24 nov 15, 21:11:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 953 954 [955] 956 957 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1172873 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
drszabi
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #14310 Dátum: 13 feb 26, 19:32:56 »

Idézet
Alkalmazkodni kell...nekem ez olyannyira sikerült, hogy bárhol meglátnak egy 69-est, rögtön rám vigyorognak.

Jaj, de ismerős. ikszdé Én is jól kijönnék az osztálytársaiddal. xD Mi is ilyenek vagyunk, de annyi perverz van egyébként a világon. Tele van minden a 69-es számmal, ez már nem lehet véletlen. Mindegy legalább van min mosolyogni xD

Miért veszed túl komolyan? Miért nem veszed lazán és te is jót nevethetnél az ilyeneken.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #14311 Dátum: 13 feb 26, 19:37:37 »

Családi adottság. Mindenki, mármint anyám ágáról ilyen. Nevetni meg nem tudok rajta, mert nekem ez nem vicces, hogy szeretem -e nyalni a virslit kisebb utalással, és stb. Ez nálam nem poén.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #14312 Dátum: 13 feb 26, 20:08:09 »

Zita, ezt addig csinálják amíg látják rajtad hogy zavar, ha nem zavar, lefogják magasról sz*rni hogy mit olvasol, vagy milyen/mennyire vagy perverz.
Nem poén kicsit se, de semmit se tudsz ellene tenni sajnos.
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #14313 Dátum: 13 feb 26, 20:16:27 »

Jaj, most lehet hogy éretlen, de az ilyen akkoris tök vicces tud lenni, szerintem. xD Én nem tudom, hogy lettem ilyen perverz, talán anya játszott ebben közre, mindig teljesen nyíltan kezelte a témát, sőt, még ő hozta fel és beszélt róla nekem, ha érdekelt, ha nem. Nevet Ennek eredményeképp, én lettem az osztály perverze. A többieket is kitanítottam, anélkül hogy szándékomban állt volna, és már gyakran megesik,  pl. ha egy tanár beszél, és mond valami kétértelműt, ami nem esik le nekem mert nem figyelek kellőképp, akkor a többiek már automatikusan rámnéznek és röhögnek. Nevet Olyan büszke vagyok rájuk. Sír ikszdé

Én nem szeretem a tesióráink. Bárcsak nekünk is az lenne, hogy "2 kör és menjetek focizni"... Csak 2 kör... és foci... édes drága foci... Ehelyett mi van itt? 10 kör, ilyen gyakorlat, olyan gyakorlat, gerenda, szekrényugrás, súlyzós gyakorlatozás...
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #14314 Dátum: 13 feb 26, 20:18:27 »

Én meg pont annak örültem volna anno, ha tanulunk is valamit tesiórán. Nyelvesít Bár emlékszem, küzdősport-edzés után sokszor olyan izomlázam volt, hogy lehet, nem esett volna túl jól még pluszban a tesizés.
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #14315 Dátum: 13 feb 26, 23:26:23 »

Meghalt a topik?   Kiüt

Érdekesen telnek a bioszórák nálunk. Előre félek a szaporodás tananyagtól.xD
Az elég érdekes tud lenni egy "perverz" osztállyal. Szaporodásnál valakinek fel kellett olvasni a bioszkönyvből (és persze jegyzetelni is)  volt egy olyan mondat hogy "közösülés alkalmával a hímvessző a hüvelybe hatol" na ott tört ki a röhögés az osztályban.  ikszdé

Idézetet írta: Zitagirl
Mindent túl komolyan veszek, és tudják hogy az ilyen vicceket utálom főképp, de ma is azzal jöttek ( 18+ dolgok) mikor csak egy könyvet akartam olvasni, hogy eltereljem a figyelmemet róluk. Még tűrtem is sokáig az egészet, még ha belül igen rosszul esett is. Na de remélem majd vége lesz ennek valahogy.
Egyszer biztosan vége lesz. Viszont Minaginak igaza van, minél jobban látszik rajtad hogy ez zavar annál jobban csinálják majd.  Tényleg valami "és akkor mi van" szöveget kéne nekik "odadobni".  Gondolkozik
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Arysha
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D

