gman
|
 |
« Válasz #12555 Dátum: 13 jan 28, 19:21:05 » |
|
Téged is, legalábbis nincs bajom veled. Ja, tényleg, TsunadeHime, őt se szeretem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #12556 Dátum: 13 jan 28, 19:22:21 » |
|
gman Ennek örülök ,hisz megalázó lenne ha a te érzelmi világod része lennék....meg úgy minden más ami a te részed illetve minden ami a vonzásteredbe tartozik.[2lehetőség lehet amiért nem bírsz: 1.azért mert nem bírod a stílusom 2.irígy vagy.ill.mind2]ezeket figyelembe véve megállapítom,hogy nem érdekel a véleményed és lásd milyen jószándékú vagyok tudatom veled,hogy ne fáradozz a későbbiekben a velem való kontaktusra(kivéve ha képes vagy értelmesen viselkedni).
Aes Ha nincs fa akkor is van villanyoszlop,vagy az is mókás ,hogy végig húzzák egy 100meteres útszakaszon ami tele van szorva mindenféle tormelekkel .
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #12557 Dátum: 13 jan 28, 19:25:08 » |
|
TsunadeHime, tőled is kaphatnék egy ilyen röhejes oltást? Légysziii! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12558 Dátum: 13 jan 28, 19:29:59 » |
|
Szerintem irígy rád, mugen. ... ..... ........ 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #12559 Dátum: 13 jan 28, 19:37:40 » |
|
Gman Ez nem oltás ,egy egyszerű vélemény .Sajnálom ,hogy az igazat mondtam veled kapcsolatban. Sabaku Feltételeztem,nem kijelentettem,de azt sem mondom ,hogy kizárom annak a lehetőségét. 
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #12560 Dátum: 13 jan 28, 19:55:35 » |
|
Pedig egyik sem. Egyszer valamiért eldöntöttem, hogy nem szeretlek, de már elfelejtettem, hogy miért. Biztos jó okom volt rá, szóval nem másítok.  Am üdvözlöm hanii-t. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12561 Dátum: 13 jan 28, 19:55:59 » |
|
Ez egy ordas hiba, mugen. Bár a hülyeséged sötét függönye mögött legalább boldog lehetsz.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12562 Dátum: 13 jan 28, 19:57:38 » |
|
Pedig egyik sem. Egyszer valamiért eldöntöttem, hogy nem szeretlek, de már elfelejtettem, hogy miért. Biztos jó okom volt rá, szóval nem másítok.  Am üdvözlöm hanii-t.  Lenne pár tippem... Amúgy Mugen neked mi a foglalkozásod? Bohóc? Vagy iskolába jársz még? Remélem mert van még mit tanulnod...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 19:58:54 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12563 Dátum: 13 jan 28, 20:04:56 » |
|
Valaki nézi a Kódot? (az a kwíz) Az a római számos pánikmezőtől libabőrös lettem. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #12564 Dátum: 13 jan 28, 20:15:27 » |
|
Párszor láttam már azt a kwízt.  Brace yourself, Saphira is coming. (Sabaku remélem nem harizol x)
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12565 Dátum: 13 jan 28, 20:30:20 » |
|
Nem, nem 'harizok' sőt csatlakozok hozzád: Saphira is fuckin' coming. Ki nem hagyna két ilyen posztot egymás után 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 20:38:43 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #12566 Dátum: 13 jan 28, 20:30:35 » |
|
Gyerekek, épp kettecskén tűnődünk azon, hogy mi volt a címe annak a filmnek, amiben valami madár (kacsa?) kiálynő teát akart főzni egy lányból? Régen, kisgyerek korunkban ezerszer láttuk de most nem ugrik be.
Azért ide írtam, mert itt többen látják, a filmes témát nem mindenki olvassa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #12567 Dátum: 13 jan 28, 20:50:48 » |
|
Hagy újságoljam el, hogy akit a filmes téma érdekel az lehet inkább azt olvassa el és ezt nem 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 20:51:21 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #12568 Dátum: 13 jan 28, 21:34:16 » |
|
Saphira nekem nincsen különösebb bajom veled csak ez az egy nyalás dolog. Ha valakit megdicsérsz mert jó valamiben vagy ha elmondod neki, hogy bírod szerintem nem nyalás... De ezen kívül nem is vagy rossz fej (lécci ne vedd ezt is nyalásnak)
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #12569 Dátum: 13 jan 28, 21:39:05 » |
|
Hide ez már csak így van. Akárhányszor valaki nem parasztnak nevezi Hiei-t, hanem mondjuk olyat mer mondani, hogy bírja akkor egyből jön valaki, aki elkezdni tolni, hogy nyalnak a modinak.  Rendszeres jelenség. Mondjuk sokszor van alapja a dolognak. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|