Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12540 Dátum: 13 jan 28, 18:37:57 » |
|
Mit láttál a híradóban? Engem érdekel, mert innen bentről sokat nem látok.  Vagy durva?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #12541 Dátum: 13 jan 28, 18:39:04 » |
|
Hiei, ne értékeld túl magad. Én örökké felsőbbrendű maradok, ez már első találkozásunkkor bebizonyosodott. Te meg mindig is egy gyík maradsz, ha érted, mire célzok. Hidetada, nem gond, engem az egész lényed idegesít, szóval egálban vagyunk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 18:40:27 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12542 Dátum: 13 jan 28, 18:42:50 » |
|
Persze utána egy hónapig könyörögtem Chakrának, hogy vonja vissza bant:D Nem tettexD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12543 Dátum: 13 jan 28, 18:44:31 » |
|
Mit láttál a híradóban? Engem érdekel, mert innen bentről sokat nem látok.  Vagy durva? Csak Éjfél kedvéért, ha valaki mégis elolvasná (sárgával van írva), az ügyből kifolyólag esetlegesen keletkező veszekedésekért felelősséget nem vállalok. Az ibse (drogos és alkesz) elvágta a saját anyja torkát, mert veszekedtek v mi, és nem adott neki pénzt. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #12544 Dátum: 13 jan 28, 18:45:04 » |
|
Én mindenkit szeretek mugenen és Grimmjow-n kívül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #12545 Dátum: 13 jan 28, 18:45:23 » |
|
Annyit bántjátok egymást...  Jó ez nem az én dolgom, de nem túl jó az egymást oltogató hozzászólásokat olvasni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #12546 Dátum: 13 jan 28, 18:46:36 » |
|
De szép idők voltak azok. Jetix fórum megvan még?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12547 Dátum: 13 jan 28, 18:46:58 » |
|
Uh ez kemény... a drog és a függőség.. és az ember mire nem képes. Uhh Grimmjowon mit nem szeretsz? Nem is láttam ilyen nevű felhasználót. o.O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12548 Dátum: 13 jan 28, 18:48:52 » |
|
Nem telik el már egy nap sem hogy ilyeneket hallunk?  Jetix fórum már nincs de ott is már volt időnként oltogatás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12549 Dátum: 13 jan 28, 18:54:49 » |
|
Már Jetix sincs akkor minek a Jetix fórum.  Még mindig várom a tavaszt jajj de jó lenne, hmm enyhe idő, száraz (legalábbis nem jeges) járda, kései naplemente, alacsony fűtésszámla, de jó lenne már. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12550 Dátum: 13 jan 28, 18:57:16 » |
|
Nem baj Saphira, nem értik a Jetix fórumos kérdésed. Eskü mostanság egyre jobban bírlak. Mindenféle szarkazmus nélkül. Gyere már el te is talira majd.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 18:58:02 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12551 Dátum: 13 jan 28, 18:58:16 » |
|
Igen, gyere, kérlek szépen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12552 Dátum: 13 jan 28, 19:08:06 » |
|
Én mindenkit szeretek mugenen és Grimmjow-n kívül.
Feraaa? LordHidan? TH? Akami?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #12553 Dátum: 13 jan 28, 19:12:59 » |
|
Rita pedig ti Debrecenben is lazán összefuthatnátok 1x úgy mint anno Kannussal  , de valahogy én már a legelején belenyugodtam, hogy Saphit csak Myvipen láthattuk Jó volt az a Jetix fórum A régi szép idők, és lítom újra felszínre tört a Saphi vs. Hiei értelmetlen csatározás xD, de sajnos mostmár nem fenyíthetek úgy, mint a régi szép időkben, a sodrófám is kettétört Na megyek vissza Abigélt nézni, még ki kell élvezni az itthon lét utolsó perceit... ah nem is megyek sorozatot nézni *-* találtam az egyik hazai adón egy sorozatot amiben egy cuki élelmiszer mérnök srác van... bár csak mellékszereplő és még hülyén is ábrázolják benne a szakmát, de sebaj a story legalább jó kusza, még nem Barátok közt, de Argentin szappanoperának elmenne már vége 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 19:18:10 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12554 Dátum: 13 jan 28, 19:16:00 » |
|
A TH-t THM-nek olvastam.  jajj kevés bennem a koffein.  és gmen, ha mindenkit szeretsz mugenen és grimmjowon kívül akkor engem is? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|