Lew
|
|
« Válasz #14280 Dátum: 13 feb 25, 21:36:59 » |
|
Ha ezt tudtam volna össze vadászok dumában annyi hszt hogy Cart átadja az Nkwt irányítását >< Egész végig hazugságban éltem >< Uram miért vagy ily kegyetlen velem ? :'( De jobb később mint soha !!!!44!4!!!négy!!!44!!!!! Nálatok milyen az idő? Nálunk nem esik a hó, de olyan rossz lenne ha mégis esne :S Ne essen már >< elegem van már a hóból. Képzeljétek a kutyám ma telesz*rta az udvart. Gondoltam megosztom veletek elvégre ez nem minden napi esemény És most pedig elmegyek iszok 1 pohár vizet edit: Doctor who?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 25, 21:38:37 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #14281 Dátum: 13 feb 25, 21:38:51 » |
|
Megmaradnak? O_O Bakker, bezzeg az én időmben... Mennyi értékes hsz veszett oda, mikor aktív voltam a nemtomhányas dumában. Nálunk zuhog az eső. Pedig azt terveztem, hogy holnap már ledobom ezt a rohadt csizmát és sportcipőben megyek melóba... de nem fog menni mert az átázik. És feltakarítottad Lew?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #14282 Dátum: 13 feb 25, 21:41:11 » |
|
Nálunk most nem esik semmi...végre. Jöjjön már a tavasz! DW: majd 3.30-án lesz remélhetőleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14283 Dátum: 13 feb 25, 21:45:57 » |
|
Már a 8 is maradt, nem is olyan régen került át a Lomtárba. Ritli-sama, az a hét volt nem? Kár, hogy az még a törlés erejének martalékává vált.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14284 Dátum: 13 feb 25, 21:53:43 » |
|
Nem kapok levegőt! Végül bementem előadásra, nagyon izgalmas volt. Heo, neked még válaszolok (talán ), ha lesz időm, de most vár rám egy gyönyörűségesen illusztrált könyv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14285 Dátum: 13 feb 25, 21:56:37 » |
|
Kellemes lehetett így bent ülni. Ott fulladozol. xD Mondjuk legalább jó helyen vagy, ha sürgősségi ellátásra van szükséged. (El tudom képzelni milyenek lehetnek azok a gyönyörű illusztrációk. Gondolom mindenféle meberi alkatrészek szépen kipreparálva. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14286 Dátum: 13 feb 25, 22:04:16 » |
|
Szeretlek Lew! Csináld csak.. ezért megéri felnézni. :DD Amúgy a vízről, csajról és az álmodról csak annyit, hogy pont azt akartam kihozni belőle amit most a hajvasalásból Nikucci.. bááár... én kicsit más perspektívából.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14287 Dátum: 13 feb 25, 22:17:55 » |
|
Nálatok milyen az idő? Nálunk nem esik a hó, de olyan rossz lenne ha mégis esne :S Ne essen már >< elegem van már a hóból.
Ma nem esett semmilyen csapadék (csak reggel). Na végre.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14288 Dátum: 13 feb 25, 22:25:44 » |
|
Azért attól még, hogy megmarad a hsz szám ne menjen át igénytelenségbe a fórum.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14289 Dátum: 13 feb 25, 22:31:12 » |
|
Pont te beszélsz a végtelenül tartalmas hozzászólásaiddal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14290 Dátum: 13 feb 25, 22:43:39 » |
|
Touché... Ah r*hadt fáradt vagyok.. sose alszom mostanában eleget.. a saját hibámból. Miért kell az embernek ennyit aludnia? Most így értékelném ha beérnénk két órával.. mondjuk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 25, 22:45:29 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14291 Dátum: 13 feb 26, 00:54:50 » |
|
És feltakarítottad Lew?
Mi vagyok én takarító? Takarítsa el az aki tele sz@rta DW: majd 3.30-án lesz remélhetőleg.
Deadman Wonderland 2. évad? Zsír az első is tetszett és olyan hülyén zárták le Szeretlek Lew! Üdv a klubban ! Ma nem esett semmilyen csapadék (csak reggel). Na végre.
Én is Miskolcon vagyok most szóval vágom az itteni időjárást Főleg hogy egész nap az egyetem és a koli között ingáztam kaja, előadás kávé + kaja , gyakorlat kaja, némi trollkodás Aztadom-on és Trollface-n előadás Azért attól még, hogy megmarad a hsz szám ne menjen át igénytelenségbe a fórum.
u are late bro 'cause I am here
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 26, 00:55:39 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14292 Dátum: 13 feb 26, 01:22:53 » |
|
Szeretlek Lew! Üdv a klubban ! Bah.. átgondoltam, nem akarok a klub része lenni, jobb ha egyedül vagy a klubbodban.. a kettő nem menő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #14293 Dátum: 13 feb 26, 12:23:53 » |
|
Nem tudom most pontosan hogy komolyan mondod de én a Doctor Who-ra gondoltam. Még 3 óra és mhetek haza enni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14294 Dátum: 13 feb 26, 13:30:00 » |
|
Órán, kinyír a php... és van egy hetem jól bevágni mert aki a jövőheti dogát elbukja nem mehet szakvizsgára.... nem szeretek programozni... nagyon nem
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|