Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #90 Dátum: 13 márc 29, 10:15:44 » |
|
én S30on most 67k Powerrel flesselek, arena rank 20-50 környékén az új chapter érdekes újításokat hoz, de megint a visawarrioroknak kedvec, főleg a pörgetős cucc
@edward ne becsüld le Lawt, az egyik legjobb Healer a játékban és Vivit kenterbe veri, Chopper van még a szintjén az hogy kivennéd a passzívokat hiba lenne Sea God set kell neki fullon ( a 80as dungeonből jön) és onnantól osztja az áldást
Jaya első harca nem könnyű, oda kell figyelni a "lane managementre" ami azt jelenti hogy a Jayás navigatorok tudtommal mindig a Smoker skillt használják, ha van lehetőséged ne tegyél elé csak navigatort+tankot a naviknak (Ace-Croc) legyen meg a Shelter of God passzív skill legalább 5ösön Mihawknak : Mirror Soul+Stout nemtom milyen a pragonisted, de ha navi/doctor akkor kell egy közel fullos (10+*os) Wind God set neki és ne tank legyen ha Sniper akkor is wind god és dodge tankra képezd ki ha Sword akkor SG set mer ad fasza M.Def bónuszt és jól tud tankolni a Developot tolod? enchantok? pet? warship? setek? valamint már korábban is írtam hogy milyen shadow-shell elosztás szükséges általában Crocot ha használni akarod akkor TG szettet tegyél rá
@nemmind1 B shadow-kat cseréld le A-ra minimum mindenhol HP shadow-Hp shell + set itemek + A rank gyűrűk és az tud adni elegendő boostot valamint az aptitude/tenacityt is gyorsan fel lehet vinni 40-50re és az is ad hp alapot amit a shellek szépen húznak fel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
edward17
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #91 Dátum: 13 márc 31, 01:55:58 » |
|
mostmár kezdem érteni. de a TG dungeonba nem enged vissza valamiért, azt írja ki h "Entered other instancing" auto playt csinálgattam, most meg nemtom honnan szerezzek tg helmet és boots-ot a wind god set a Navi Protomnak majdnem mind 15 star. sea god cuccosnál még csak 55%-ig jutottam.
Passive skillek Buildjeit ismerem viszonylag, próbálgattam cserélni, de sosem azt adta amit kellett volna.
Ja developot naponta. az se akar sehogy se összejönni. 100-ból jó ha egy ad pluszt. még néha az is +0 -.-"" petből most fogom megszerezni Carue-t. már januárban meglett volna, de elbambultam és valahogy belesyntheltem a kutyába még tojásként xDDDD
warship még Marine Battleship, de 3 star. Navi protomnak majdnem teljes wind god set (wind god gyűrűt nem tudom honnan kerítsek) a többi crew membernek meg TG set kivéve helm, boots, és gyűrű...
Shadow-oknak van valami trükkje, hogy melyiket kell hova tenni? mondjuk a Magic Attack a lvl 90-es vagy a lvl 30-as slot-ba kerüljön. a shadowokat hanyas lvl-ig lehet synthelni?
a shell-eket ha jól emlékszek lvl 6-ig kell, h jól működjön. a gear-ekbe milyen elosztásban kell a shelleket bepakolni? úgy értem. a hp shell-t nyilván nincs értelme a cloak-ba tenni, de a különböző gear-ekbe miket érdemes?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #92 Dátum: 13 ápr 01, 16:48:19 » |
|
A SET-eknél ott a SET6 bónusz, még undefinedként, remélem ezt azt jelenti, hogy hamarosan bekerülnek a gyűrűk is, nem lenne rossz, bár biztos valami hihetetlen megszerzési módja lenne, vagy pedig aranyért jönne. Mindenesetre kíváncsi vagyok, valami apró hiba-e, hogy ott virít a SET6 vagy valóban bekerülnek a gyűrűk is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nemmind1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #93 Dátum: 13 ápr 02, 15:42:11 » |
|
Köszi a segítséget shadowokból A rankosból semmi jót se ad napi 1-2milliót shadowra költök develop úgy szintén ha ad is valamire +-ba akkor az nem az életet tolja gyűrűkböl mindegyiken 50-es lvl-es A rankja van a gyűrűnek a cucaim kezdenek jól állni már 25k+-ba van az életem mindegyiken kivéve enel és krokin nem rég adta ki öket most azokat traingelem legalább van mire eltolni a több száz potit:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
edward17
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #94 Dátum: 13 ápr 10, 21:33:49 » |
|
no, hát a Powerem gyorsan felugrott 54.390-re Mihawk-ot előléptettem tank-ká, azt hallottam neki WG Set kell egy SG Wepon-nal, ezt megadtam neki, + pár Star-t rájuk, rátettem S Block és Dodge Shadow-okat lvl6-on, szépen muzsikál Law-ra rátettem SG Setet, mondjuk a Helm meg Boots még késik, egy csillag kell Blackbeard-től dungeonban a perfecthez :'( Law is szépen healel, mostmár, adja a 10-15 ezres hp-kat rendesen elég sűrűn. Így már a Jaya harcokkal is haladok, mindnél megvan a 2 csillag. sajna tournamentnél még mindig a padlóra küldenek xD ahoz h ott nyerjek már 100 ezres power kéne, nekem meg olyan a büdös életbe nem lesz hacsak nem költök GB-re, az meg elég valószínűtlen h egy online játékba valaha is pénzt öljek. ^_^ időközben kezdtem egy újat a Raijin szigeten, szintén navival. így h többet tudok a játékról, kicsit könnyebb, szinte meglepően gyorsn haladok, holnapra már a Loguetown-ban vagyok, 1 hét alatt, legutóbb egy hónap volt xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nemmind1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #95 Dátum: 13 ápr 12, 15:11:18 » |
|
Lenne pár kérdésem:1. Aokijit vagy más admirálist, hogy lehet megszerezni 2. Melyik kasztott mire jó használni és milyen skill kell neki 3. Ha más kalózokat megtámadok és kiteszi oda a zászlóm a területére az valamit csinál és ha igen mit csinál Na ennyi lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
portgasdace
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #96 Dátum: 13 máj 12, 20:43:05 » |
|
Üdv! Nem rég kezdtem a játékot (2 napja) a 11-es szerveren egy doktorom van.Egyelőre 30-as szintű vagyok és a csapatomban van Gin,Shura és Mohji. Jelenleg van még 200 aranyam. Mi lenne az ideális crew szintenként (24-50,50-70,70-80 stb...) és érdemes-e használni a low call up-okat, vagy csak az 50g-os advancedet? (Mondjuk Ace-t mindenképp meg akarom majd szerezni, ha elérek ahhoz a bárhoz. ) (Valódi pénzt nem tervezek költeni a játékra,de azért egy viszonylag jó karaktert szeretnék.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miarikazuka
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 13 jún 09, 00:47:50 » |
|
Sziasztok! VIP nélkül a Develop-nál hogyan lehetne felvinni, mert hiába áldozok rá 300k Prestige-t mindig csak három 0-át és egy minuszt rak be...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #98 Dátum: 13 jún 09, 01:09:56 » |
|
szia hát pedig úgy kell csinálni 1,5 milla után ment fel a sword protom str-e 780ról 797re az utóbbi 2 chapter olyan szintű gold lehúzás hogy hihetetlen, az SSS crew-t vagy fél év alatt szerzed be, vagy költesz rá 1 hónapon át napi 3-400 goldot a haki meg hasonló csak ott ugye 5 crew x 6 slot x 300g (jó esetben) mondjuk ez legalább 1x cucc jah és ott vannak még a set ringek amik szintén emésztik a goldot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miarikazuka
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #99 Dátum: 13 jún 09, 08:33:05 » |
|
A Shirahoshi's blessing megéri 488 goldért és ha igen mennyi ideig hat? A developnál VIP nélkül lehetséges pl egy Lafittének intelligence growth-ját 2800 köré vinni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #100 Dátum: 13 jún 10, 05:25:19 » |
|
gold nélkül fel lehet vinni egy stat a maxig developpal, de csak 1et nyílván rengeteg prestige kell hozzá de lehetséges shirahoshi akkor éri meg ha nem jöttek ki még a BARból a crew tagok leginkább amúgy se rossz, de akkor egyértelmű én nem használom egy ideje, főleg hogy SSS mihawkot akarok S30on oda meg kell a gold
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DjLord1998
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 13 okt 23, 09:43:05 » |
|
Sziasztok!Nem rég kezdtem el a játékot(1-2napja)érdekelne hogy mire jó a grand line funkció és mi az a black shop és mire tudom használni?Meg hogy nagyobb gold pazarlás nélkül egy jó fegyverzetet szerezni amit tudok használni kb.40töl.Meg még a pet-nek hogy lehet fel tölteni a fury-t.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 23, 10:11:41 írta DjLord1998 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #102 Dátum: 13 nov 05, 14:38:48 » |
|
Szia a GL funkció arra jó hogy ha csinálod a 'küldiket' akkor napi 2x 20 goldot lehet szerezni a jó felszerelést dungeonból lehet szerezni a pet furyja pedig akkor töltődik 25-t mikor bármilyen ütést szenved a Protagonist (te)
én most épp örvendezek hogy a GL adventure és a treasure map hunt is auto-zható
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DjLord1998
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 13 nov 09, 09:46:31 » |
|
Szia! Köszi a választ.:)Kipróbáltam a dungeon-t és hát egy idő után elég erősek de megéri ahogy én láttam és lenne még 1 kérdésem hogy hol tudok wind god felszerelesét szerezni az ajándék csomagon kívül és dungin kívül?Mert hát a karim ép elégé gyenge.:c
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 09, 10:11:24 írta DjLord1998 »
|
Naplózva
|
|
|
|
DeLuXe668
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #104 Dátum: 13 nov 09, 20:14:44 » |
|
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni egy technikai problémával kapcsolatban.Nemrég újra kezdtem a játékot és akármelyik monitoron próbálom a játékot (sima monitor 1280x1024 vagy a laptop monitor 1366x768) mindkettőn összetolja a képet és pl a login reward az a küldetések mögött van. Ez oké meg tudom oldani hogy hideolja a missiont és addig elfogadom,de mondjuk lent meg se nyit semmit se a crew,bag semmit.Az eredeti fórumon utána néztem és csak azt tudták rá mondani hogy próbáljanak ki másik böngészőt vagy frissítsék a flash playert.Nekem mindkettő megvolt és semmi változás ahogy azoknak se akiknek szintén ez a probléma.Nem tudom mitől lehet mert régen gond nélkül ment az egész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|