Chakra
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 07 nov 27, 00:09:37 » |
|
Ez az alap jutsu amivel a bogarakat "használja", az összes többi bogaras jutsu erre épül. pl.: Kikaichuu Shuriken no Jutsu (Bogár Shuriken Jutsu) Kikai Bushin no Jutsu (Bogár Klón Jutsu) (több pl-t nem tudok, mert Shino nem "mondja" a jutsujai nevét ^^)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gaarathebest
Vendég
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 07 nov 27, 13:59:52 » |
|
De jó lenne ha a csótányokat is irányítani tudná  az összes Kunoici csaj ninja rohanna el egyből....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 07 nov 27, 16:51:55 » |
|
Bikouchu! Asszem így írják.  Ezt a bogarat keresték, na jó végülis nem lényeg, csak gondoltam leírom, hamár egy napig agyaltam rajta. Amúgy a "kunoichi" alapból női ninját jelent, nem kell mellé a csaj. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 07 nov 27, 19:06:36 » |
|
Szerintem a csóányokat is tudja irányítani. :-[ Elvégre szövetséget kötött a bogarakkal, és szerintem a csótányok is bogarak. (Hacsak bioszból nem tanultátok máshogy.)
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 07 dec 05, 06:28:13 » |
|
Én úgy tudom csak azokkal amik a testében laknak. A többivel sztem nem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 07 dec 05, 14:22:10 » |
|
És csótányok miért ne lakhatnának a testében? 
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 07 dec 05, 19:47:54 » |
|
Lakhatnának, de a chuunin vizsgán elmagyarázták, hogy ezek különleges bogarak, amelyek chakrával táplálkoznak... És mielőtt megkérdezné valaki: nem tudom, hogy a csótányt rá lehet-e szoktatni a chakra evésre... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nikifan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 07 dec 10, 15:28:00 » |
|
birom shinot meg azokat a parazita bogarakat > 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 07 dec 16, 15:48:00 » |
|
Én szeretem ezt a jutsut. Igaz nem tart örökké, d epl. ha 2 egy ellen csata van, és ennek a jutsunak a használója a kettő egyike, akkor ő lefogja az ellenfelet, a második emberke meg kiüti azt. Elvileg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 07 dec 16, 16:08:14 » |
|
Mi is annak a jutsunak a neve, amivel fogságba ejtette Hidant
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 07 dec 16, 16:12:44 » |
|
A Kage Nui-val akkor át is szúrta Hidant vagy csak simán lefogta? (arra gondolok amikor először találkoztak Hidanékkal, ha jól emlékszem elemelkedett az árnyék a földtől)
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 07 dec 19, 20:24:14 » |
|
msot végül is ino a gyógyítással meg ezzel csak egy kiegészítő harcos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ookami
Chuunin
Nem elérhető
Halál fia vagyok...
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 07 dec 19, 21:41:54 » |
|
Ino mióta gyógyít? Nem nagyon láttam egyik részben sem ;D
//módosítás: a mangát olvasom, nem láttam egyik részben sem//
Módosítás2, „Offtalanítás céljából": A Shintenshin alatt képes a másik személy chakráját használni? Csak emberbe, vagy idézett lénybe vagy állatba is átküldheti a tudatát?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 20, 14:13:12 írta Seishu Ookami »
|
Naplózva
|
Ne üvöltsön a akaratod, ha a hatalmad suttogása is elég!
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 07 dec 20, 00:09:08 » |
|
Még csak a mangában volt. De ez itt OFF.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ookami
Chuunin
Nem elérhető
Halál fia vagyok...
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 07 dec 20, 14:15:35 » |
|
A Kagemane no Jutsu esetében hogy lehetséges az, hogy mikor Shikamaru egy fénybombát dob el, akkor megnyúlik az árnyéka ugye, meg az ellenfeléé is. A gond csak az, hogy a robbanás után az árnyékok normál méretűek lesznek, szóval „összemennek", Shika árnyéka viszont uakkora marad? Másik pedig, hogy ugye más árnyékokat is felhasználhat a sajátjának megnöveléséhez. Akkor ha van egy lyuk, (lsd.: Chunnin vizsga vége) akkor abban gyak.lag végtelen árnyék van, mert soha nem fogyhat el. Ilyenkor mi van?
|
|
|
Naplózva
|
Ne üvöltsön a akaratod, ha a hatalmad suttogása is elég!
|
|
|
|