24 nov 30, 13:21:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 949 950 [951] 952 953 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1193817 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14250 Dátum: 13 feb 24, 22:08:56 »

Ott nálatok nyilván nem értenek a tanárok ahhoz, hogyan terjednek a járványok, ezért kötelező influenzával is bent lenni. Nyelvesít

Azért gondolom klinikai igazolást elfogadnak. Szal, ha pl éppen a máját ültetik át a deáknak, azért csak enm lesz igazolatlan hiányzása. xD
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #14251 Dátum: 13 feb 24, 22:10:42 »

Vagy lehet hogy még a halotti anyakönyvi kivonatot sem fogadják el... A halálod után át kell menni zombiba, és bejárni órákra... smirksweat
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14252 Dátum: 13 feb 24, 22:12:04 »

Akkor nem kapja meg az aláírást a tantárgyból. Nevet
Elfogadják az igazolást, csak akkor pótolni kell a gyakorlatot. És gyakorlatot pótolni csak ugyanazon a héten lehet. Mivel szerdán van, így nem hiszem, hogy ha valaki akkor haldoklik, péntekre jobb állapotban lesz. Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14253 Dátum: 13 feb 24, 22:14:31 »

Kezedem úgy érezni, hogy valóban nem a  sorkatonai szolgálat az egyetlen fegyelemre nevelő intézmény. ikszdé Mondjuk tény, hogy haldoklás esetén jobb halasztani egy félévet.

Gabesz, ne adj tippeket Szaff tanárainak. Ezek bármire képesek lennének. Nevet
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #14254 Dátum: 13 feb 24, 22:19:28 »

Ez egy oltári hülyeség... Mi az hogy csak azon a héten lehet? Ha valaki 1 hónapig beteg, akkor könyvelje el hogy bukta, és csá?

Szaffi tanárai remélhetőleg nem olvassák a fórumot... smirksweat
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14255 Dátum: 13 feb 24, 22:21:28 »

Hát, ha valaki egy hónapig beteg, annak gyakorlat nélkül is elég nagy a valószínűsége, hogy bukni fogja a félévet.

Gyakorlatilag 100%. Nevet
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #14256 Dátum: 13 feb 24, 22:23:52 »

Kifejlesztenének egy olyan szert, ami az embert még a haláluk után is kényszerítené, hogy menjenek iskolába mindennap és tanuljanak megállás nélkül. Ja és tudatban legyenek mindenben de ne tudják irányítani a testüket.

Nekem volt/van olyan osztálytársam aki több mint egy hónapot hiányzott mégis átment azért még ha nem is a legjobb eredménnyel.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14257 Dátum: 13 feb 24, 22:25:05 »

Ha valaki nem tanul minden nap, akkor annak alapból igen neccesek lesznek az esélyei. xD Ha emellett még az órákról is lemerad egy hónapig, az már tényleg világvége lehet arrafelé. ikszdé

zitagirl, neked is ugyanazt mondom: ne adj tippeket nekik. Ráadásul ezeknek a tanároknak még esze is lehet, hogy lenne hozzá elég, hogy ilyen zombiszert készítsenek.  Pojén
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #14258 Dátum: 13 feb 24, 22:27:24 »

Ez mindenütt így van Gabesz. Első előadáson közlik veled mik kellenek az aláíráshoz, általában, ha van gyakorlat, akkor mindegyik kötelező. A nagyon lágy szívűek megengedik, hogy szorgalmi és vizsgaidőszak között pótold a gyakot, pótdíj fejében egy előre megbeszélt időpontban.
Egyébként buktad a tárgyat. Ha mégis összeszenvedsz egy aláírást és mondjuk még vizsga is van, akkor még ugyanúgy szívni fogsz.
Ha meg olyan tárgyról beszélünk, ami gyakjegyes, akkor három gyak után, mindegy mit csinálsz, automatikusan aláírás-megtagadásban részesülsz. Már maga a rendszer sem enged mást. Kivéve, ha kisírsz valamit a dékánnál, de ugye a gyakvezetődnél kell majd beszámolnod a tudásodról és ember legyél a talpadon, ha sikerül. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #14259 Dátum: 13 feb 24, 22:28:38 »

Én ötletet adni tanároknak ilyenekről...előbb mennék a pokolba. Csak egy gyors agymenésem volt, mint igen sokszor. Ebben legalább nem gátol a nátha.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #14260 Dátum: 13 feb 24, 22:29:18 »

Kifejlesztenének egy olyan szert, ami az embert még a haláluk után is kényszerítené, hogy menjenek iskolába mindennap és tanuljanak megállás nélkül. Ja és tudatban legyenek mindenben de ne tudják irányítani a testüket.

Nekem volt/van olyan osztálytársam aki több mint egy hónapot hiányzott mégis átment azért még ha nem is a legjobb eredménnyel.
A zombiszer kínzás lenne.   Nyelvesít
Egyszer én 3 hónapot hiányoztam középsuliban  (kiment a térdkalácsom) mégse kellett évet ismételnem.   smirksweat
Mondjuk Shaphira már egyetemista ha jól tudom (mondjuk azt még mindig nem tudom hogy minek készül), azt meg eléggé komolyan veszik.  Gondolkozik
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14261 Dátum: 13 feb 24, 22:30:13 »

zitagirl, csak vicceltem, nehogy felhúzd magad ezen. ikszdé

Jah, heo, gyakorlatokat szeretik szigorúan venni. Csak ez azért akkor is durva. Nevet
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #14262 Dátum: 13 feb 24, 22:32:04 »

Még jó hogy beértem egy szakmával meg egy érettségivel...

Mondjuk erről annyit, hogy hivatalosan én sem voltam 2 éve beteg... A jelenlegi munkahelyemről táppénzre el lehet menni... Csak nem muszály visszamenni, mert úgyis vagy felmondással várnak, vagy nem hosszabbítanak szerződést a következő hónapban.... 40 fokos lázzal egész jól lehet még fizikai munkát végezni...
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14263 Dátum: 13 feb 24, 22:33:34 »

Nem mellesleg gyűlölöm egy-két gyakorlatomat. Olyan unalmasak, hogy az hihetetlen. Az öt órás sejttenyésztéstől kezdve...

Idézet
de ugye a gyakvezetődnél kell majd beszámolnod a tudásodról

Nálunk a gyakvezető nem feleltethet. Ami szomorú, némelyiket nagyon bírom. Nevet És gyakjegyes tárgyunk sincs, pontozásos rendszerben működnek.

Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #14264 Dátum: 13 feb 24, 22:35:35 »

zitagirl, csak vicceltem, nehogy felhúzd magad ezen. ikszdé

Jah, heo, gyakorlatokat szeretik szigorúan venni. Csak ez azért akkor is durva. Nevet
Nem húztam fel magam.  Mosolyog Legközelebb használok szmájlit is, mert így eléggé félreérthető amit írok.  smirksweat
Nálunk most csak angol ezerrel, matek mint mindig, töri most jó tanárunk van és Rómát vesszük, irodalomból meg a Bibliát ami nekem érdekes.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 949 950 [951] 952 953 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins