noemimi-chan
|
 |
« Válasz #12615 Dátum: 13 jan 28, 23:35:09 » |
|
Gabesz a mindenkit szeret állapotnál tart ahogy látom.... Ayumi az írásaid alapján nem hinném, hogy hány éves vagy... Nem csak te tudtál szépeket alkotni Hiei, én másokra is emlékszem, néha ilyenkor jó volt az a kis diszlexia
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12616 Dátum: 13 jan 28, 23:37:15 » |
|
Jaja... Téged is szeretlek! ♥
Izé Hiei channak néha voltak érdekes megnyilvánulásai.. Olyan ukránkínaiul írt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12617 Dátum: 13 jan 28, 23:40:54 » |
|
Ezt mire érted pontosan Noemimi?  Gabesz, klasszikus cappuccino porból készült instant cappuccinot ittam, +kávé hozzáadásával és mandulaaromával.  Egyébként kösz a virtuális puszit.Te is kapsz 1et az arcodra ^^
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12618 Dátum: 13 jan 28, 23:50:00 » |
|
Köszi a puszit! Mandulaaromás kávé?  Olyanról még nem is hallottam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12619 Dátum: 13 jan 28, 23:55:24 » |
|
Gabesz. Zuhanyozz le. feküdj le a pihi puha ágyadba. S aludd magad emlékezetkiesésesre. Aztán majd holnap megbeszéljük. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12620 Dátum: 13 jan 28, 23:57:33 » |
|
Pedig van régen ittam mandulás cappuccinot csak mostanság nem találok így megoldottam klasszikus cappuccino és mandulaaroma kombinációjával. Egyébként van rumaroma mert szilveszterkor kókuszgolyót csináltam és maradt. Hmm lehet h majd megint kéne kókuszgolyót csinálni.  Éjfél, én akárhányszor részegen aludtam el, másnapos voltam úgyhogy nem biztos h jó ötlet. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 23:59:51 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12621 Dátum: 13 jan 29, 00:06:27 » |
|
Stabilan józanodok... Amikor hazajöttem, alig bírtam gépelni, most meg már mint amikor hazajövök melóból, és fáradt vagyok.. De aludni nem lenne rossz ötlet, mert holnap délelőtt frankón kocsikázni kéne egy kicsit a bankba.. Rendeltem délután 2 százas pakk írható dvd-t neten.. Honap le kéne húzni a kártyáról a zsét, ha már csk kp-val lehet kifizetni a futárt..  Ayumi... Most nagyot hibáztál! Előttem nem szabad megemlíteni a kókuszgolyót, mert én kókuszgolyó függő vagyok!  Szóval tartozol nekem egy tál kókuszgolyóval!  >Olyan nevek olvasgatják a Dumát, akik életükben nem írtak még ide 1 hsz-t sem! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 29, 00:09:06 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12622 Dátum: 13 jan 29, 00:09:29 » |
|
Ejj, hát ha eljössz érte Miskolcra..  akkor talán kapsz.  Elvinném neked Végegyházára, de nincs kocsim (mondjuk jogsim se de az már mellékes  ), MÁV/Volánra nincs manym, teleportálni nem tudok (hiába vagyok boszi), gyalog pedig messze van. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 29, 00:12:42 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12623 Dátum: 13 jan 29, 00:13:31 » |
|
Kire gondolsz Gabesz?  Nem haluztál? 
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12624 Dátum: 13 jan 29, 00:14:25 » |
|
Ne foglalkozz vele Hiei, épp készen van. Ráadásul csajozik is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12625 Dátum: 13 jan 29, 00:18:52 » |
|
Akkor rám vár a feladat, hogy útra keljek!  Hiei: Nem haluztam!  Éjfél csitt! Mondom hogy józanodok...  Na jóéjt!  Megyek alszok, mert így sose kerülök ágyba.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12626 Dátum: 13 jan 29, 00:27:27 » |
|
Oyasumi Gabesz  Miért van az h ha sokat nevetek akkor köhögni kell tőle.  De már évek óta így van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
 |
« Válasz #12627 Dátum: 13 jan 29, 01:38:51 » |
|
Ayumi ez a köhögés a nevetéstől lehet olyan mint nálam... az allergia amikor erősebb, akkor van. Illetve okozhatja még a túl sok gyomorsav is ha már kialakult a reflux, mivel a nevetéstől rázkódik a rekeszizom, és feláramlik jobban a sav mint általában (refluxnál mindig "felszivárog" és irritál am), így köhögésre ingerel. A topic háziorvosát olvastátok. 
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12628 Dátum: 13 jan 29, 07:31:42 » |
|
Aes, jaj de júj de szerizlek téged, te vagy a legjobb modi a fórumon  Mit nekem Hiei. Ez még számomra is fájt. xDKöszönöm-köszönöm. Ez már egészen jó volt. Van érzéked hozzá. Csak így tovább, sok gyakorlással még sokra viheted.  Ez tényleg durva volt. xD Főleg a "szerizés" xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 29, 07:32:28 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #12629 Dátum: 13 jan 29, 07:50:28 » |
|
Csak Chakra ne jöjjön kihal a topic, bár mivel már túléltem pár generációt, hátha megélem az újakat is Úristen, mi lenne akkor velem... Hát, legalább nem vonná el a figyelmemet a fizikáról a fórum.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|