zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #13215 Dátum: 13 feb 03, 21:33:26 » |
|
Már mindenért adót kell fizetni? Ki volt az a nagy eszű aki kitalálta ezt? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #13216 Dátum: 13 feb 03, 21:37:16 » |
|
Hát menjenek a sunyiba.... uram isten anyámék odahaza pont azért művelnek kertben hogy ne kelljen olyan sok bolti vackot venniük erre még ez is? Istenem ezek idióták.... így is kevesen művelik kis földjeiket, mert azért sok munka van vele, de jó ha van.... erre ezt is tönkreteszik szégyen...Magyarország nagyon a csődfele viszi így magát....., de most komolyan spanyolban meg más helyeken már leölték volna őket. következő lépésük tényleg az lesz, mint a viccben....Járda adó ba*****.
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #13218 Dátum: 13 feb 03, 21:41:07 » |
|
Én nem tudom mi van az ország vezetőivel de nincs minden rendben náluk. Komolyan lassan már alvásadó is lehetne meg a légzésért és minden másért.  Lassan ha így megy tovább minden akkor 100 év múlva már nem is lesz ez az ország. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 03, 21:42:29 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #13219 Dátum: 13 feb 03, 21:43:03 » |
|
Egyáltalán miért kellene hasonlítanunk bárkire is, mikor lehetünk király módon egyediek? Hasonlítani bárkire tök bénaság.
Mindig légy önmagad, kivéve, ha lehetsz Black Star, mert akkor inkább legyél Black Star! Am szép hosszú a hajad. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
 |
« Válasz #13220 Dátum: 13 feb 03, 21:53:53 » |
|
Úgy látszik manapság ránk érvényes amit Cornelius Tacitus mondott: "Minél korruptabb az állam, annál több a törvény." 
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #13221 Dátum: 13 feb 03, 22:07:00 » |
|
De édes vagy, köszi.  Amúgy nem ér ám addig, csak hátrahajtottam a fejem. A közepéig ér kb. Alakul azért.  És? Remélem, kialudtad magad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13222 Dátum: 13 feb 03, 22:12:30 » |
|
Sikeresen "azonosultam" fél tábla mogyorós-mazsolás csokival. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #13223 Dátum: 13 feb 03, 22:17:47 » |
|
Én mentolos forrócsokival "azonosultam", és őrülten kívánom az ásványvizet miatta. Nagyon szomjas vagyok tőle.  Amúgy nem ér ám addig, csak hátrahajtottam a fejem. A közepéig ér kb. Alakul azért.  Akkor is szép hosszú hajad van. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #13224 Dátum: 13 feb 03, 22:31:42 » |
|
Spanyolok? Akkor most miért nem tesznek semmit a csúnyán magas munkanélküliség miatt? Ja, Arysha, ezt a idézetet múltkor láttam valamelyik szenny facebook csoportban.  Egyébként nálatok családi szokás, hogy a arról beszéltek, éppen mit esztek? Mert már elég sok volt a cappucinókból meg a tábla csokikból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13225 Dátum: 13 feb 03, 22:42:59 » |
|
Saphira a csokis dolog innen jött: Kirito írta Érdekes kérdés. Én legjobban egy tábla csokival tudok egybeválni... xD Megeszem, és cső xd
Majd erre válaszolván én "A tábla csokival én is egész jól tudok azonosulni. Több táblával is akár.  " Ebből kifolyólag jött amit írtam legutóbb. Ja, amúgy igen, lehet hogy családi vonás. Csokifüggő vagyok.  Az idézet pedig... tele van a net híres emberek idézeteivel, nyilván több helyen fellelhető ez is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #13226 Dátum: 13 feb 03, 22:55:30 » |
|
Én a capuccino szón már kínomban röhögök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #13227 Dátum: 13 feb 03, 23:01:28 » |
|
Egy szóval sem mondtam, hogy te onnan idézted. Csupán megjegyeztem, hogy én is nemrég láttam.
Egyébként is hülyeség az idézet.
Niki, az elején még én is azt tettem. Körülbelül a "most ettem narancsot meg ittam hozzá cappuccinot, de lehet nem volt jó ötlet (mert menni fog tőle a hasam)" hozzászólásoknál untam meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #13228 Dátum: 13 feb 03, 23:03:27 » |
|
Én az ilyeneket már alapból kiszűröm  Illetve olvasás előtt megnéztem ki írta a hsz-t.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13229 Dátum: 13 feb 03, 23:21:05 » |
|
Egy szóval sem mondtam, hogy te onnan idézted. Csupán megjegyeztem, hogy én is nemrég láttam.
Egyébként is hülyeség az idézet. ---
Nem hinném hogy hülyeség lenne az idézet, attól azért ez sokkal bonyolultabb, és ne is folyjunk bele inkább. Egyrészt mert politika, másrészt mert ez nem a vita topic. Szal részemről ez a téma lezárva. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|