Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #45 Dátum: 12 júl 22, 17:49:53 » |
|
Az te lennél, Niku, csak írás közben ihletet kaptam és átvariáltam a neved Mi haverral elneveztük Pamuk Krisztiánnak az "úriembert', illik hozzá. Az én képemen egy olyan mangát olvasott, aminek egy kislány volt az elején, közben meg úgy mosolygott, hogy a 100mes körzetben lévő fiúk sírva fakadtak félelmükben. Zer0: nekem még EZ a seinen shounen jump kéne, már csak az érzés miatt is, hogy nekem ilyenem is van
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #46 Dátum: 12 júl 22, 18:40:10 » |
|
Ez a con is jó volt, én Arachne-ként voltam megtalálható egy Asurával az oldalamon. Amúgy az a fess úriember is fellépett, sőt majdnem minden conon fellép, ha megy.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #47 Dátum: 12 júl 22, 18:55:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #48 Dátum: 12 júl 22, 19:07:50 » |
|
Köszi, hogy felraktad a képeket Lina!:D Mostmár nagyon el szeretnék menni egy ilyen rendezvényre. Biztos, hogy sok animés/mangás cuccokat lehet venni ott.^^
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #49 Dátum: 12 júl 22, 19:34:22 » |
|
Rengeteget Vannak plakátok, kulcstartók, nyakláncok, fülbevalók, figurák, kártyák, mangák és még rengeteg minden
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #50 Dátum: 12 júl 22, 21:12:37 » |
|
Én most szomorú vagyok, Lina. Azt hittem, majd rólad is látok szupercuki képeket, de nem így történt. Hüpphüpp. Sabaku, csak tőled, de csakis tőled elfogadom a Niku becenevet. De csak mert nagyon szeretem, ahogy humorizálsz. Pamuk Krisztián, ez kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #51 Dátum: 12 júl 22, 21:25:19 » |
|
Kallen, ha már a Lyserg cp-t megmutattad, akkor az Arachne-sról is lehet szó? Megmondom őszintén kíváncsi vagyok, hogy hogyan oldottad meg ezt a darkos gothos stílust.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #52 Dátum: 12 júl 22, 21:34:10 » |
|
Bocsi Sajna magamat nem tudom fotózni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #53 Dátum: 12 júl 22, 21:36:56 » |
|
Én láttam egy nagyon jó Arachne cosplayt te lettél volna az, macska? N-chan: ma nagyn nem akar kézre esni a neved Biztos a vasárnap 22.-e miatt.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #54 Dátum: 12 júl 23, 15:04:49 » |
|
Ott voltunk, megmutattuk magunkat, szépek voltunk xDDD Az égvilágon senki sem jött oda, ami meglepett, na de majd a legközelebbi conon hátha... bár megint kihagyok vagy 3 évet, mert ez... huh... tele volt a HungExpo melegekkel, már szinte én éreztem magam hülyén, hogy nem öltöztem be lánynak XDDD
Viszont kellemes volt látni, hogy egyre több Fairy Tail-es cp van, elvégre sokban hozzájárultunk ahhoz, hogy a FT elterjedjen kis hazánkban, ezt kifejezetten öröm volt látni. Nem beszélve arról, hogy rengeteg One Piece-es figura, plakát, stb. volt a standokon, amit részben szintén annak a számlájára írhatunk, hogy elkezdtük népszerűsíteni a sorozatot. CP-ből mondjuk nem sokat láttam, talán volt egy Luffy, két Sogeking, meg egy Boa Hancock.
Volt egy-két ruhaköltemény, amit nem tudtam hová tenni, de olyannyira kinőtte magát a Con, hogy már nem csak animékből/mangákból öltöztek be az emberek, hanem volt Star Wars, Mortal Kombat, mezei katona, terrorista, stb... Mondjuk padlót fogtam, mikor a CP versenyen kiderült, hogy a Natsu-Lucy-Virgo trió tagjai mind hímneműek, de segáz. A Titanium Erza nagyon jó volt. Ja és ami a legjobban tetszett, a legötletesebb cp -> a jin-yang harcos. Vitte a prémet. Venni nem vettünk semmit, mert minden arany áron volt, egy-egy OP-s körözési plakátért elkértek 1200.- HUF-ot, ami nevetséges. Olcsóbb kinyomtatni, bakker xDDD
Mindent összevetve: egy kis kiruccanásnak jó volt, de már rég nem hozza a régi AnimeConok színvonalát a rendezvény ^^ szvsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #55 Dátum: 12 júl 23, 17:18:43 » |
|
Én kerestem, de egy olyan pólót se láttam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #56 Dátum: 12 júl 23, 17:41:41 » |
|
Pedig négyen is ott voltunk, hármónkon még póló is volt: Zoé, TH és jómagam ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #57 Dátum: 12 júl 23, 18:34:45 » |
|
Kár Mondjuk időnk nagy részét mangák olvasásával töltöttük a mangaolvasó sarokba...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #58 Dátum: 12 júl 24, 19:45:16 » |
|
Igen, az én voltam.^^ Képet is mutatok, mindjárt körbe is nézek fb képjelölések között. :3 Szerk.: itt egy egész alakos kép és kettő Asurával kép1 kép2. A parókám egy improvizált mutatvány, mert barátnőm otthon felejtette az övét. ._.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 24, 20:02:20 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #59 Dátum: 12 júl 24, 21:15:15 » |
|
Nagyon jó az a ruci Szépen meg lett csinálva és az is szép aki beöltözött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|