Ayumichan
|
 |
« Válasz #12780 Dátum: 13 jan 30, 17:06:20 » |
|
1x jártam 1 ikrekkel (mármint 1 ikrek horoszkópú egyénnel), és 7 hónap után kicsaptam, mert ő akart lenni nekem a "górém" (hát így járt. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #12781 Dátum: 13 jan 30, 17:16:45 » |
|
Skorpió+skorpió az jo párosítás  tenyleg meg van milyen király dolgot nem csináltam még ...nem jártam ikrekkel(nem horoszkóp)
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #12782 Dátum: 13 jan 30, 17:19:38 » |
|
Nem jártál még ikrekkel? Hát szerintem feltétlen be kellene pótolnod.. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12783 Dátum: 13 jan 30, 17:20:42 » |
|
Hmm...én bírom a skorpiókat,bár nem vagyok ilyen horoszkóp mániás,lányoknak való  . (Amúgy én szűz vagyok  ,de nem olyan szűz ) xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12784 Dátum: 13 jan 30, 17:21:31 » |
|
Remélem horoszkóp téma nincs a fórumon. Nem veszem magamra. Ne aggódj. Nagyon nem mentem bele ebbe a témába sosem, szóval dunsztom sincs a többiről 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #12785 Dátum: 13 jan 30, 17:22:52 » |
|
Dreamfolow Nem magyarázkodj:D Hanii Igazad lehet!Van ikertesód? 
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12786 Dátum: 13 jan 30, 17:34:43 » |
|
Úgy rémlik mintha lenne horoszkóp téma.  Lehet h ezzel oda kéne menni.  Amúgy anyám szűz (mármint a csillagok szerint)  Meg is van a horoszkópos téma: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=352.345De én megyek el a boltba. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 30, 17:36:43 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12787 Dátum: 13 jan 30, 17:49:31 » |
|
Hát lehet.. a sok doctor whozással meg tudod hova.  Köszi hogy linkelted, most már legalább tudom. Akkor gomene az offért.. Nah hoztam forrócsokit a kv automatából.. szerencsére nem mentolos... és amúgy meg milyen idő van kint? :DDDD Sose értettem azokat az embereket akik unatkoznak a számítógép előtt, hát most akkor magamat sem értem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12788 Dátum: 13 jan 30, 17:51:03 » |
|
Azért ezt még nem minősíteném offnak.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #12789 Dátum: 13 jan 30, 18:00:30 » |
|
Nem akartam belekapcsolódni ebbe a horoszkóp témába, de hát tényleg nincs itt egy bika se? O_o Mindenki mérleg meg skorpió... de béénák vagytok. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12790 Dátum: 13 jan 30, 18:01:40 » |
|
Huh de jó, van nálam könyv.. van mit olvasni... :DD Ez az.
Egyébként ti szerettek e-bookot olvasni? Valahogy maradinak érzem magam... mert nekem speciel nincs türelmem gépen olvasni.. Szeretem a könyveket lapozni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12791 Dátum: 13 jan 30, 18:03:48 » |
|
Még nem olvastam róla bár metrón épp egy e-bookot olvasó mellett ültem. Annyira nem rossz meg csak letöltöd amit akarsz de jobban szeretek könyvből olvasni. Sokkal jobb úgy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #12792 Dátum: 13 jan 30, 18:05:54 » |
|
Nyilas vagyok, szétlövöm az összes hülye állatot, a szüzet meg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #12793 Dátum: 13 jan 30, 18:07:31 » |
|
Én szoktam e-bookot olvasni laptopról, de utálom. Csak azért teszem, mert a könyvek drágák (főleg a nagyobb terjedelműek).  De ha valami olyan műről van szó amit szeretek és nagyon akarom, akkor inkább megveszem és olvasom úgy.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12794 Dátum: 13 jan 30, 18:11:06 » |
|
Jah, amúgy igen.. sok pénzben van a könyv olvasás, bár másodkézből nem feltétlen. Erre szokták mondani hogy könyvtár, nem vagyok az a könyvtáros alkat.. volt már hogy elfelejtettem visszavinni valamit pár hétig és beakarták hajtani kb.  Mondom uramatyám, mi ez a fertő amit a könyvtáros nénik ontanak magukból. Nem fizettem. Azóta nem láttak. *büszke magára* Úgyhogy inkább kihagyom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|