Aes Sedai
|
|
« Válasz #14265 Dátum: 13 feb 24, 22:37:28 » |
|
Sejttenyésztés gyakorlat, 5 órán keresztül? Ez olyan, mint a Harry Potterben a Legendás lények gondozása, csak kicsiben? Nézitek, ahogy növekednek, etetitek őket, meg cserélitek az almot? zitagirl! Róma az jó téma én szerettem, meg nagyon jól is ment. Csak sokat kell tanulni, az még engem is komoly tanulásra tudott kényszeríteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #14266 Dátum: 13 feb 24, 22:41:36 » |
|
Az igaz hogy sokat kell róla tanulni, de legalább már rendesen tanuljuk, nem úgy mint régen az előzőnél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14267 Dátum: 13 feb 24, 22:44:09 » |
|
Nem. Van egy kis üveglapocska, ami akkora mint egy kontaktlencse, és jobb esetben is minden harmadikat eltöröd, és ezen vannak a sejtek. Ezt locsolgatod, inkubálod, centrifugálod stb, semmi izgalmas. Gyakorlatilag ülsz öt órán keresztül és lesel magad elé. Ha fluoreszcens jelölést végzel, legalább a végén kapsz szép színes képeket. Meg falloidinnel és propidium-jodiddal kell dolgozni, amelyek mérgezőek és mutagének, de semmi nagy durranás, hogy esetleg hihetetlen módon figyeljenek, nehogy elcsenj 50 mikrogramm gyilkosgalóca-szörpöt és megmérgezd vele a szomszédot, szóval ez is ugyanolyan álmosító, mint a többi... Persze ez a rosszabbik fele, vannak olyan gyakorlatok is, amiket nagyon szeretek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14268 Dátum: 13 feb 24, 22:48:32 » |
|
Kifejlesztenének egy olyan szert, ami az embert még a haláluk után is kényszerítené, hogy menjenek iskolába mindennap és tanuljanak megállás nélkül. Ja és tudatban legyenek mindenben de ne tudják irányítani a testüket.
Nekem volt/van olyan osztálytársam aki több mint egy hónapot hiányzott mégis átment azért még ha nem is a legjobb eredménnyel.
Egyszer én 3 hónapot hiányoztam középsuliban (kiment a térdkalácsom) mégse kellett évet ismételnem. Mondjuk Shaphira már egyetemista ha jól tudom (mondjuk azt még mindig nem tudom hogy minek készül), azt meg eléggé komolyan veszik. Azért középiskola és egyetem között van némi különbség lányok. Amikor egy félév alatt van 12 gyakorlatod és háromról hiányoztál... (Ayumi, neked csak részben szóltam. ) Saphi, nálunk legalább annyit le lehet beszélni, hogy előtte számolj be a tudásodról, mert ha egy idegen elé mész be, mert éppen pont ő ért rá, akkor kb. kár bemenni. Pontozásos rendszer nálunk is van, de az a ritkább. Olyanra gondolsz, hogy zh-ból pontok és minden előadás és gyak meglátogatása egy-egy pont? Vagy felétek ez hogy működik?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14269 Dátum: 13 feb 25, 11:22:25 » |
|
Nem. Van egy kis üveglapocska, ami akkora mint egy kontaktlencse, és jobb esetben is minden harmadikat eltöröd, és ezen vannak a sejtek. Ezt locsolgatod, inkubálod, centrifugálod stb, semmi izgalmas. Gyakorlatilag ülsz öt órán keresztül és lesel magad elé. Ha fluoreszcens jelölést végzel, legalább a végén kapsz szép színes képeket. Meg falloidinnel és propidium-jodiddal kell dolgozni, amelyek mérgezőek és mutagének, de semmi nagy durranás, hogy esetleg hihetetlen módon figyeljenek, nehogy elcsenj 50 mikrogramm gyilkosgalóca-szörpöt és megmérgezd vele a szomszédot, szóval ez is ugyanolyan álmosító, mint a többi... Persze ez a rosszabbik fele, vannak olyan gyakorlatok is, amiket nagyon szeretek. Ez tényleg nem hangzik túl jól. Macskát tenyészteni érdekesebb. Menj csak be erre az órára is betegen, aztán ha hirtelen tüsszentesz egyet, mielőtt a kezedet a szád elé tehetnéd, utána érdekes tenyészetek jelennének meg ezeken a kis üveglapokon. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Sajt.
