24 nov 23, 22:46:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Klán technikák (Nara, Inuzuka, Yamanaka, Akamichi, Aburame)  (Megtekintve 49106 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Sevanna
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #150 Dátum: 08 dec 01, 10:10:03 »

A kutya pisis technikát nem Dainamikku Maakingu-nak (Dinamikus Megjelölés) hívják? Vagy rosszul tudom?
Naplózva

Ba Lee
Chuunin
*

« Válasz #151 Dátum: 09 márc 22, 10:11:18 »

Nagyon poén az a jutsu csak hát pont az az erőssége ami a gyengéje is, statikus és nem lehet szinte a közelébe jutni, viszont azt nem értem mert elég könnyű kivédeni elég az éppen használóra 1 kunait dobni és meg kell szakítania, hogy elmozduljon előle. De csapatban az egyik legjobb support képesség. De hogy örökké tartana a kagemane shuriken azt hogy? De shikamaru az 1ik legjobban eltalált karakter az már biztos.
Naplózva

Nem tudtam, nem mondták.
monster999
Újonc
*

« Válasz #152 Dátum: 09 ápr 12, 21:06:05 »

Nos,kicsit áttérek Naruto-arenára:ott úgy hívják,ott egyedül is tudja Kiba a garouga-t.
Naplózva

Úgyis én leszek a világ ura!!!
Négylábú mutáns gumicsirke.
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #153 Dátum: 09 ápr 13, 23:00:51 »

A mangában is tudja egyedül is.
Tobi ellen meg is próbálja bevetni, kevés sikerrel. ^^"
Lásd Naruto manga 395/12-13.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Haton
Chuunin
*

Haton

« Válasz #154 Dátum: 09 ápr 14, 14:41:45 »

Szerintem a Dynamic Marking (amikor Akamaru lepisili az ellenfelet, japánul nem tudom a nevét) a legröhejesebb, a Garouga meg a legjobb. Nevet Kúl

Bár nem tudom, de állítólag nem Taijutsu-uk ezeke is? Gondolkozik
Naplózva

Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.

Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #155 Dátum: 09 ápr 14, 20:02:31 »

A pisi ninjutsu azt hiszem.
Naplózva

Mayo
Akadémiai tanuló
*

Uchiha Madara Fan

« Válasz #156 Dátum: 09 ápr 17, 20:27:23 »

a kedvenceim mivel shika a kedvenc karim!
Naplózva

NHFK ^ TAG/FAN !

-

-
Sesshoumaru
Gennin
*

Mizukage

« Válasz #157 Dátum: 09 máj 04, 14:39:43 »

Szerintem nem lehet annyival elintézni hogy hozzá vágunk egy kunait
Mert a Kage Nui simán megfogja
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Pikkon
Gennin
*

« Válasz #158 Dátum: 09 máj 21, 20:27:29 »

Nagy ötlet a shintenshin és változatai is.
A shintenshin a legjobb, mert ami már irányítja is az embert, az túl könnyű megoldás, a shintenshinnel rengeteget lehetett kombózni, először a chuunin vizsga írásbelinél, imádtam azt a részt, mindenki a saját jellemzője szerint csalt.
Örültem, hogy még a timejump után is jutott egy kis haszna legalább a technikának, amikor Kakuzuékat keresték...egy szóval sem mondták, hogy csak emberbe lehet "belemenni"  Pojén
Naplózva

Believe in the Will of Fire inside you!
Ruby
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #159 Dátum: 09 jún 06, 19:32:25 »

Az én abszolut kedvencem a Gatsuuga! Azért szerettem meg, mert Kiba olyan élvezettel mondja mindig. Van valami a hangjában olyankor. Egyébként pedig nagyon jól néz ki maga a technika is. =)
Naplózva
DarkArpi88
Újonc
*

« Válasz #160 Dátum: 09 jún 29, 16:15:06 »

Nekem gyanus, hogy ez hasonlít egy genjutsura. A genjutsu lényege, hogy megzavarja az agyakban a chakra áramlást. Sztem valahogy ennek is ez a lényege, csak nem illúziót hoz létre, hanem irányítja az agyában a chakravonalakat.  Technikai KO
Naplózva

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #161 Dátum: 09 júl 04, 12:07:32 »

A tabletták amiket használt, az is klán specialitások nem?
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #162 Dátum: 09 júl 05, 14:51:45 »

A tablettákat más bujdosók is használnak pl Kiba, de azok receptjét amit Chouji használt az  Akamichi klán őrzi, szal igen, a saját kis drazséjuk.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #163 Dátum: 09 júl 06, 02:05:31 »

Kitudja hogy ezen jutsu(k) magas szintű alkalmazása és változatai) mire képesek.. hmm
Nem hiszem, hogy Ino faterja csupán a belédköltözöm (ha sikerül) és az összezavarlak jutsuival (sikerült elintéznie egy homokninját, közben más jouninok meg fél tucatot szedtek le) csak úgy jounin lett, szal kell lennie valami erősebb jutsunak is... Gondolkozik

Mert ha megnézzük a más filmekben/könyvekben az ilyesfajta képesség elég magas szintűnek számít. (mondjuk a tk pont az ellentéte ez esetben)

Szal kíváncsi lennék mit is lehet kihozni belőle?..

Olyan tippeim vannak, hogy:
Shintenshin no Jutsu egymás után többszőr való alkalmazása, vagyis nem visszatér a saját testébe, hanem tovább költözik egy másikba. Így pl beleköltözik egy ellenséges ninjába bemegy a bázisukra, úgy, hogy teleaggatja magát robbanó jegyzetekkel, majd közvetlen a robbanás előtt továbbköltözik egy madárba.

Egyszerre több ellenfél irányítása (összezavarása)

Valamanit ha a Shinranshin no Jutsuval úgy irányítja az ellenfelet, hogy összezavarja a gondolatait, akkor akár túl is terhelheti az agyát? (ezzel felrobbantva mint a Psy Ops-ban xD)

Vagy lehetséges olyan, hogy nem költözik át másik testbe, csupán a sajátjából lép ki és szellem ként ott libeg ide oda?

S ha már szellemként tevékenykedik megtámadhat más még atestben lévő szellemet(ilyenkor lélek a neve) úgy hogy megüti az ellenfelet és közvetlen a lelkét sebzi, vagy mozgathat e tárgyakat mint egy poltergeist?
Vagy fel vehet a szelleme egyfajta démonikus youkai formát? (úgy hogy így már láthatóvá teszi magát a szelleme)

Vagy az irányítást saját társain alkalmazva javítaná csapat támadási kombóit? (kb mint a KotOR-ban a battle Meditation)

Nos ennyi jutott eszembe hogy milyen erősebb képességei lehetnek esetleg a klánnak...

Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #164 Dátum: 09 júl 09, 00:45:55 »

Mint látttuk Ino faterja képes az elmeolvasásra is, szerintem ez is a klán egyik jutsuja lehet.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins