heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14010 Dátum: 13 feb 18, 00:11:38 » |
|
Pont nem érdekel, hogy mit miért kaptál, csak annyit mondtam, hogy mosolyt csal az arcomra, ha szembetalálkozom ilyesmivel, mert a mostani személyiségedhez képest ez vicces és nekem ez tetszik, ennyi. Hogy rasszista vagy-e vagy sem, nem izgat. Te vagy és kész. Tartom az öleléses dolgot. Ha lenézést olvastál ki belőle, hááát... Tudod, olyasmire gondoltam, hogy ezt olvasván, szerintem hatalmas poén, hogy morogsz egy sort, ha valaki a Capuccino iránti szeretetéről beszél. Biztosan ingerszegény környezetben élek.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14011 Dátum: 13 feb 18, 00:14:09 » |
|
Most nem azért, de te mindettől függetlenül rasszista vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14012 Dátum: 13 feb 18, 00:16:01 » |
|
Én se értem hogy itt hol a rasszizmus, Egy rasszon belül nincs rasszizmus. Most ennyi erővel mondhatnám hogy nekem nem jönnek be az északi pl a svéd nők, mert nem szeretem a szőke hajú kékszemű nőket Pl egy fekete használhatja az "N" betűs szót, az ő szájából nem gond, vagy egy meleg lazán "B@zizhat" és neki még cenzúrázni sem kell Saphira tanács már pesten (vagy ahol laksz) élő szlovák pasit keress, a távkapcsolat pocsék
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14013 Dátum: 13 feb 18, 00:20:05 » |
|
Tudod, olyasmire gondoltam, hogy ezt olvasván, szerintem hatalmas poén, hogy morogsz egy sort, ha valaki a Capuccino iránti szeretetéről beszél. Biztosan ingerszegény környezetben élek. De miért poén? Mint láthatod, akkor is ugyanezt csináltam, mint most, csak kevésbé mesteri szinten. Most nem azért, de te mindettől függetlenül rasszista vagy nem? Nem. Annyira nem érdekelnek az emberek, hogy ilyenekkel foglalkozzam. Micsudi, a határ mellett lakom (laktam), szóval megoldható lenne. Bár, az ország déli oldalán magyarok élnek nagyrészt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14014 Dátum: 13 feb 18, 00:33:50 » |
|
Pontosan ezért. Tetszik a markáns különbség a két Saphira között. A "kicsi" szinte már-már szeleburdi és ez szerintem viccesen aranyos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 18, 01:00:43 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14015 Dátum: 13 feb 18, 00:44:18 » |
|
... Ezt meg az irónia kedvéért: Megkérném Gabeszt, hogy míg nincs moderátori rangja, addig a moderálást hagyja a moderátorokra. Egy ilyen hsz-el 2 szabályt is megszeg: 1. lásd előző mondat, 2. OFF. És igen.. Ez után követte el Cart azt az irtózatos nagy hibát, hogy a rablóból csinált pandúrt! Nincsennek már meg a jegyzeteim a moderálásokról... Nem emlékszem már hogy mi volt az a rasszista dolog! De legalább 2 napig Saphira mentes volt a fórum!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 18, 00:45:12 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14016 Dátum: 13 feb 18, 06:47:04 » |
|
Nem. Annyira nem érdekelnek az emberek, hogy ilyenekkel foglalkozzam.
Erről valamiért ez jutott első körben eszembe:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #14017 Dátum: 13 feb 18, 09:07:25 » |
|
Hogy kicsit hozzászóljak a lejárt témákhoz.. Én még csak 74 napnál járok. Jelszóval meg egyszer úgy szívatott meg bátyám, hogy lejelszavazta a gépet és beírta emlékeztetőbe, hogy "pont az" El se mondom mennyit próbálkoztam és szenvedtem, de nem tudtam belépni. És találjátok ki mi volt a jelszó. pontaz
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14018 Dátum: 13 feb 18, 09:09:24 » |
|
Ez már kb olyan mint a Gyűrűk Urában Mória bejáratának jelszava. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #14019 Dátum: 13 feb 18, 09:13:47 » |
|
Hát kb. Sose jöttem volna rá akkoriban, talán általános iskolás voltam még. Most már más lenne a helyzet.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14020 Dátum: 13 feb 18, 09:15:27 » |
|
Jókora szívatás azért az ilyen. Nem biztos, hogy magam is rájöttem volna. A pont az meg kifejezetten félrevezető, hiszen ilyenkor az ember hirtelen ezer dolgot gondol végig, csak pont azt xD nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #14021 Dátum: 13 feb 18, 11:52:45 » |
|
Nyalni? Előtte is jóban voltam vele. Chakrának azt nyalhatsz amennyit akarsz az se hatná meg:D Amúgy nem szoktam "nyalni" azon kevesek egyike vagyok aki kimondja amit gondol. Anno megpróbáltam neki elmagyarázni a szitut. Ráadásul a gyík a nevemből jött mivel BlackDragonnak neveztem magam jetix fórumon. Chakra meg letudta anynival, hogy őt nem érdekli a háttértörténet bárki aki olvassa a hszt az fogja gondolni Szaffi-chan megsértett engem. Ezért pedig bűntetés jár neki. Ami így moderátori fejjel teljesen érthető én sem tettem volna másképp. Jah és ha jól látom Chakra a tiszteletbeli tanítványom és nem én kértem meg, hogy az legyen:U u.i. nem sokára 1000 oldal lesz a duma Chakra-samának ezt elmondom aludni se fog tudni a nagy napig:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 18, 11:55:43 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14022 Dátum: 13 feb 18, 12:11:13 » |
|
Mi volt ez a jetix fórum dolog? Ott voltatok előbb?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #14023 Dátum: 13 feb 18, 13:05:07 » |
|
Nem. Oda csak trollkodni jártunk át:D Nos az a fórum elég érdekes volt:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14024 Dátum: 13 feb 18, 13:07:47 » |
|
Részleteket Kíváncsi vagyok a storyra nagyon is Szaffi a hasáról hátra fordult Olyan édes volt ahogy 5 percig próbálta isteneeeeem most családi extázis van
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 18, 14:07:53 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|