« Válasz #14316 Dátum: 13 feb 26, 23:49:12 »

A "fiúk akik vasalják a hajukat stb." témához kanyarodnék kicsit vissza.
Ha jól tudom, régen (nagyon régen...) a férfiak is festették magukat, a hajukat is bizgerálták, meg egyáltalán mindenféle olyan hiú viselkedést produkáltak, amit ma leginkább csak a nők tesznek. Bár ez a gazdag egyiptomiakra volt inkább jellemző.
Úgy látszik visszatér a férfiak hiúsága. ikszdé
Naplózva

Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #14317 Dátum: 13 feb 27, 00:50:28 »

Elkezdtem újra naplót írni. Meg tud lepni, hogy ennyi gondolatom van. Nagyon jó rendszerben látni őket. Toljátok ti is, ha valami nagyot csináltok egyszer még film is lehet belőle.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #14318 Dátum: 13 feb 27, 01:07:27 »

Jim Rohntól olvastam a naplóírás melletti érvként, hogy egy kivételes életet mindenképpen dokumentálni érdemes.  Kúl
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #14319 Dátum: 13 feb 27, 01:13:08 »

Film? Hát ha az én "életemből" film készülne az igen csak unalmas lenne.  smirksweat
Mondjuk írtam blogot, de csak két bejegyzés van benne, ha elkezdek valamit akkor hamar megunom.
Viszont sztorikat/szituációkat kitalálni jól tudok, lehet hogy ficet kéne írnom.  Gondolkozik De azt is megunnám.  ikszdé

szerk. ez a David Veguettás avatár annyira tetszik.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 27, 02:21:13 írta Ayumichan » Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #14320 Dátum: 13 feb 27, 01:20:51 »

Köszi, sokáig gondolkodtam azon, hogy vajon Tienstót, Skrillint vagy esetleg Armin Van BUUrent tegyem-e be avatarnak.  ikszdé

http://9gag.com/gag/3524146
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #14321 Dátum: 13 feb 27, 01:25:22 »

Ez a legjobb a lehetőségekből, amúgy elég kreatív aki ezeket kitalálta.  Nevet
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #14322 Dátum: 13 feb 27, 08:47:28 »

Zita heonak teljesen igaza van. Az ilyeneket azzal tudod lerázni ha bőszen helyeselsz. Nevet Még ha nem is olyat mondasz mint heo ajánlott, hanem csak szépen bólogatsz, hogy "igen, ahogy mondod, pontosan, lebuktam" és mosolyogsz mellé azzal is megoldható a dolog.
Mivel nem tudnak vele idegesíteni, abbahagyják.

Ha próbáltál nem figyelni rájuk, biztos vagyok benne, hogy látszott rajtad, mennyire bosszant, ez az írásaidból is lejön. Ezért is nem hagyták abba még.

Jajj hanii büszke vagyok rád. Ámor
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #14323 Dátum: 13 feb 27, 09:57:05 »

Hanii nekünk is ilyen az egész tesi, pedig én focizni akarok...

Nem tudom nem észrevenni azt a tényt, hogy engem is kezdesz kitanítani >.<#
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #14324 Dátum: 13 feb 27, 15:02:50 »

3 nap edzés után mindenem sajog Nevet nagyon jó hogy érzem hogy kemény, remélem fél év múlva meg is fog látszani Mosolyog
Most mindent meg kell hajtanom. Jelentkeztem egyetemre, de csak úgy van meg a pontom ha beleszámítom az okj-t. Szóval a szakvizsgámnak muszáj meglennie.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Oldalak: 1 ... 953 954 [955] 956 957 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins