gman
|
 |
« Válasz #13170 Dátum: 13 feb 03, 12:04:05 » |
|
Én meg életemben először fél napot aludtam de még így is fáradt vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #13171 Dátum: 13 feb 03, 12:59:58 » |
|
hát amikor életemben legbetegebb voltam az 4 éve volt. Egyszerrevolt gennyes mandula és torokgyulladásom, tüdő gyulladásom, arcüreg gyulladásom, orrüreg gyulladásom. Hát nem volt túl kellemes
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #13172 Dátum: 13 feb 03, 13:05:05 » |
|
Én tavaly előtt augusztusban majdnem meghaltam tüdőgyulladásban... Sajnos azt kell mondanom hogy a városi levegő nem a legjobb ráadásul biztos vagyok hogy ha veszünk egy 100 évvel ezelőtti immunrendszert meg egy mait akkor a 100 évvel ezelőtti vagy 100szor ellenállóbb (átlagban). De innen összeesküvéselméletek következnek amiknek itt nincs nagy népszerűsége...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13173 Dátum: 13 feb 03, 13:13:52 » |
|
Ha a régebbi immunrendszer ellenállóbb lenne, akkor hallottnak kéne lennünk. Egy mondjuk 300 évvel ezelőtt élt embert idehozol, az is kétséges, hogy kap-e levegőt Miskolcon. Na jó, kicsit talán túlzás volt, de nem húzná addig, mint egy mostani városi ember, akinek a tüdeje jóval hozzászokottabb a szmoghoz, a légszennyezéshez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #13174 Dátum: 13 feb 03, 13:16:40 » |
|
Hallot lenne? Az milyen állapot? 
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #13175 Dátum: 13 feb 03, 13:26:37 » |
|
Jó ez itt az összeesküvéselmélet része. De az embereket direkt gyengítik hogy minnél több gyógyszert vegyen. És indul az ördögi kör.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #13176 Dátum: 13 feb 03, 13:33:04 » |
|
Jaja,de nálam ráb*sztak mert fénnyel táplálkozom...mondjuk mar az sem az igazi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13177 Dátum: 13 feb 03, 13:43:48 » |
|
 ...mugen hozod a formád.Ja szoktam hallani hogy Miskolc környékén milyen "szar" a levegő...Mit csinálnak ott?xD Szerencsére én a legtávolabb lakok tőle.A legjobb a falusi levegő,nyaranta kijár belőle szerencsére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #13178 Dátum: 13 feb 03, 14:25:52 » |
|
Amikor Békásról bemegyek a belvárosba. Váci út, Nyugati, Körút, Na akkor néha még a gyomrom is felfordul  rettenetes milyen ott a levegő...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #13179 Dátum: 13 feb 03, 14:28:45 » |
|
dreamfolow Nincs is formám... Hát itt jó a levegő.
Micsudi Na és en oda járok iskolába...még jo ,hogy indulás elott nem eszem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #13180 Dátum: 13 feb 03, 15:51:21 » |
|
mugen, fényevő vagy?  abból legalább sok van.  Mindenféle "sz*rt" megeszünk/iszunk, belélegzünk, bőrön át belénk kerül stb. annyi a méreg h alig bírjuk tolerálni ami felhalmozódik és a szervezet próbálja kilökni. Ezért vagyunk legyengülve. Nem hallottam h valaki 500 évvel ezelőtt allergiás lenne pl. a parlagfűre (pedig biztosan volt akkor is parlagfű)  mert az immunrendszere jól működött. De most annyi "zavar van a rendszerben" h egyre allergiásabbak az emberek mindenfélére és ezért vannak náthás tünetek (többek között). 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #13181 Dátum: 13 feb 03, 15:54:25 » |
|
Súlyzókat kéne vennem olyan 5 és 15 kiló között állíthatókat. Csak egy kisebb vagyonba kerülnek.....  Ayumichan én is erről beszélek... Ezt direkt etetik itatják velünk.... Nah befejezem mielőtt öltönyös úriemberek kopogtatnak és elvisznek átnevelni  Ám Nézi még valaki ma a Superbowlt ??? Én tuti 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #13182 Dátum: 13 feb 03, 15:57:15 » |
|
Vegyél két zsugor ásvánvizet egy tekercs széles ragasztószalagot, meg kétszer fél méter kötelet és kész az univerzális súlyzó szett. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #13183 Dátum: 13 feb 03, 16:02:50 » |
|
mugen, fényevő vagy?  abból legalább sok van.  Mindenféle "sz*rt" megeszünk/iszunk, belélegzünk, bőrön át belénk kerül stb. annyi a méreg h alig bírjuk tolerálni ami felhalmozódik és a szervezet próbálja kilökni. Ezért vagyunk legyengülve. Nem hallottam h valaki 500 évvel ezelőtt allergiás lenne pl. a parlagfűre (pedig biztosan volt akkor is parlagfű)  mert az immunrendszere jól működött. De most annyi "zavar van a rendszerben" h egyre allergiásabbak az emberek mindenfélére és ezért vannak náthás tünetek (többek között).  Mert biztos olyan sok 500 évvel ezelőtt élt embert ismersz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #13184 Dátum: 13 feb 03, 16:06:01 » |
|
Mondtam már h én "vénasszony" vagyok.  Na jó, azért nem 500éves  De akkor is, az allergia "modern betegség". 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 03, 16:06:47 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
|