Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12015 Dátum: 13 jan 25, 04:36:38 » |
|
Vajon melyik az a két ujj... omg, nem tudok helyesen írni.. nahjó bevallom... nem nem nem is.. nem vallom be  Ritli, Hiei... gyertek a talira... mert morci leszek basszussss....................... Nem is ittam... utálom hogy nem bírom a piát... Sose iszok.. Valaki ébresszen fel délben... *nevet* :DDD Köszi, Good night.... u.i: Holnap.. vagyis ma.. utálni fogom magam ezért a hozzászólásért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 04:40:58 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12016 Dátum: 13 jan 25, 10:20:44 » |
|
Nyugi Éjfél, mi is utálunk. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12017 Dátum: 13 jan 25, 12:04:04 » |
|
Uram isten miket irkáltam.. meglepően helyesen írtam le mindent... pro vagyok. Jól van tudom nagyon jól, de te még engem is űberelsz Loah baba <3 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #12018 Dátum: 13 jan 25, 12:05:20 » |
|
Hát ilyen a kicsit ittas Éjfél :DD bocsi most másnapos 
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12019 Dátum: 13 jan 25, 17:58:00 » |
|
Ennyire látni akartok vagy mi?  Látom megint kezd terjedni a legendám:D Hát igen én már csak ilyen lenyűgöző vagyok:D Asszony messze van szóval szerintem ő nem tud menni:D Nélküle meg nem mennék:D Szóval marad a fórum és a találgatás milyen személyiség vagyok:D Az egoistát nem volt nehéz kitalálni:P
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12020 Dátum: 13 jan 25, 18:00:58 » |
|
Téged csak azért tettelek hozzá mert Ritli velejárója vagy.  és most kedves és cuki voltam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #12021 Dátum: 13 jan 25, 18:04:36 » |
|
A szükséges rossz.  Amúgy én tényleg nem hiszem, hogy tudok menni így fizu előtt. Nincs egy vasam se és szerintem anyámék se tudnának adni, olyan időtájt le vagyunk már égve. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12022 Dátum: 13 jan 25, 18:06:12 » |
|
Nekem megpróbálhatsz hazudni, de hogy magadnak is:D Amit írtál te el is hiszed?  Tudom, hogy tudni akarod milyen személyiség vagyok, mert elképzelni se tudod:D Illetve, meg elpróbálod, csak amilyennek képzelsz az teljesen más:D Talán már valaki aki ismer mondta is, hogy sose találnád ki milyen csodás vagyok:D Nekem is pangás van télen szal én se tudok adnixD A kertész télen éhezikxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 18:06:43 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12023 Dátum: 13 jan 25, 18:11:46 » |
|
Nem is tudtam, hogy kertész vagy  A nagy Hiei-sama kankalinokat ültet és pitypangokat öntöz... igazából simán tudom vizuálni. xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #12024 Dátum: 13 jan 25, 18:13:13 » |
|
Ezt még én is tudtam róla, pedig én aztán cseppet sem ismerem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12025 Dátum: 13 jan 25, 18:14:37 » |
|
Nahátna. A "sötét nagyuraknak" is van 1 kis kedves oldaluk azért. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12026 Dátum: 13 jan 25, 18:17:17 » |
|
Tényleg?:O ez nagyobb felfedezés mint Amerika vagy a Magellán szoros:O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12027 Dátum: 13 jan 25, 18:19:01 » |
|
A kerekeket ki ne felejtsd:D
Mostanában kivontam magam a fórumos társasági életből, ezért nem tudok semmit. Tényleg, folytatom is a Supernaturalt.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12028 Dátum: 13 jan 25, 18:20:25 » |
|
öhm.. bocs hogy tényleg nem érdekelsz.. :DDD budy Nem akarom megismerni az igazi énedet akit látástól mikulásig dicsérnek az emberek mert olyan csodálatos.  Jah egy nagy rajongód említette milyen szeretni való plüss állatka vagy de nagyon nem hatott meg.  A lényeg az hogy tudod amit tudsz.  szerk.: de amúgy meg szívesen látlak  Nem dupla, töröltem. Mod
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 18:26:20 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12029 Dátum: 13 jan 25, 18:25:27 » |
|
Nem tudom, kérdezz meg valaki mást aki tudja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|