Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12675 Dátum: 13 jan 29, 18:31:04 » |
|
Én is magam csináltam meg az adó bevallásomat:D Szerencse, hogy Ritli-chuan könyvelő féleXD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12676 Dátum: 13 jan 29, 18:32:14 » |
|
Tavaly én is... utolsó pillanatban adtam fel. Még jó hogy utolsó nap éjfélig voltak a nagyobb posták. Így meló után... mentem a nyugatihoz feladni az adóbevallást...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #12677 Dátum: 13 jan 29, 18:33:07 » |
|
Nem tudom én mióta kinn vagyok munkahely foglalkozik ezekkel  Azelőtt meg anyám csinálta 
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #12678 Dátum: 13 jan 29, 18:34:02 » |
|
Mi ehez hülyék vagyunk, nekünk segítettek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12679 Dátum: 13 jan 29, 18:34:51 » |
|
Nekem sajna nem volt erre kompetens könyvelő ismerősöm, max könyvelő "tanonc" ismerősöm.  Végül is megoldottam egyedül. Mit nekem ha pár év múlva adócsalással gyanúsítanak meg mert rosszul töltöttem ki? Semmiség 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12680 Dátum: 13 jan 29, 18:40:07 » |
|
A bürokrácia útvesztője ez az egész adóbevallás... Nagyon tudom utálni... Semmi értelmét nem látom... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #12681 Dátum: 13 jan 29, 18:40:28 » |
|
Ahj kellet tegnap herry kóklerröl beszélni... Most jelölt be gy német csajszi nézem adatlapját hogy egyáltalán honnan ismerem Schule: Roxfort Arbeit: Wizards Bank Father: Piton Isteneeem ennyire senki sem lehet fanatikus... ja és mellesleg adatlapja szerint 23 éves...
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #12682 Dátum: 13 jan 29, 18:41:55 » |
|
Nah fejlődnek itt a bűnözők...mindjárt jon a börtön téma
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #12683 Dátum: 13 jan 29, 18:42:21 » |
|
Én úgy tudom, hogy ha megvannak a papírjaid, hogy mennyi pénzről akarsz adózni akkor, ha beküldöd az Apeh/NAV-nak akkor ott ingyen megcsinálják neked.  Csak annyi a lényeg, hogy febr. közepéig be kell küldeni. Remélem ez igaz, mert ha nem akkor bajban leszek. Én nem tudom megcsinálni ez fix!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12684 Dátum: 13 jan 29, 18:43:13 » |
|
Ez tényleg nagy fanatizmus már. Szerencsére velem még nem történt hasonló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12685 Dátum: 13 jan 29, 18:56:24 » |
|
Én úgy tudom, hogy ha megvannak a papírjaid, hogy mennyi pénzről akarsz adózni akkor, ha beküldöd az Apeh/NAV-nak akkor ott ingyen megcsinálják neked.  Csak annyi a lényeg, hogy febr. közepéig be kell küldeni. Remélem ez igaz, mert ha nem akkor bajban leszek. Én nem tudom megcsinálni ez fix!! Én is így csináltam persze. Azért egy komplett adóbevallást senki nem tudna megcsinálni. Ha nincs szakirányú végzettsége.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #12686 Dátum: 13 jan 29, 18:58:32 » |
|
De akkor miben segített Rita?  De megkönnyebbültem, hogy ez tényleg így van.  Beküldök egy rahedli papírt majd nekik.  Már ha a diákszövik kiküldik időben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12687 Dátum: 13 jan 29, 19:00:54 » |
|
Nem küldtem be nekik semmit. Letöltöttem a megfelelő papírokat és kitöltöttem amit kell. Abban, hogy mit kell leszednem mivel drága nav oldala átláthatatlan ráadásul undorító javas progit használ:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #12688 Dátum: 13 jan 29, 19:01:45 » |
|
Hiei-nek még ebben is kell segítség.  Amúgy nekem is megküldték a papírokat postán, de melóhelyemen szerencsére megcsinálják, szóval nincs rá gond. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #12689 Dátum: 13 jan 29, 19:03:12 » |
|
Arbeit: Wizards Bank
Fanatikus és nem bírja begépelni azt, hogy Gringotts. Grat neki. Amúgy én nem szeretem, pedig ez volt az első könyv, amit olvastam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|