Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12495 Dátum: 13 jan 28, 17:42:02 » |
|
Úgy tűnik a sör ma mindenhol le volt árazva. Tesóm is vett üveges kozelt 70 forintért.
Az nájsz. Nálunk a Sparban 10 FT-tal volt olcsóbb "akcióban" a l'brau. Ezzel az a gond, h máshol így is 30 Ft-tal olcsóbb volt. Ami a vicc: Vitték , mint a cukrot, csak azért mert volt rajta egy akció tábla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12496 Dátum: 13 jan 28, 17:42:27 » |
|
Éjfél belőled napok óta süt a poénos rosszindulat. Am tesóm hozta el az utolsó darabokat, szal bocs Hiei. Pedig küldtem volna, esküszöm. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #12497 Dátum: 13 jan 28, 17:42:27 » |
|
Nem bolondult meg, már eleve az volt  Mármint nem Loah. Ne álszentkedjél, ez volt a célod a beszólással, mindenki tudja. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12498 Dátum: 13 jan 28, 17:42:51 » |
|
Ismerem Moritát személyesen megbízom benne. Nem verne át. Ha meg igen jól teszixD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12499 Dátum: 13 jan 28, 17:43:50 » |
|
1ik kezembe a csésze, másikkal netezek (hű de sz*r 1 kézzel írni).  Amúgy a rossz energiák mindig a hátam mögött dolgoznak (tőlem még az ördög is fél xD), úgyhogy nyugodtan reagálhatok (vagyis reagálhatnék de ezt most lezárom [a Morause, és a Loah dolgot]).  Hát ha valami valahol akciós akkor a többi áruház is leakciózza. (mint a Milli vajkrém, 280 volt a Spárba utána már a Tescoba is).  Na olyan sokáig írtam a hszt h többen is beírtak elém és még a cappuccino is elfogyott. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 17:46:25 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12500 Dátum: 13 jan 28, 17:44:41 » |
|
Ezernyi célom volt azzal a beszólással, melyik jelentésére jöttél rá?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12501 Dátum: 13 jan 28, 17:45:30 » |
|
Nem is.. belőlem mindig sütött..! Kész rágalom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12502 Dátum: 13 jan 28, 17:46:29 » |
|
Hát igyekeztem eufemizálni a dolgot. Nem jött be. De jó tudni, hogy ilyen büszke vagy magadra. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #12503 Dátum: 13 jan 28, 17:46:45 » |
|
Éjfél belőled napok óta süt a poénos rosszindulat.
Szerintem csak te figyeled napok óta a fórumot.  Szilvi drága, jól ismerlek, tudod, a közös múltunk miatt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #12504 Dátum: 13 jan 28, 17:47:46 » |
|
hmm én múltkor 5 literes almalevet vettem a profiban 100 Ft-ért  nagyon finom volt jobb is mint a drágábbak 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12505 Dátum: 13 jan 28, 17:48:26 » |
|
Ez most komolyan fájt. Lehet megsértődök és megyek is a sebeimet nyalogatni.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12506 Dátum: 13 jan 28, 17:49:07 » |
|
Mennyi E betű volt abba az almalében?  Alma biztos nem sokxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12507 Dátum: 13 jan 28, 17:49:30 » |
|
Vagy csak az is aznap járt le, mint a 70ft-os sör.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12508 Dátum: 13 jan 28, 17:50:40 » |
|
Én meg azt hallottam h a Profiból is Coop lesz.  E formulák.  Ezért iszok ásványvizet abban csak a szénsav káros. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12509 Dátum: 13 jan 28, 17:50:51 » |
|
Ebben tényleg nem látom a rosszindulatot. Vannak ennél durvább hszeim is, ez csak szimpla vicc volt, de ha nem felel meg az ízlésednek akkor bocsi. ^^ Amúgy igen, büszke vagyok magamra... amikor az emberek túlspilázzák pláne.  Amikor meg tök normális hszeim vannak és abban is a rosszindulatot keresik, akkor meg méginkább. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|