24 nov 16, 19:58:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Pirates (2 soros szabály)  (Megtekintve 64914 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
edward17
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #75 Dátum: 13 jan 31, 18:01:11 »

No akkor én is sorolom, mert ugyancsak van mit :DDDD

lvl 80-on vagyok, holnap érem a 81-et
Enel-t megszereztem, és North blue barban elsőre elém ugrott Fekaszakáll (Blackbeard) a sz@rt is kiijesztette belőlem de megszereztem Nevet
Így most a teljes csapat a hajómon: Kuroobi, Bala, Kuro, Hatchan, és a 3 SS tenor: Crocodile, Enel, Blackbeard
A 4 utsót viszem a táncba, Kuro-t csak a Whitebeard-okon használom ha sikerül elkapnom egy eventet...viszonylag ritkán..
Nos, a shadowokról:
Navi protimnak elég királyul jöttek össze a dolgok:
-SS Crit. Hit resist  (Lv1 de csak mert még tegnap dobta Luffy)
-S Magical Attack (Lv5)
-S Crit. Hit (Lv4)
-S Hit (Lv4)
-S Block break (Lv3)
-S HP (Lv6)

A többieknek minimum A-s shadowok vannak.

Mivel Character Aptitude-ben lv1-re növeltem vagy az Agility-t vagy a Const-ot asszem így gyorsabban nő az XP-m, és a daily task-ból elég sok összejön. plusz a harcok. 2-3 nap alatt ugrok egy szintet. Nevet
A Csapatot meg Alabastai Chain attackokkal tuningolom elég szépen alakulnak, Davy Back Fightban már a 3.-ig eljutottam, sajna a 2. dungeonban még csak 80% a max ezekkel a tagokkal de ha felviszem őket lvl 70-ig már ütősek lesznek, addig meg még talán Vivi-t is kihalászom Hatchan helyére egy fasza kis healernek. Úgy lvl 95-ig ezekkel ellavírozhatok szerintem. Ha kihajintom Balát és Kuroobit, összeszedhetem még Ace-t és Mihawk-ot plusz lesz hely az All blue-soknak Nevet

Jah és ez a Sea god téma bejövős nálam. nyomom a Grand line loopokat ezerrel meg az adventure-öket, csak treasure map-okat találni macerás néha. azért kezdek belejönni Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 31, 19:23:31 írta edward17 » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #76 Dátum: 13 jan 31, 20:37:13 »

Ma feltöltöttem kemény 2 dollárt a játékba, ami ugye 80 goldot takar, na nem is ez a fontos, hanem elkezd nekem hevesen villogni a VIP felirat, mondom ez mi. Közli velem, hogy mivel 130 gold feltöltésem van, lv1-es VIP-re kapcsoltak nekem. Jól emlékszem, hogy a játék elején adott arany számít 50 feltöltésnek? Vagy most akkor ez hogy is van? De jó, hogy nem figyeltem meg...  smirksweat
LV 70 lettem, főkarin az S-dodge shadowja érdekes látvány, de jópofa, ahogy repked a kari körül... Mosolyog Megszereztem a Shigure S-rangú változatát, jelenleg jobb támerőt ad, mint a 60as Insta kardja, így azt használom egyelőre. Kíváncsiságból elköltöttem kb 1 millát a 70es Barban (és 3 advenced callos "papírt"), hát szépen a képembe vigyorgott mindig a kéknevű emberek hada, majd 80on megint bepróbálom, addig jegelem a témát... Nem szeretnek engem, vagy nem elég csábító a legénységem és hajóm ahhoz, hogy A vagy S rangú akarjon jönni... smirksweat Persze nyilván nem hányja a játék, hiszen nem érné meg nekik, csak azért legalább egy A-rangban reménykedtem.
Naplózva
edward17
Újonc
*

« Válasz #77 Dátum: 13 feb 01, 00:15:59 »

