mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #12375 Dátum: 13 jan 27, 20:51:08 » |
|
Beírtam ,hogy másnak ne kelljen ilyen csekélységgel elpazarolnia az idejét .
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #12376 Dátum: 13 jan 27, 20:51:56 » |
|
őő várjál megpróbálok tolmácsolni (mugen javíts ki ha tévedek  ): amit a papirra vonatkozóan írtál miszerint ha lenne gyp-s papírod akkor te is bárkit feljelenthetsz. Na azt a papírt pszichiáter adja ki és ha olyanná nyílvánítanak akkor senki sem fog hinni neked hiszen azok saját magukkal sincsenek tisztában ergó dilisek remélem ez így kicsit érthetőbb  ahj mugen pedig annyit gugli fordítóztam miatta 
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #12377 Dátum: 13 jan 27, 20:59:41 » |
|
Eperke Van ez igy esetenként...mondjuk én javaslom például azt,hogy várd meg amíg kijavítom  (ha senki nem érti akkor általában sor kerül a javításra). Egyébként nagyjából jól fordítottad le a mondandómat,Sabaku hálásan köszöni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12378 Dátum: 13 jan 27, 21:00:18 » |
|
Köszi, így tényleg sokkal jobb lett  Mugen nem a szavakkal volt a probléma, azokta még csak kivettem egyeneként... de az alany/állítmány..  Te hányas vagy magyarból amúgy?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #12379 Dátum: 13 jan 27, 21:03:28 » |
|
De kis szerencsétlenek vagytok. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12380 Dátum: 13 jan 27, 21:06:50 » |
|
A jövőbe senki se menne csak a múltba? Ejj. és a más bolygókkal mi van.  Ma volt 1 kisebb "csatám" a "számítástehnika ördögével", de én nyertem. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #12381 Dátum: 13 jan 27, 21:07:49 » |
|
A gyp-s nénik rohadt ijesztőek amúgy. Vagyis eleve azok az öregek, akik totál demensek, engem a hideg kiráz tőlük. Mostanában pedig álmodok is ilyesmivel egyet-kettőt, plusz egy-kettőnél dolgozom is reggelente, szóval kijár a jóból most. Sabaku, megszokhattad már volna, hogy mugennél a dolgok mindig mást jelentenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #12382 Dátum: 13 jan 27, 21:08:43 » |
|
Hanii Ezt pont tőled hallom ?  Sabaku Magyarból 6-7.ig egész jo voltam ,de írni nem tudtam akkor sem ,marmint írásban fogalmazni,beszélni tudok rendesen  Am mivel nem néztem at csak az ékezeteket pótoltam igy nem tom' ,hogy mi bajod volt a fogalmazásommal mingyá' megtekintem. A jövőbe menni az uncsi ,a múltba bőven elég mert úgy már manipulálhatod a jövőt ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 27, 21:10:09 írta mugen »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12383 Dátum: 13 jan 27, 21:09:56 » |
|
A jövőbe senki se menne csak a múltba? Ejj. és a más bolygókkal mi van.  Én mennék de a múlt is nagyon érdekel. Ha meg bolygókra mennék akkor először a fiatalság kútja aztán jöhetnek a bolygók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12384 Dátum: 13 jan 27, 21:12:24 » |
|
"6-7. egész jó voltam" hát szerintem akkor még mindenki jó belőle.. xd A hangsúly azon van, hogy most hányas vagy belőle, jééé csak nem 2-es?  Egyébként nem vagyok szerencsétlen.  Én mostanában minden nénitől félek. Amióta buszon, illetve vonaton utazok minden nap... 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12385 Dátum: 13 jan 27, 21:13:47 » |
|
Megszoktam, de szeretek rácsodálkozni újra és újra a dolgokra  "...de írni nem tudtam akkor sem..." "..mármint írásban fogalmazni, beszélni tudok rendesen" Holy Shit! Azt hittem az ember írva beszél  Miért, sok ott a cukrosnéni?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12386 Dátum: 13 jan 27, 21:18:42 » |
|
Zita, a "hiperaktív lökött" egyénekkel mindig is jól kijöttem, szerintem jó lennék útitársnak (vagy kikészíteném szegényt  ) A vénasszonyoktól meg nem félek (érzik az "aurámat" ezért nem kötekednek) 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #12387 Dátum: 13 jan 27, 21:19:15 » |
|
Hanii Utazas...Lovagolni is szoktál(csak nem 2es?!xd) ,bár ott ahol ezt teszed jó esetben nincsenek nénik ...ha megis akkor az sz*pás  Sabaku Azért javítottam ki ,mert írni tudtam es most is tudok mert nem vagyok analfabéta ,de írásban fogalmazni...na azt nem. Írva beszél ...sabaku féle paradoxon 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 27, 21:22:34 írta mugen »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12388 Dátum: 13 jan 27, 21:22:58 » |
|
Én bírom a "hiperaktív lökött" egyéneket és ő benne van a top 3-ban nálam. Szerintem mennyünk és keressük meg és legyünk ketten az új útitársai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12389 Dátum: 13 jan 27, 21:25:47 » |
|
Neeem, nem cukrosnénik.  Sima, egyszerű, öreg nénik, akik kiabálnak veled ha rossz helyen állsz, rálépnek a lábadra, és nincs kellemes illatuk. :S Lovagolni? Hát.. nekem erről csak annyi a véleményem, hogy ha megkötözik a lovat, akkor nehezen tud rugdalózni...  Szabi egyébként mi a véleményed a legújabb karavánsajtról?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 27, 21:59:25 írta hanii »
|
Naplózva
|
|
|
|
|