heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #13470 Dátum: 13 feb 07, 15:22:22 » |
|
Látom nem sokat tanultál, egy szavas hsz. Azért köszi a látogatást!  No, el is tűnt a csúf valóság. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 07, 17:15:45 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #13471 Dátum: 13 feb 07, 15:26:22 » |
|
Visszatértem  Most hirtelen nem tudtam h ki vagy de aztán beugrott.  4 szavas szabályra figyelj.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #13472 Dátum: 13 feb 07, 17:11:28 » |
|
Nikuccia Idegen légiós vagy magyar katonaként tartózkodik Koszovóban ?(milyen rangja van?)
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #13473 Dátum: 13 feb 07, 17:58:45 » |
|
Magyar Honvédség, törzsőrmester és ez rendfokozat, nem rang.  Örülök, hogy Afgánba nem jött neki össze, még ha ő nem is. Koszovó némileg nyugodtabb terep. Ráadásul rádióállomás-vezető, szóval igazából nem is olyan, hogy felderítő, akik minden nap kimennek a piros zónába, hanem négy fal között van, internet közelben, biztonságban. Bár elég durva, hogy legjobb esetben is augusztusban látom legközelebb. És lassan az egy év is meglesz akkor, amióta nem láttuk egymást. Nem mintha olyan nagyon ragaszkodós, családfüggő lennék, de ez tényleg egész sok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #13474 Dátum: 13 feb 07, 18:07:19 » |
|
Ez tök király, Nikuccia, büszke lehetsz rá.  Csak aztán vigyázzon magára. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13475 Dátum: 13 feb 07, 18:51:39 » |
|
Rádiósként el sem kell majd hagynia a bázist soha... Szét fogja unni az agyát... Haverom amikor kint volt koszovóban, mellőlle lőttek ki egy francia katonát... Amióta vissszajött, a szerződése is lejárt azóta, de megváltozott... Kicsit fura lett a srác...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #13476 Dátum: 13 feb 07, 21:17:26 » |
|
Meséljünk katonás rémsztorikat Nikunak, akinek a bátyja most ment ki oda! Great idea! Ki a következő? 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13477 Dátum: 13 feb 07, 21:20:30 » |
|
Egyik ismerősöm barátja rávetette magát egy gránátra, hogy védje a többieket  Egy másikat pedig egy mesterlövész társa mentette meg, mert megcsillant a lencse. Majdnem megszívták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #13478 Dátum: 13 feb 07, 21:33:20 » |
|
Áh elkezdtem kondiba járni  szükség van az erőnlétre és az izomra thai boxon 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13479 Dátum: 13 feb 07, 21:39:32 » |
|
JÓ hogy mondod ,nekem is kéne emelgetnem..Esténként szoktam egykezes súlyzóval,15 kilóssal 100-at egyik kézre ,100-at másikra,hihetetlen hogy mennyire betud durrani az ember izomzata.Még most is bevagyok feszülve a tegnapitól. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #13480 Dátum: 13 feb 07, 21:46:19 » |
|
Hát ugye nekem szálkás izom kell mert nem igazán nőhet a súlyom ezért mellette keményen kell futnom, árnyékboxolnom, zsákolnom  szal nem lehetek melák  kicsit lehetek csak vastagabb csak épp kidolgozott izmokkal  egyébként igen jól belehet durranni  mióta emeled a súlyokat?
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13481 Dátum: 13 feb 07, 21:52:29 » |
|
Ja ,akkor te rendesen nyomod a boxot,az más  ... Most kezdtem bele,talán egy hete.  Unatkoztam,és mondhatni hasznosra fordítóm azt a fél órát.De hogy meg is látszodjon ,kell neki fél év.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #13482 Dátum: 13 feb 07, 23:00:55 » |
|
Lehet hogy volt már róla szó, de hány órakor is nyílik a barlang holnap? 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13483 Dátum: 13 feb 07, 23:24:43 » |
|
Hiei azt mondta el lesz halasztva, az indokra már nem emlékszem de tudom hogy gman kálváriája is benne volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #13484 Dátum: 13 feb 07, 23:37:41 » |
|
Kicsoda?  Én? Akkor hazudtamxD Nem hallgass olyanokra mint énxD Gondolom majd Cart aktiválja a dolgotxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 07, 23:39:37 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|