Ayumichan
|
 |
« Válasz #12255 Dátum: 13 jan 26, 19:01:04 » |
|
Szegény Hádész.  Mindig vannak vesztesek Ha az oroszlán megeszi a varacskos disznót akkor szegény malacka, ha nem akkor szegény éhes nagymacsek. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #12256 Dátum: 13 jan 26, 19:03:31 » |
|
Hiei-sama: No igen, ebből a szemszögből nézve tényleg logikus, mondjuk Noemi szemszöge is az. Én ugyan nem beszélétem semmifajta vallásról, ti kevertétek bele, ti kis szabálysértők.
Ja, ez nem vallás, ez irodalom.
Most akkor ők keverték bele a vallást, vagy nem is vallás? xD Egyébként én se pártolom ezeket a témákat, rossz hatással van a bioritmusomra mikor ezeket olvasom, úgy, hogy nem hiszek ezekben a dolgokba. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #12257 Dátum: 13 jan 26, 19:04:38 » |
|
Én azért Lucitól megkérdezném hogy miért is ébresztet minket öntudatra, miért ejtet minket "bűnbe"  és hogy miért vállalta a büntetést? Istentől meg megkérdezném hogy miért akart minket kb állat szinten megtartani  Szabi én sem hiszek de ha vannak és igazak ezek a történetek azért feltenném ezeket a kérdéseket 
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12258 Dátum: 13 jan 26, 19:08:57 » |
|
Én most nem is igazán a vallásról írtam, hanem inkább azokról a személyekről. Nem is vagyok vallásos csak érdekelnek maguk ezek. Meg igen sokat hallottam ezekről innen onnan így kialakult egy kép erről az egészből bennem.
Én inkább azt kérdezném Istentől hogy miért van az hogy megszülettem és azért már bűnös vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #12259 Dátum: 13 jan 26, 19:11:04 » |
|
Elmagyarázná nekik valaki, hogy mi a külömbség aközött, amiről én beszélek és amiről ők?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12260 Dátum: 13 jan 26, 19:14:19 » |
|
Sok idő Gman:D Modit nem szoktunk ilyen egyszerűen választani. Minden moderátor meglett szavazva. A javasoltak közül:D Nem tervezünk moderátort felvenni, de ha terveznénk is külsős lenne ne hogy véletlen te legyél azxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12261 Dátum: 13 jan 26, 19:14:44 » |
|
Vajon miért van olyan érzésem h ennek nem lesz jó vége.  hopsz, elém írtak. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 26, 19:16:01 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12262 Dátum: 13 jan 26, 19:19:21 » |
|
Amíg nem akarnak nagyon bele folyni elfér itt. Viszont valóban van témája. Tehát egy normális fórumozó kiidézi innen a hszt és oda ír... http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=81.1530Régen elég jól ment az embereknek:D Nagyon nagyon régen meg semmi nem ment az embereknekxD A vallásos rész pedig teljesen tabu a fórumon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 26, 19:20:11 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #12263 Dátum: 13 jan 26, 19:20:08 » |
|
Most miért? Majdnem olyan menő modi lennék, mint Shiro. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12264 Dátum: 13 jan 26, 19:26:12 » |
|
Samdav is modi, rémlik a dolog? xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12265 Dátum: 13 jan 26, 19:27:07 » |
|
Majdnem olyan menő modi lennék, mint Shiro De csak majdnem.  Felbontottam a cappuccinot és ittam is belőle. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Dead
|
 |
« Válasz #12266 Dátum: 13 jan 26, 19:28:24 » |
|
Sziasztok.  VÉgre itt, lerendeztem mindent. Hogy van a Duma Topic? 
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #12267 Dátum: 13 jan 26, 19:29:55 » |
|
Most miért? Majdnem olyan menő modi lennék, mint Shiro.  Ahaaaa...nem szeretem valahogy mégse az elképzelést, hogy modi légy... Hieit el tudtam képzelni (és most nem azért mert hosszú a nyelvem, csak püket nézegettem és eszembe jutott, hogy valaha nekem is volt pici hatalmam xD... ti már nem is tudtok róla  ) Amúgy meg ha már Lucifer nézzetek supnatot és kész pont vége... az egy jó sorozat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 26, 19:34:07 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12268 Dátum: 13 jan 26, 19:36:04 » |
|
Hogy van a Duma Topic? Jól (ahogy szokott xD).  Túlélt néhány offot. Volt már h amikor feljöttem már csak a "kék betűs" hszt láttam, mert addigra eltűntek a nyomok és hogy a Morause nevű egyént kicsapták 2 hónapra azt is csak a Moderátori figyelmeztetésekből tudom.  Úgy látszik h az én "spirituális energiaáramlásom" hatással van a topikra, mert ha eltűnök akkor elszabadul a pokol.  Téged is rég láttalak Kirito.  jujj 1 666 hozzászólásom van, ez már "ördögi" 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 26, 19:42:09 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12269 Dátum: 13 jan 26, 19:43:07 » |
|
Samdav is modi, rémlik a dolog? xD
Egyedül a dbz témában. Sosem lesz teljes moderátor és ott is azért, mert senki nem akarta vállalni külsőst meg nem akartunk felvenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|