Szofi-chan
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #75 Dátum: 14 feb 20, 01:34:07 » |
|
Sziaztok! Tudna valaki segíteni? Melyik az a rész amelyikben Gaaraék fotókat nézegetnek? Előre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
Sabaku no Gaara........ *---*
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #76 Dátum: 14 okt 31, 08:42:36 » |
|
Nagyon rég írtak ide, és nem is válaszoltak, de azért megpróbálkozom. Az Animében körülbelül hol, vagy hányadik rész az amikor Naruto a teknős, uszó szigeten gyakoról? Mikor nem tudja, hogy mi folyik a külvilágban stb... tudja valaki? Nagyon megöszönném, a választ!
Régolvastam azt a részt mangából, így nem emlékszem annyira, hogy mi történt ott. De Yamato ott segített Naruto-nak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 31, 08:54:35 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I'm Serious!
|
|
« Válasz #77 Dátum: 14 okt 31, 15:30:03 » |
|
A 243. rész körül érnek a szigetre és utána kettő rész után kezdődik a róka vs naruto csata, és a 256. részben edzi a tégla pakolást, utána a 264 részben meg a bijuu bombát vagy mit! De ezeknek a részeknek a nagyrésze a shinobi háborúról szól!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #78 Dátum: 14 okt 31, 21:12:54 » |
|
Nagyon szuper vagy! Köszönöm szépen! Én csak a mangát követem, szóval halvány lila gőzöm sincs hol tart a Shippuuden, vagy hogy vannak a részek. Viszont a barátnőmnek megmutattam az eheti manga fejezet utolsó képét, hogy ösztönözzem, folytassa az animét (ő animésebb), viszont csak történetileg tudtam belőnni hol tartott, te meg a részeket is megadtad. Nagyon köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ren14
Újonc
Nem elérhető
Mod: Avatárod túl nagy volt, törölve.
|
|
« Válasz #79 Dátum: 14 nov 08, 22:17:36 » |
|
Sziasztok! Én azt szeretném kérdezni, hogy melyik volt az a rész, ahol Gaaraék csapatot kaptak, elkezdték kiképezni őket... Gaaranak egy lány "jutott", aki nehezen találta meg hogy melyik is lesz az Ő fegyvere... a lány félt, hogy Ő kapta Gaarat stb. Előre is köszi a segítséget!
|
|
|
Naplózva
|
\\\"A félelem az, ami erősebbé teszi az embereket.\\\" \\\"El fogom rejteni a szívemnek azt részét, ami sírni és sikítani akar.\\\"
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I'm Serious!
|
|
« Válasz #80 Dátum: 14 nov 08, 22:32:30 » |
|
A sima Naruto 216. részétől kezdve a 220. részig, más szóval pont az 1. part végéig !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ren14
Újonc
Nem elérhető
Mod: Avatárod túl nagy volt, törölve.
|
|
« Válasz #81 Dátum: 14 nov 08, 23:35:57 » |
|
A sima Naruto 216. részétől kezdve a 220. részig, más szóval pont az 1. part végéig ! Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
\\\"A félelem az, ami erősebbé teszi az embereket.\\\" \\\"El fogom rejteni a szívemnek azt részét, ami sírni és sikítani akar.\\\"
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #83 Dátum: 14 dec 14, 18:37:18 » |
|
Na erre én sem emlékszem, volt ilyen egyáltalán?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #84 Dátum: 14 dec 19, 10:14:06 » |
|
Nyomozásaim alapján, erre jutottam. Ez a rész a Naruto Shippuden 110. Mivel nem követem a Shippudent, ezért nem tudom biztosra mondani, de szed majd le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #85 Dátum: 14 dec 21, 17:46:15 » |
|
Ja, a Shippuuden 110. részének a végén van, a zárány után a kis poénos videóban.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #86 Dátum: 15 jan 02, 13:15:26 » |
|
Srácok mely részek azok amikor Narutonak van egy robot mása? Fogalmam sincs melyik évadban van xD
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #87 Dátum: 15 jan 02, 13:33:53 » |
|
Az nem is olyan rég volt a Shippuuden 376-377. részekben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #88 Dátum: 15 jan 02, 14:03:39 » |
|
Az nem is olyan rég volt a Shippuuden 376-377. részekben zsír köszike
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
zadam09
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 15 dec 11, 22:48:04 » |
|
Sziasztok! Az melyik rész,amikor a ninja háborúban megérkezik minato mint felmentősereg,és madaráék valami nagy ninjutsuval rontanak rájuk,és naruto összeköti minatot a többiekkel,hogy kitudja őket teleportálni? Előre is köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|