HA-HA! Nálam az a vicc, hogy csak az S rangúak nem akarnak jönni, akárhogy próbálom.  ikszdé A-sok jönnek szép számmal, 50 goldos advancedeknél meg 1-2 hetente kidob mostmár egy SS-t de 2 naponta ha nem sajnálom a 2 napi max 30 Silver Gobletet, tudok venni Advanced call up-ot, így arany se kell. persze ez is fontos a játékban h költekezni kell. idegesítő agymosás, de csak akkor ad SS-t, ha elköltök rá 50 goldot. ha máshogy szerzek adv. call-up papírt, a képembe tolja az összes kártyán a kék semmirekellőket. -.-" mondjuk 50g még azért belefér. Nevet csak nem szabad túl sűrűn használni mert csak pazarlás ha nem jön be. 5-6 naponta érdemes szerintem megpróbálni.
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #78 Dátum: 13 feb 01, 15:34:18 »

nah S30ra beneveztünk haverral megint (ő majd később jön)
sztem WESTre megyek, mer eddig 11 szerverről tudok ahol egyértelműen jobb a WESt a többiről pedig nincs infom
15 babot rázúztam Nevet legalább annyit se eliszok Nevet
viszont tápok ezek az SS cuccok amiket így lehet szerezni, bezzeg mikor még max S10 volt nem volt ilyen...
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #79 Dátum: 13 feb 02, 10:52:27 »

Nos, ma kivételesen akadt 1 kis szerencsém, és a napi ingyenes húzáson egy Kohza befigyelt, némi aranyért cserébe ki is jött. Azt olvastam róla, hogy a 70es Bar-ban ő a leggyengébb, nem baj, elférni elfér attól, sőt, Rene-nél jobb GL-en is ha beküldöm "melózni", a hajó tartósságát jobban megdobja. A kérdés csak az, hogy Alvida (dagi), Helmeppo vagy esetleg Rene helyére megéri-e használni rendes harcban is, ha eléri a szintet.  A képessége nem hangzik annyira rosszul.
Zoro pedig volt szíves megdobni egy S rang P.attack Shadowwal, ami jó jött. Nevet
A VIP-es kérdésemre tudja valaki a választ? Kapunk ajándékban 50 goldos "feltöltést" a VIP-"csíkon"a játék elején és nem csak nálam volt valami gixer, ugye?  smirksweat
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #80 Dátum: 13 feb 05, 16:18:12 »

a WEST bejött, MFen top5be tudok lenni simán gold nélkül
sajnos a call-upokkal enyhén szólva sincs szerencsém, de még így 40be vagyok az Arénában

a vip2ig megéri felmenni Nevet

az 50 goldos extra vip nálam is megjelent
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 05, 17:57:45 írta Negritis » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #81 Dátum: 13 feb 05, 22:50:59 »

Hm, hát a call-up egy érdekes rész az biztos... már előre látom hogy se Ace, se Mihawk nem lesz meg nekem, pedig őket is szerettem volna.
Kardforgató vagyok, developban melyik statot érdemes nyomnom az erőn kívül? Mik azok, amiknél nem eget rengető probléma, ha netán kicsit mínuszba megy?
A pet skilljének szintjét hogy lehet fejleszteni, mi szükséges hozzá? A blöki 2K-s gyógyítása már bakkfitty, elkezdtem gyűjteni a cápára inkább, kell 1 támadó pet is.  smirksweat
A lv60as dungeon Kid nevű "állomását" nektek melyik szinten sikerült legyőzni és kb hányas fejlesztési szintig húzott cuccokkal?  Hmm?
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #82 Dátum: 13 feb 05, 23:39:26 »

navi : agi vagy int
doc : int
sword : str
sniper : agi

mivel jó esetbe fel tudsz menni kb 700statig így nincs másodlagos statnak értelme Nevet

a blöki úgy tud többet gyógyítani ha szerzel neki gyógyító könyvet, de csak erre nem éri meg rámenni
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #83 Dátum: 13 feb 10, 10:06:05 »

Stattal elég jól haladok, már 616 az ereje a protomnak, bár mostanában azt találja ki a sorsoló, hogy az erőből levon, de nagyon rendes és ad a másik 3ra pluszba... na mondom azért kihagyom. Nevet
Sikerült végigvinnem lv75ön a 60-as instát (pedig Kiddel nem tudom hány szinten át hadakoztam...) szóval a protomnak úgy döntöttem adom azt a set-et, a többieknek meg húzom tovább a thunder god-ot, nekik jobban elfér a hit+crit, így legalább az élete is jóval több lesz a protnak, hiszen a kapott tekercseket csak beleolvasztom az övébe. Jango is halad életben, már 30K fölött van, a Thunderek közül az ő motyóit húzom, elég jól haladnak, nem is tudom mire érné meg lecserélni majd neki... talán a 80asra?
Robogok 80 felé, és reménykedem, hogy jön S vagy SS crew majd.  ikszdé A 70-esől kijött 1-2 A-s, igaz pár aranyért a többedszeri húzásért, de legyenek meg a listán alapon jók, az eventek miatt.

