Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12585 Dátum: 13 jan 28, 22:09:36 » |
|
HP filmekből az első 4 volt jó. A többi már enm annyira. És a negyedik film volt a legjobb. Könyvből a 4. és az 5. holtverseny a legjobb címért. 6-7 azok nem voltak már annyira jók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #12586 Dátum: 13 jan 28, 22:12:01 » |
|
Ayumi, erre azért nem lennék olyan büszke. Bár tény, ez sok mindent megmagyaráz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #12588 Dátum: 13 jan 28, 22:16:19 » |
|
Én szeretek olvasni, de valahogy a HP világa nem fogott meg akkor már gyűrűk ura vagy Starcraft regények  bár mostanság a predator könyvek is aránylag jók 
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12589 Dátum: 13 jan 28, 22:16:39 » |
|
Harry Potter best: 4. rész..
Amikor kijött akkor már tudtam hogy azt nem übereli semmi.. és láss csodát.. egyik rész se volt jobb. (számomra)
Bár lehet ha most felnőtt fejjel olvasnám el az elejétől mást gondolnék.
Áh nem.. buta gondolat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #12590 Dátum: 13 jan 28, 22:17:36 » |
|
Ayumi, Saphi arra céloz.
Nekem nincs kedvenc részem, csak kis kedvencem Piton személyében <3
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #12591 Dátum: 13 jan 28, 22:20:24 » |
|
En csak filmen néztem asszem 1-4ig vagy mar nem tom ,nekem hangulatomtól függ,hogy szeretem vagy sem  Pitont azt en is bírom .
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #12592 Dátum: 13 jan 28, 22:23:14 » |
|
De egy tuti még eddig egy nő sem vett rá a Twilightos csillámló vámpírszerűség nyálas csöpögős filmekre és ezután se fog senki ilyenekre kényszeríteni....  De most komolyan mi a jó egy olyan filmben ahol a csaj nem tud dönteni a nekrofília illetve az animalsex között? 
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12593 Dátum: 13 jan 28, 22:26:38 » |
|
A Twilight nemrég ment a tvbe és kíváncsiságból belenéztem de elég hamar máshová kapcsoltam.  A nővérem rágja a fülem a Vámpírnaplókkal, és 1 ideje "szemezgetek" a Walking Deaddal is, csak lusta vagyok elkezdeni. Ejj azt a lusta mindenemet. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
 |
« Válasz #12594 Dátum: 13 jan 28, 22:30:20 » |
|
Élőszereplős sorozatokból a Twilightot nem annyi szeretem, az első részét láttam, a másodikba belenéztem. A Being Humant is néztem egy darabig, de meguntam. Amit nézek az a True Blood és a Vampire Diaries. Egész szépen kitartok, ez már rekord évad nálam. A Doctor Who az abszolút kedvenc, ha 500 évad lenne azt is végignézném - na ez persze abszurd. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 22:31:09 írta Arysha »
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12595 Dátum: 13 jan 28, 22:35:32 » |
|
A Doctor Whora még én szokattalak rá.  500 évad... ez lehetne az "angol barátok közt".  Jaj de kezd ez átmenni offba (vagy már eleve az volt?) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12596 Dátum: 13 jan 28, 22:35:40 » |
|
Ha már offban vagyunk megint.. Elárulok egy titkot... amit most már tudom ha megosztasz valakivel nem is titok.  Ezt eddig nem is tudtam. Szóval.. Szeretem a The Vampire Diariest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12597 Dátum: 13 jan 28, 22:39:50 » |
|
Akkor az h te szereted a Vampire Diariest az nyílt titok? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12598 Dátum: 13 jan 28, 22:42:17 » |
|
Van olyan hogy nyílt titok? Akkor az igen. Bár azt gondoltam mostantól nem titok. *lebiggyeszti száját*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #12599 Dátum: 13 jan 28, 22:42:41 » |
|
Már meg ne bántódj, Ayumi, de mégis melyik halasztatatlan teendőd miatt nem tudod elkezdeni nézni a WD-t például?  A sorozat ezt sértésnek veszi, mert annyira király. Szerintem a VD csak az első évadban volt egetrengető, a második óta folyamatosan laposodik, és olcsó, sablonos trükkökkel próbálja megtartani a nézőit. Semmi fejlődés, semmi változás, semmi új... Hm, viszont az első évad, melyet kerek egy nap alatt néztem végig, nos.. nem is folytatom, ez mindent elárul arról, hogy mit jelentett nekem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|