Saphira
|
 |
« Válasz #12990 Dátum: 13 jan 31, 22:35:57 » |
|
Mi vaaan?Méghogy "ennek magyarázata a következő". Milyen magyarázat? Ez szerintük annak minősül? Megyek inkább aludni, és holnap, "frissen és kipihenten" próbálkozom meg az értelmezéssel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12991 Dátum: 13 jan 31, 22:38:22 » |
|
Ehelyett az alvás valóban jó ötletnek tűnik.  Elég WTF a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #12992 Dátum: 13 jan 31, 22:40:52 » |
|
Levi ne hallgass senkire. xD Natsu zsír, meg ez a kép is. Csak azért mondják, hogy nem illik hozzád, mert az előző avád volt az első amit avádként láttak, és úgy szokták meg. De szerintem meg pont az nem illett hozzád annyira.  Jó ennél a Natsusnál láttam már nálad jobbat, de ez tök jó. x)
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12993 Dátum: 13 jan 31, 22:41:53 » |
|
Alvás? Még 11óra sincs.  Az iszlám nekem se jön be, nem szeretem ha van valami a fejemen a hajamon kívül. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12994 Dátum: 13 jan 31, 22:42:34 » |
|
"láttam már nálad jobbat" Hát én is.. lol Szabi :DD Megszoktam Twistedet, nem azt mondom hogy az illik hozzá, de Natsu semmiképpen.  S nehogymár ellenem legyél... tudod te hogy rossz úton jársz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12995 Dátum: 13 jan 31, 22:44:48 » |
|
Éjfél, hozzád viszont illik az avatárod.  (harapós) 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12996 Dátum: 13 jan 31, 22:46:44 » |
|
Nem azt mondom hogy imádom meg minden de szimpatikusabb nekem mint a keresztény. Ott legalább nem úgy születek hogy bűnös vagyok, meg a mecsetekben is inkább mindennapi program ahol találkoznak. Persze azért én sem viselnék olyat de szimpatikus nekem maga az egész. Na ezt be is fejezem mert kezd off lenni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 31, 22:49:01 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #12997 Dátum: 13 jan 31, 22:51:14 » |
|
Éjfél őő ez így furi, hogy hívjalak fórumon? xD Na mindegy, bocsi, hogy ellentmondok, de nincs mit tenni.  És ez tudod, hogy gonosz volt, és hogy nem így értettem. Ne forgasd ki a szavaiiim. :c
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12998 Dátum: 13 jan 31, 22:55:08 » |
|
Jajj ne csináld már ezt.. semmi gonosz nem volt ebben. Tudod hogy ez még nem az. Most hogy így kérdezed, hívhatsz Éjfélnek megengedem. ^^ Jaja..  harapós... *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #12999 Dátum: 13 jan 31, 22:56:40 » |
|
Éjfél őő ez így furi, hogy hívjalak fórumon? xD
Tejfeeeel!  Nem elég, hogy harapós, tutira veszett is. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #13000 Dátum: 13 jan 31, 22:56:55 » |
|
Ja, meg felkötnek, ha hűtlen vagy. Hajrá, fel is veheted vallásnak.  Egyébként a kereszténységben sem születsz tulajdonképpen bűnösen, az eredendő bűn ugyanis nem személyes bűn, tehát gyakorlatilag nem te vagy bűnös, hanem az emberiség. Az eredendő bűn is alapvetően abból származik, hogy az ember elszakadt istentől, és az újszülött még nem ismeri, nem hisz benne. Tehát nem azért vagy bűnös, mert "megszületsz", vagy mert "bűnben fogansz", ahogy egyesek hiszik, hanem azért, mert nem ismered Istent, amin az életed folyamán változtathatsz. Egyébként mindkét vallás nagyon távol áll tőlem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13001 Dátum: 13 jan 31, 22:58:54 » |
|
Én is Szeretlek Rilti SamaÖrdögHime! Jól van nem kapsz becenevet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #13002 Dátum: 13 jan 31, 23:02:09 » |
|
Nem ad becenevet.  Oly gonoszságos vagy.  Sebaj úgyis a szobalányom leszel.  Vagy nem!  De azért a Ritli SamaÖrdögHime is megteszi. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #13003 Dátum: 13 jan 31, 23:06:06 » |
|
Jó, akkor Tejfel leszel.  Először gondoltam a keresztneved mondom, de hátha inkognitóba akarsz maradni. Tudom tudom, ez még nem volt gonosz, annyit akartam kifejezni a legonoszozoddal, hogy nem értek egyet azzal, amit írtál. x)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13004 Dátum: 13 jan 31, 23:24:31 » |
|
Éjfél, Éj nem fél. Miket ki nem hoz belőlem a fáradtság ily késői órákon
|