Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12570 Dátum: 13 jan 28, 21:47:35 » |
|
Egyszer nekem is nyalhatna már valaki. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #12571 Dátum: 13 jan 28, 21:51:01 » |
|
Rajtad legalább nem néznek át, mint rajtunk néhányunkon  *önsajnálat üzemmód on*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #12572 Dátum: 13 jan 28, 21:52:14 » |
|
Aes, ne nyavalyogj, én mindig nyalok neked.  Egy f_cking nyaligép vagyok. Sajnálatos. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12573 Dátum: 13 jan 28, 21:54:14 » |
|
Mondtam már a Hiei dologgal kapcsolatban is h én csak fagyit nyalok.  De azért Aes, ezt a képet neked küldöm: 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #12574 Dátum: 13 jan 28, 21:54:44 » |
|
Noemi ezt kinek szántad? (csak vicc volt Aes  ) Sok ember ilyen hogy egy bizonyos célszemély hozzászólásaira vagy szavaira kíváncsi és a többit nem is nézi :S De itt azért érdekes módon kevés ilyen ember van  Én sose nyalizok senkinek ( na jó van kivétel, de az erősíti a szabályt  )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 21:55:40 írta Eperke »
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Dead
|
 |
« Válasz #12575 Dátum: 13 jan 28, 21:55:38 » |
|
Tudjátok, ezért jó, hogy alig írok ide xd Rám nem lehet fogni hogy nyalok, nem nyalok, goromba vagyok, gonosz vagyok. Muhaha xd
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12576 Dátum: 13 jan 28, 22:00:13 » |
|
Ezek nem igazi nyalások.  Most olvasom újra a Harry Potter könyveket. A 4. rész végén járok. Amikor Voldi újjászületett, és jöttek a halálfalók. Na az az igazi nyalás. Én olyat akarok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #12577 Dátum: 13 jan 28, 22:02:20 » |
|
Hát öltözz be Fagyinak és akkor ayumi nyalogat majd  (kicsit gonosz) Herry Kóklert nem nézek/olvasok szóval nem tudom mire gondolsz pontosan alatta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12578 Dátum: 13 jan 28, 22:03:03 » |
|
Akkor téged nem ismerlek. HP az király. 4. rész meg főleg.  Fleur 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #12579 Dátum: 13 jan 28, 22:04:48 » |
|
Csak mert nem olvasok herry kóklert?  inkább olvasok egy Starcraft regényt, mint azt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #12580 Dátum: 13 jan 28, 22:05:33 » |
|
Nekem nem esik jól a hízelgés és a túlzott bókolás (amit itt most mindenki nemes egyszerűséggel "nyalásnak" hív) és nem is értem, mi jó abban mégis?  Bár ha valakit ez turbóz fel, hát szíve joga. És cseppet sem kivételesen, egyetértek veled, Saphi, sok hízelije van Hieinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Dead
|
 |
« Válasz #12581 Dátum: 13 jan 28, 22:06:33 » |
|
Imádom a 4.részt könyvben :DDD Nagyon nagyon jó  Flue, Meg Krum xd Meg hogy Hermióne foga kisebb lett..Stb :DNagyon jó 
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12582 Dátum: 13 jan 28, 22:06:43 » |
|
Csak mert nem olvasok herry kóklert?  inkább olvasok egy Starcraft regényt, mint azt  Igen, azért. Starcraft sz*r game. Én nagyon hamar ráuntam. Akkoriban a C&C volt a jó RTS meg a RA1.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12583 Dátum: 13 jan 28, 22:07:30 » |
|
Eperkeee. szerencséd h nem most ittam a cappuccinomat hanem d.u., mert ha félrenyelek a röhögéstől akkor az a te lelkeden száradna.  Nem nagyon olvasok regényt.  Mondjuk a HP filmeket láttam (nem biztos h mindet). 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #12584 Dátum: 13 jan 28, 22:08:47 » |
|
Nem olvasol Harry Mary Poppinst?  Tiszta gáz vagy.  Azt mindenki olvassa és szereti. Amúgy egyetértek Aes a 4. és a 2. rész nekem a kedvencem. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|