|
|
« Válasz #14270 Dátum: 13 feb 25, 13:09:00 » |
|
Reggelt!^-^ Illetve...Napot! Első szóbeli megvolt, fuck yeah! Már csak csütörtökön van hátra egy, addig pedig hawaii.
|
|
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #14271 Dátum: 13 feb 25, 16:22:48 » |
|
Eszter, hova akarsz menni? Melyik suliba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #14272 Dátum: 13 feb 25, 18:16:01 » |
|
Ha jól emlékszem a József Attila gimibe szeretne menni. Hogy sikerült Eszter? Jó hogy mondod mert akkor nálunk is lesz most már szóbelik meg angol felmérők. Biztos lesz időnként terem cserélés most emiatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #14273 Dátum: 13 feb 25, 18:52:28 » |
|
Nálunk asszem most a hétvégén lesz szóbeli.. Vagy múlt hétvégén volt, a franc tudja. De erre most nem megyek segédkezni, elég volt az írásbelin. Egyébként nagyon kakik a jegyeim. Valamit kegyetlen rosszul csinálok, mert ha tanulok ha nem, egyes tantárgyakból nem tudok 4-esnél jobbra teljesíteni. Pedig ezek 8.-ban simán mentek. Hmm, megnéztem a suli honlapját, már 4 napja folyamatosan megy a szóbeli, és még kb. 2 hétig fog tartani. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 25, 19:16:31 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14274 Dátum: 13 feb 25, 19:19:43 » |
|
Az még hagyján... De még a sok kis homár is...
Erről azért nem lehet megítélni az embereket. Az egyik nagyon jó barátom is vasalja a haját mégis ő felfogásban legérettebb, legférfiasabb korombeli ember akivel találkoztam valaha.
Azt hallom mindenhol hogy ez divat hogy a pasik vasalgatják, (meg még festegetik is) a hajukat ennek ellenére nincs egy hímnemű ismerősöm sem aki így tesz. De egyébként igazad van, az "érettség" és az intelligencia nem a hajvasalón múlik.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14275 Dátum: 13 feb 25, 19:30:05 » |
|
Az könnyen beszél akinek egyenes haja van >< Nekem olyan göndör mint a rosseb. Ha kicsit jobban megnő nem lehet vele mit csinálni , még akkor sem ha zselézem. Egyszerűen sz@rul áll. Inkább rászánom azt 2-3 percet amíg átmegyek rajta vasalóval és akkor normálisan fel lehet zselézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #14276 Dátum: 13 feb 25, 20:57:54 » |
|
Lew vasalja a haját, Lew vasalja a haját, mint egy láááány!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14277 Dátum: 13 feb 25, 21:09:31 » |
|
Köszi Niki én is szeretlek Mielőtt még rosszabbra fordulna a helyzetem, azért halkan hozzá teszem, hogy csak akkor szoktam, amikor jelenésem van egy normálisabb szórakozó helyen, vagy ki kell öltözni valahova Hétköznap meg kocsmában fogja a tököm vasalgatni edit: Érzik már az emberek hogy közeleg a vég Az a sok fincsi hsz mind oda lesz Na milyen érzés hsz vadászok? Már csak 8 oldal
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 25, 21:24:25 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14278 Dátum: 13 feb 25, 21:31:42 » |
|
Megmaradnak a hozzászólásszámok, úgyhogy nem zavarja a hszvadászokat. (Minket. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14279 Dátum: 13 feb 25, 21:36:01 » |
|
Jah, tiszta gáz ez így. Szinte felhívás a hsz vadászoknak egy kis akcióra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|