CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14220 Dátum: 13 feb 24, 16:34:12 » |
|
Nem tudom, én mindig is olyan... galériás szobát akartam, vagy milyet Tehát gardrób, íróasztal, minden, és afelett az ágy. De nekem a mostani is megfelel, olyan, mint egy tök átlagos szoba, csak hát nagyon nagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14221 Dátum: 13 feb 24, 16:38:13 » |
|
Én olyan lakást szeretnék mint Barney-é az Awesome és kész
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14222 Dátum: 13 feb 24, 16:40:13 » |
|
Pont a múltkor kérdeztem a tesómat, hogy hoyg tudd ott bárki élni. >_< Sötét színek, kevés fényt, semmi szín....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14224 Dátum: 13 feb 24, 17:56:27 » |
|
Ohh my god dat new Hiei avatar Oo
Lesd meg Chakráét is. Az valami kegyetlen. Amúgy az valamiféle fogadásból van kint?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14225 Dátum: 13 feb 24, 17:59:55 » |
|
Csak mindenki beújított, kivéve Aes, ő lázad a BSG-vel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14226 Dátum: 13 feb 24, 19:18:50 » |
|
Dehogy lázad, csak emlékezteti magát.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14227 Dátum: 13 feb 24, 19:48:03 » |
|
Most látom csak Hiei micsoda mézsárlásba kezdett =D Egymás után végzi ki a felesleges topicokat =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14228 Dátum: 13 feb 24, 20:04:28 » |
|
Lew, jó az új avád. Pont tegnap este néztem meg a Vasember első részét. Nem csalódtam Tony Stark
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #14229 Dátum: 13 feb 24, 20:30:01 » |
|
Jaj ne, Lew, már megint ugyanaz van az aládon-avádon? Elég durván fanboyosan néz ki, hogy szépen fogalmazzak. Bár Thorinnál azért jobb
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14230 Dátum: 13 feb 24, 20:45:44 » |
|
A Vasember 2 még jobb Amikor Tony be van be van rúgva és Vasember páncélban partyzik az valami nagyon ütős Sabaku: Ezt úgy hívják set Szeretem ha ugyan az van az alámon,avámon. Tony Stark meg a legkirályabb az összes Marvel hős közül példakép :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #14231 Dátum: 13 feb 24, 20:49:08 » |
|
Tudom hogy hívják, de szerintem akkor is fanboyos Animekarakterekkel még csak-csak, de élő emberekkel már nagyon fura tud lenni. De ha már ilyet teszel ki tényleg inkább Tony mint Thorin...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14232 Dátum: 13 feb 24, 20:53:11 » |
|
Jó ez a kép. Akár be is tehetném avának, csak most nem akarok még cserélni. Csak CrazyCat ne cseréljen avát, az övé nagyon jó. Kifejezetten jó ez az Erzás kép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14233 Dátum: 13 feb 24, 20:59:04 » |
|
Ahogy látom, egy hétig ő most írni sem fog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #14234 Dátum: 13 feb 24, 21:00:55 » |
|
Kemény az élet. Legközelebb jobban oda figyel:D Feketén fehéren le van írva a dolog:D Nem kell zseninek lenni, hogy rájöjj.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|