Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12510 Dátum: 13 jan 28, 17:51:13 » |
|
Jó is az vény nélkül kapható hashajtó:D Erről az apa fej jutott eszembe mikor törte össze a konzerveket mert sérülten olcsóbb:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 17:52:20 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12511 Dátum: 13 jan 28, 17:52:47 » |
|
Akkor én jöttem ki ma a legolcsóbban. Több liter klóros víz úszás alatt ingyen. Ma megint nem volt töri órám de legalább gépírás megy és most már csak a Wordben kell gyakorolnom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #12512 Dátum: 13 jan 28, 17:52:53 » |
|
dehogy  nem járt le, az volt az első amit megnéztem  de pénteken is láttam a boltban szal szerintem nem csak akció volt  Hiei  szerintem több alma volt benne mint a márkás "almalevekben" 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Dead
|
 |
« Válasz #12513 Dátum: 13 jan 28, 17:54:52 » |
|
Különös, hogy például Most festettem egy tájat, az eget direkt kihagytam. De világoskékre befestettem, de az lett a vége, hogy sötétkék lett. Furcsa, mennyire megmásítja az egész nézetét.Már nem is olyan jóindulatú. De ilyen egy lap. Gondoljunk bele , van egy natúr A4-es lapunk. Semmi nincs rajta, de két pont és egy vonal(Azaz arc) személlyé változtatjuk  Nagyon jó*.* Most esett le xd És ezzel a lendülettel mindennek rajzoltam szemeket, szájat, orrot, stb.
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12514 Dátum: 13 jan 28, 17:57:26 » |
|
Hidetada, abban az almalében van alma ha megveszed a piacon az almát és lereszeled, kifacsarod.  Az almát nem tudják "hamisítani", sem mesterséges aromákból előállítani. (szépen néznénk ki ha igen) 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12515 Dátum: 13 jan 28, 17:58:42 » |
|
Fuh hát ilyen éles témaváltásban se volt mér részem.
ezek az almalevek nekem csalókák. Ittam már 100%-osat, aminek köze nem volt ahhoz, amit mi facsartunk itthon a reszelt almából. De volt már remek 12%-oshoz is szerencsém. Biztos jó aromát választottak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #12516 Dátum: 13 jan 28, 18:00:01 » |
|
gman te meg még ha csak most vetted észre, akkor Loah avatarját nézd még meg. xDD
Erről lemaradtam, valaki meséljen már! Kirito alája is elég érdekes... Volt. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 18:00:35 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12517 Dátum: 13 jan 28, 18:00:34 » |
|
de az sem mindegy, hogy mennyi almalé és mennyi mesterséges édesítő meg más szer van benne 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12518 Dátum: 13 jan 28, 18:01:09 » |
|
Én a 100%os gyümölcsleveket bírom amikor rá van írva h 100%os és akkor öszetevők: víz, cukor, fruktózszirup...  Egyébként Kirito avatárja nekem tetszik. Az aláírása hát igen, a trágárság minden nyelven az. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 18:04:11 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12519 Dátum: 13 jan 28, 18:03:04 » |
|
Szerintem már csak az természetes ha a kertből hoztuk. Az állatok miket kaphatnak már ha mi is ilyeneket eszünk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12520 Dátum: 13 jan 28, 18:03:22 » |
|
Heo skypeen elmesélem. Itt nem téma.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12521 Dátum: 13 jan 28, 18:06:19 » |
|
Már megelőztelek. Nem kell skype randira hívnod. Fhuj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12522 Dátum: 13 jan 28, 18:07:25 » |
|
ejnye Éjfél irigykedsz, hogy nem téged hívott randira? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #12523 Dátum: 13 jan 28, 18:08:16 » |
|
Hát Éjfél, te is mindig csak a rosszindulatot láttad a hozzászólásaimban. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12524 Dátum: 13 jan 28, 18:10:30 » |
|
Ugyan már, ő is tudja h te "jó kislány" vagy és a légynek se tudnál ártani (mondjuk a légynek talán igen). 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|