Lew
|
 |
« Válasz #12930 Dátum: 13 jan 31, 19:25:28 » |
|
Nézd meg a Vasember 2-t  Nemsoká jön a 3 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12931 Dátum: 13 jan 31, 19:27:39 » |
|
Félsz tőlünk? Pedig nem harapunk (legalábbis nem annyira..)  Mondjuk én bármilyen hímnemű élőlényt ki tudnék készíteni egymagamban is. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12932 Dátum: 13 jan 31, 19:29:44 » |
|
Ez megesik velem is bár én nem szándékosan csinálom. Na mindegy úgyis egymást oltjuk folyamatosan mikor beszélünk. Én nem harapok csak ha felbőszítenek. Addig szelíd vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12933 Dátum: 13 jan 31, 19:30:56 » |
|
Túl sok lökött csajjal vagyok körülvéve.. Nem hiányzik még plusszba pár a fórumon is!  Egész jó a tűréshatárom, de néha ami sok, az sok... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #12934 Dátum: 13 jan 31, 19:33:23 » |
|
Hát, nekem az általános iskolás osztálytársaim 69ezerszer rosszabbak voltak.. Rendőrségi ügyeik is voltak, plusz rendszeresen "molesztáltak" a fiúk.. Szóval. ^^" Igen, Robinak hívják. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12935 Dátum: 13 jan 31, 19:36:18 » |
|
Gabesz, ha 1x úgyis lökött csajokkal vagy körülvéve, akkor már nem mindegy ha itt is van 1-2?  Ez már nem oszt nem szoroz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12936 Dátum: 13 jan 31, 19:36:27 » |
|
Nem ismerem. Biztos másik osztályban van. Rendőri ügyem még nem volt de nem is szeretnék. Így is épp hogy bírom őket mikor rájuk tör ez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12937 Dátum: 13 jan 31, 19:37:11 » |
|
Mi ez az állandó 69ezés nálad hanii? Chaten is folyton ezt...hm... mondogatod. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12939 Dátum: 13 jan 31, 19:43:46 » |
|
Nálam is Ayumi nem vagy egyedül. Az általánosban tényleg szörnyűek voltak a fiúk és főleg rám szálltak folyton az alatt az 5 év alatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12940 Dátum: 13 jan 31, 19:47:11 » |
|
Engem csak egy piszkált nagyon durván, de az az ember egy szellemi fogyatékos agresszív debella.. állat volt. El sem hiszem... egyszer a falhoz szorított... és előre rúgtam valahogy hogy engedjen el.. kiszaladtam a teremből, az osztályfőnököm pont megérkezett. S elsírtam neki magam hogy ezt nem bírom.. mire közölte hogy ne sírjak, ez semmiség, csak tetszem neki.
LoL....
Aztán rövid időn belül átmentem egy elitebb osztályba, persze azt is én kezdeményeztem. Mondjuk a másik osztályban csak egy vicces, helyes, okos gyerek szekált rendszeresen, de azért az kulturáltabb volt.
Középiskolában megint egy agresszív idiótát fogtam ki. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #12941 Dátum: 13 jan 31, 19:50:46 » |
|
Hát, lehetne vitatkozni, hogy melyik rosszabb, ha milyen téren szállnak rád..  Nemtudom, én inkább bírtam volna ha a falhoz szorít meg ilyenek, mintsem hogy folyamatosan fogdossanak. Elég rossz érzés, ribancnak érzi magát az ember tőle, + mások is annak gondolják.. Hmm, valószínű, majd megkérdezem tőle hogy melyik osztályba jár. Hogy mi ez a 69-ezés? Ööö.. ez a legjobb szám az olyan dolgokra, amiket nem tudok megszámolni. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12942 Dátum: 13 jan 31, 19:51:46 » |
|
Nálunk 6.-ban jött egy olyan. Nagyon utáltam, és kizárólag azért csinálta az egészet mert unatkozott. Persze az osztály is mellé állt így utolsó évem ott borzalmas volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12943 Dátum: 13 jan 31, 19:54:13 » |
|
Vagy nem tudod mit jelent, vagy nagyon viccesnek gondolod.  Hát.. ha nem szabadítom ki magam.. ki tudja mit csinált volna. Volt olyan hogy a nyelvtantanárunkkal majdnem összeverekedett.. szerencsére, a tanár (most már igazgató) eléggé határozott fellépésű volt. Szerintem erről nem lehet vitatkozni. Részben egyéniség függő is hogy ki hogy éli meg.. akkor voltam 12? Maximum tizenhárom.. Ma már bizonyára máshogy reagálnék, sőt középiskolára megtanultam megvédeni magam. edit: jajj igen, annyira bírom ezt a tipikus csürhe reakciót..  Bocs a lekezelésért. (Ezt annak az osztálynak szántam.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 31, 19:59:27 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12944 Dátum: 13 jan 31, 19:54:26 » |
|
Valami távolkeleti harcművészetet kellett volna tanulni és lecsapni az ilyeneket mint a taxiórát.  De hát ha ilyen kis gyenguszkák vagyunk/voltunk akkor hiába a "harci szellem". 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|