Azon gondolkodom cseréljem-e le Rene-t, végülis oké védekezik a Fury skillje, de azért mégis elég hamar elhullik... ikszdé  Jelen pillanatban a csere opciók: Kohza, Bellamy, Dalton és Accino
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 11, 17:12:39 írta Aizen » Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #84 Dátum: 13 feb 12, 00:43:24 »

Jango-Chopper-Vivi passzív healerek szóval nekik TG kell - a lényeg hogy stabilan lehetőleg minél nagyobb furyval tolják
Law-(krieg ...) aktív hílerek akik támadnak is közben, ergo nekik az kell ami a legtöbb támadást adja

WG-t nem raknék healernek, mert nekik későn kellene jönni, de a Fury control crew ezt picit átírja

-
S3on továbbra sincs law Szomorú
viszont S30on van egy vivim Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 13, 08:26:27 írta Negritis » Naplózva

edward17
Újonc
*

« Válasz #85 Dátum: 13 feb 14, 12:16:59 »

Nos, útközben meglettem lvl 85 Nevet
és csupa ütős jött össze, a csapatom: Enel, Kroki, Mihawk, Ace, és jómagam Nevet
csak egy healer nem akar összejönni >_<
vivit mivel lehet becsalogatni magamhoz? kukoricával, és közbe mondjam h "cicc, cicc"?
vagy először nekem kéne becsalogatnom magam Vivihez?  ikszdé

Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #86 Dátum: 13 feb 14, 13:16:24 »

80 lettem, némi aranyért cserébe csatlakozott hozzám Rob Lucci és Ace. Nevet Persze a 80ra lépéskor elfelejtettem frisssíteni a játékot, így lett egy érdekes kis 10/9es crew-lista,  aztán egy újrabetöltés után már 10/10, na mondom így már okés. ikszdé Sacc 6 milliót nyomtam el amúgy és a majom akart csak jönni 2szer, a többi kék volt, hát, majd egyszer kiszedem őt is, ha nincs jobb dolgom, had gyűljön a lista...  smirksweat
Naplózva
nemmind1
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #87 Dátum: 13 márc 22, 09:18:29 »

Sziasztok lvl 60-as doktor vagyok azt szeretném megtudni hogyan lehet sok hp-m minden körülötem lévőnek sokkal nagyobb az élete 2 karim van aminek 10k fölött van az élete az jango(sok életes cucc+6os szintü b szintüs hps shadowal)és még jó magam a többieknek 5-6k életük van nagyából mindegyik 40 feletti
Naplózva
edward17
Újonc
*

« Válasz #88 Dátum: 13 márc 26, 09:34:33 »

Csövi!
egyetlen nagy problémám lenne igazából. Hogy legyek erősebb?
lvl 93 vagyok, és nem tudok átjutni Jaya legelső harcán. percenként felhealel-i az ellenfél doktora őket Vivi képességével(ha minden igaz az övé). Arra rájöttem, h nekem is kell egy healer, de Vivi sehogy se jön össze, csupa SS memberem van, azt mindenhol dob, de vivi nem jön. Most allblue-n megszereztem Trafalger Law-t nem rossz, sokat elértem vele mint healerrel, de nem ér túl sokat ahogy látom. esetleg kivegyem a passive skilleket, hogy csak a gyógyítást tudja használni mindig? vagy mit kezdjek vele?
most a csapatomban van: Crocodile, Ace, Mihawk, és Law
és 8 ezren felül egyikük se tud, vagy csak nagyon ritkán tud sebezni. hogy tudnám felerősíteni őket?
valamit lehet h rosszul csinálok, mert a Power-em 43524. ilyenkor már 60-70 ezernél kéne lennie...
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 26, 09:41:09 írta edward17 » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #89 Dátum: 13 márc 27, 10:08:24 »

http://pirates.game321.com/activities/chapter7/index.html
Új Chapter! Nevet Azért szeretem, amikor próbálják nagyon rendesnek beállítani magukat, hogy nééééz, ezt meg azt kapod ennyivel olcsóbban, csak költsed már a pénzed. Nevet
nemmind1: gyűrűket újítsál be, elég a lila is első nekifutásokra, az is ad jópár életet, valamint a dungeonos cuccok csillagjait kell növelni, bár az kicsit hosszasabb procedúra, de megéri, nekem is úgy van 40ezer fölötti életem a karikon.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins