. Netán várni rá hogy a AllBlue2 emberei is elérhetőek legyenek? Más: jelenleg healerek közül Chopper, Law és a sellő csajszi van meg (meg Jango x) ), ki a legjobb lv80-100on szerintetek? Jelenleg együtt használom Law-ot és Choppert, de lehet túlzás 2 healer 1 csapatba... Chopper jobbnak tűnik, főleg SSS-en. >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #108 Dátum: 13 nov 11, 15:58:23 » |
|
SSS Chopper + Full SG (gyűrű is) az elég OP mihawk-ace nem túl jó SSS-be főleg utóbbi
az AB2es legénység érdekes kérdés, sajnos amióta jönnek be a kb csak fizetős karik azóta SSS franky is lassú
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bdaniel
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 13 nov 15, 19:48:44 » |
|
Sziasztok, bdaniel vagyok s23-26 ról Ha valakinek kell egy kis segítség az írhat. @Aizen szerintem jelenleg 3 karakter van amelyik megéri fejleszteni Chopper-Franky-Robin (ilyen sorrendben) meg ha Doctor vagy akkor SSS Kuma rulez xD egy kis show off:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #110 Dátum: 13 nov 16, 06:38:05 » |
|
Kuma amúgy SS augur ellen tökéletes elég szép kis protod van, csak azt nem értem hogy HAKI miért 0? de ha tényleg 0 akkor még szebb full free btw?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bdaniel
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #111 Dátum: 13 nov 16, 10:00:02 » |
|
köszi, a Haki visual bug, 168%-on van a Gladiator megjelenése óta már tele vagyok Hakival xD És vip3-vagyok... elég drága egy játék, 1$ 40gold os tarifa mellett az egyik gyerek 200k goldért vette meg Shanksot ._.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 16, 10:01:34 írta bdaniel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #112 Dátum: 13 nov 19, 16:04:24 » |
|
mennyi STR-e van a protodnak? mer az enyémnek 33k powerje van de a p.atk/def jóval kevesebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bdaniel
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #113 Dátum: 13 nov 19, 21:16:34 » |
|
str 1593 + DF. (Meg FG set + fg ring) Amúgy a magas p.atk titka egy level 9 ss shadow, 1 ss P.ATK Badge (100 diamondos bagból kaptam) + 1 str badge(honot shopos bagból) Ui.: Végre tettek valamit a MF-el, remélem így már lehet rendesen nyomni azt is mert eddig nekem a 30 perc arról szólt, hogy káromkodva szaladgálok míg nem szerzek egy ''hit''-et. xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #114 Dátum: 13 nov 19, 21:28:30 » |
|
Fúú de rég toltam ezt is...bár nem olyan rég, de akkor is. Segítenétek, hogy most milyen új dolgok vannak? Nem értek pár dolgot azért. Mindent beleértve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #115 Dátum: 13 nov 19, 23:26:51 » |
|
nah nekem az STR ami alacsony 7-800kb , 1.2k ugye "buffolva" DF majd most jön nemsoká a sealek is el vannak maradva hihetetlen mennyir enincs kedvem S3on újrapakolni a shelleket és emellé még nem ártana berakni most már Kizarut is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 20, 19:09:28 írta Negritis »
|
Naplózva
|
|
|
|
bdaniel
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #116 Dátum: 13 nov 20, 21:43:38 » |
|
Segítenétek, hogy most milyen új dolgok vannak? Nem értek pár dolgot azért. Mindent beleértve. Attól függ mióta nem játszottál xD, ajánlom a pp wikia oldalt itt szinte mindent megtalálsz. Ha van valami konkrét dolog amit tudni szeretnél abban szívesen segítek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DjLord1998
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #117 Dátum: 13 nov 21, 14:00:05 » |
|
Sziasztok!Már 4 egész napja tolok 1dungit de eddig sose adott csukát és sisakot ennek mi az oka?Mert bevallom elégé idegesít hogy így nem gyűlik ki a full settem még másoknak meg igen.És még egy kis infót szeretnék az all blue-rol és a 50napos veterán csomagról. Köszi előre a választ.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 21, 14:25:28 írta DjLord1998 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 13 nov 22, 13:25:14 » |
|
ahhoz minden harcot 3 csillagra kell teljesítened az adott dungiban, hogy sapit és cipőt kapj... bdaniel: köszi, én is kardforgató vagyok amúgy, szóval pont "kapóra jött" a képed nem is tudtam a badge-król, illetve.. nem tudtam, hogy ilyen hasznos motyó.. sikerült is beújítani egy red seal-t :3 Brook tényleg nem egy tank típus, vagy csak nálam vannak még gondok vele? A Gladiator harcban nem bírok továbbjutni a Supernova trión tök idegesítő... bárkiket is kaptam, náluk tuti elakadtam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 22, 13:32:38 írta Aizen »
|
Naplózva
|
|
|
|
DjLord1998
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 13 nov 22, 18:40:28 » |
|
Sziasztok!Köszi a választ Aizen de valaki tudna a kérdésemre választ adni az "All blues"-s kérdésemre és az 50napos veterán csomagról?Mert hát kérdeztem haverom de semmit nem tudot róla mondani. Előre köszi a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|