Micsudi
|
 |
« Válasz #13320 Dátum: 13 feb 05, 02:53:16 » |
|
Mák hogy kicsi az esély a személyes talira  Ebben az esetben mák  Éhség problem megoldva, Dokikat nézek Holnap nincs sulim az élet szép.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13321 Dátum: 13 feb 05, 03:19:41 » |
|
Így marha gyorsan el fogsz hízni.  Mondjuk én sem panaszkodhatom, az előbb ettem, bár ilyenkor már ritkán szoktam. Utóbbi időben hasonlóképp este eszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #13322 Dátum: 13 feb 05, 03:27:39 » |
|
Napi másfél órát eddzek. Stabilan tartom a súlyom  de köszi az aggodalmat  Tömeget növelek. Most picit fogok is hízni. De aztán leszálkásítok és nyárra penge leszek 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #13323 Dátum: 13 feb 05, 03:30:26 » |
|
Mostanában nem eszek csak este 10 előtt.  Furamód van olyan h éjfél után is eszek, de hetekig egyfolytában, utána meg megint hetekig nem eszek éjszaka.  Jah, ha sokat mozogsz akkor nyugodtan étkezhetsz lefekvés előtt is, nem nagyon fog meglátszani. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13324 Dátum: 13 feb 05, 06:35:27 » |
|
Hmm de megennék egy kis kínait hogy így emlegetitek Ott Békáson az SZTK mellett van egy jó Kínai étkezde. :'D Csak mondjuk 2kor max a Gyrosos van nyitva a Duna felöli oldalon. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #13325 Dátum: 13 feb 05, 07:48:03 » |
|
Micsudi Ez egy igen kellemetlen szituáció lehet számodra ...egyébként honnan gondolod,hogy esélytelen a dolog?
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #13326 Dátum: 13 feb 05, 08:16:00 » |
|
Első órám elmaradt, de a tanár nem bír egy elcseszett körímélt se küldeni, hogy "ne kelj korán, paraszt"!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #13327 Dátum: 13 feb 05, 08:53:08 » |
|
Micsudi adj egy esélyt magadnak és az egésznek  ki tudja ha sosem próbálod meg akkor nem fogod tudni hogy esélytelen-e vagy csak te voltál félénk Gman ez így szokott lenni 
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #13328 Dátum: 13 feb 05, 09:34:03 » |
|
En januárban jártam igy... Eperke Te telorol vagy ? Vagy miközben felszolgálsz a kozben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13329 Dátum: 13 feb 05, 09:42:00 » |
|
Ez ám az élet,egész héten nincs suli.Szeretlek torokgyulladás xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #13330 Dátum: 13 feb 05, 10:06:06 » |
|
Dreamfolow Most mondanám ,hogy mázlista ,de annyira nem jo ...akkor mar kerek egy igazolást mert"megy a hasam"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13331 Dátum: 13 feb 05, 10:34:06 » |
|
Az lényegtelen xD... Kikell használni az alkalmat,ha nincs bajom nem szoktam orvoshoz menni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #13332 Dátum: 13 feb 05, 12:53:22 » |
|
"megy a hasam"
Ooo igen a jó öreg " megy a hasam " A világ legjobb kifogása  A doki nem tud mit csinálni, kénytelen elhinni  Nem tudja bizonyítani hogy nem ment =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #13333 Dátum: 13 feb 05, 13:10:58 » |
|
Érdemes is ilyen trükkökkel pluszba terhelni az orvosokat, nincs azoknak elég dolga a lusta hülyegyerekek nélkül. Teszem hozzá, az ilyesmi szintén nagyon kedves azokkal is, akik tényleges betegséggel ülnek a váróteremben, akár órákon át, várva a sorukra. Ha őszinte akarok lenni, váróteremben ülve, ha megtudnám, hogy egy ilyen miatt nekem akár csak egy perccel is többet is kellett várnom, tennék róla, hogy az illetőnek ne csak orvosra, hanem sürgősségi beavatkozásra is szüksége legyen. Már ha egyáltalán kanál nélkül össze lehet szedni az alkatrészeit az után, amit tőlem kapott. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13334 Dátum: 13 feb 05, 13:30:33 » |
|
Nekem egyszer volt olyan hogy egy kiscsaj ott bejött utánunk.. beállt az ajtó mellé.. és bejöttek utána a barátnői hogy mit csinál már. "Áh semmi csak gyorsan igazolást szerzek." Én meg beszóltam neki, hogy nem gondolja komolyan hogy ő majd hamarabb sorra kerül egy francos igazolás miatt. Aztán nézett nagy szemekkel, hogy mi bajom. Semmi kis barátom menj csak... max két évvel volt fiatalabb, csak én már alapból ott ültem egy órája. Szerencsére azóta jó dokit és jó időpontokat választottam, nem kell fél napot a váróteremben töltenem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|