Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12030 Dátum: 13 jan 25, 18:25:48 » |
|
A lényeg az hogy tudod amit tudsz.  Mindent tudok. Ezt utálom magamba a legjobban:D Az előbb elmentem boltba és hoztam magamnak sört. Szal most már minden király:D Persze, hogy nem hatott meg. Az előbb leírtam elképzelni se bírsz. Ha eltudnál már belém szerettél volna. Nem figyeltél rám elég alaposan.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12031 Dátum: 13 jan 25, 18:27:03 » |
|
Mi az a budy?
Nemesi családból származó pottyantós illemhely.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12032 Dátum: 13 jan 25, 18:29:09 » |
|
Azért mert annyira se érdekelsz hogy figyeljek rád lol Jah gátolja a képzelő tehettségemet a Legendás lényed. Bevallom.. mindenben igazad van. Mindig elfelejtem elmondani hogy amúgy egyetértek veled mindenben, mindig, feltétel nélkül. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12033 Dátum: 13 jan 25, 18:32:01 » |
|
Szavad ne feledd. A jövőben ez felhasználható lesz ellened. Amúgy akkor most miért olvasod a hozzászólásaimat^^ Még egy kérdés miért vagy egyre feszültebb. Konvergenciát érzek körülötted:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12034 Dátum: 13 jan 25, 18:34:06 » |
|
Biztos azért mert fázom.. ha fázom mindig elolvasom amit írsz. Ezt ne felejtsd el. Fontos tudni.
szerk.: megszólalt a Legend és a fél fórum idecsődült mozizni :DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 18:35:16 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12035 Dátum: 13 jan 25, 18:37:17 » |
|
Ha most nem lenne egy nálam is gonoszabb nő az asszonyom élből olyat írnék, hogy ketté állna a füledXD Viszont mivel van és "Hiei jó fiú" nem teszem:D Éhes lettem adj ennem Éjfél, hogy végre valami hasznodat is vegyemXD Eddig csak a baj volt veled.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #12036 Dátum: 13 jan 25, 18:38:11 » |
|
én csak néha felnézek hogy ne 6 oldalt olvassak majd egyszerre csak hogy tudjam miröl meg a téma. Jobban leköt a Naruto Ultimate Ninja Impact psp-n 
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #12037 Dátum: 13 jan 25, 18:40:12 » |
|
Én viszont mozizni jöttem. Amikor Hiei-sama itt van mindig jó hangulat kerekedik.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12038 Dátum: 13 jan 25, 18:41:32 » |
|
*Éjfél megdobja Hieit egy fél lazaccal* Tessék, egyél. Az én fülem?  Még mindig lebecsülsz.. Öreg hiba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12039 Dátum: 13 jan 25, 18:43:27 » |
|
Legalább arra vetted a fáradságot, hogy a fejét levágjad. jobban teljesítettél mint vártam. Viszont mivel it t a kedvenc kajám volt ebédre megyek és bezabálok egy jó nagy tányérral. Majd re kicsi rigók:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12040 Dátum: 13 jan 25, 18:43:47 » |
|
megszólalt a Legend és a fél fórum idecsődült mozizni :DD A kíváncsiság ereje.  Éhes lettem adj ennem Éjfél, hogy végre valami hasznodat is vegyemXD Még korán van neki de majd csak "éjfél után" kapsz enni.  jó sokan beírtak elém 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 18:45:11 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12041 Dátum: 13 jan 25, 18:47:08 » |
|
Tudjátok mi a legjobb egy részegen átbulizott estében?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #12042 Dátum: 13 jan 25, 18:47:53 » |
|
a sok fészbuk jelölés nem fogadott hívásokkal meg gázos képekkel párosítva?  egy randi meghívással megspékelve persze
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 18:48:43 írta Eperke »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #12043 Dátum: 13 jan 25, 18:48:20 » |
|
Én is mozizok, de csak mert meg lettem említve és hátha válaszolnom kell valamire.  Ha most nem lenne egy nálam is gonoszabb nő az asszonyom élből olyat írnék, hogy ketté állna a füledXD
Hiei jól teszed. Mert szörnyű dühöm még lecsap rád.  Legalább arra vetted a fáradságot, hogy a fejét levágjad.
Honnan tudod, hogy a feje hiányzik a te részedről? Azt mondta, hogy fél lazac. Lehet pont a feje felőli részt dobta neked. Nyersen. Az, hogy másnap mindent összehánysz erőteljes fejfájás kíséretében?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 18:49:29 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #12044 Dátum: 13 jan 25, 18:50:23 » |
|
viszont másnaposan rossz melózni :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|