Saphira
|
 |
« Válasz #11985 Dátum: 13 jan 24, 20:09:32 » |
|
12 évesen már tudtam, mi akarok lenni.  És évfolyamtársaim nagy része is így van ezzel.  hogy 28évesen még mindíg diplomákat gyűjtesz Hát, sajnos egyeseknek csak akkor adatik meg még legjobb esetben is, hogy normális képesítést szerezzen. Például nekem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #11986 Dátum: 13 jan 24, 20:10:24 » |
|
ahj én egyszer tettem lottót mikor Magyarországon voltam 4esem is volt a 7es lottón  miért koppannának nagyot? O.o speciel főnököm az csak étteremben dolgozott  és most németben saját építésű háza van, ami az itteni telek, meg építkezési árak mellet nagy szó  én megelégszem perpill a bérelt lakással is
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11987 Dátum: 13 jan 24, 20:14:52 » |
|
Az én is szeretnék lenni Ayumichan  Szerintem csak azok koppannak nagyot akikkel elszalad a ló, vagy beképzeltek lesznek egy siker után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11988 Dátum: 13 jan 24, 20:15:06 » |
|
Ohh értem Eperke. Nem gondolkoztál, hogy külföldön vállalsz munkát ilyen szakmával és feltételezem nyelvtudással? Elvégre étteremnyitáshoz itthon szerintem nagyon sokat kell dolgozni, hogy egy ilyen álmot megvalósíts, ha nincs alaptőkéd apu és anyu miatt...  Kint pedig 3x-6x többet lehet keresni egy ilyen jó szakmával. Ismerősöm sima pincér az egyik általam említett vendéglátó egységből és nem keresi hülyére magát. Annyit nem keres , h 10-15 éven belül nyithasson saját éttermet. De mondjuk ez is relatív, elvégre lehet nyitni 40-50 nm-es étkezdét is, és annak a költségei jóval alacsonyabbak. De egy komoly jól jövedelmező éttermet szerintem sokkal több pénzből kell fenntartani, stb. Meg az is befolyásoló tényező, hogy hol nyitod meg... Jó látni, hogy ilyen céltudatos vagy, sok sikert jó előre a saját éttermedhez!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11989 Dátum: 13 jan 24, 20:15:33 » |
|
Én még anyámat "boldogítom" a jelenlétemmel.  engem eddig csak ilyen gyárakba vettek fel dolgozni (Jabil, Shinwa, Nestlé), de ott elküldik az embereket (köztük engem is) mindig 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #11990 Dátum: 13 jan 24, 20:20:44 » |
|
Ishi nézz utánna én topicban  Németországon élek  nemsokára 3 éve asszem  kicsit régóta kint vagyok:D felszolgálóként kerestem havi 1500 eurót (ezt kézhez kaptam) most majd kb 1800-2000 euró havonta  lakás rezsivel mindennel ide a kaját is beleszámítva max 1000 euró 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #11991 Dátum: 13 jan 24, 20:24:34 » |
|
nemsokára 3 éve asszem  kicsit régóta kint vagyok:D f Túl régóta Németország ban vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #11992 Dátum: 13 jan 24, 20:26:47 » |
|
bah bocsi csak utóbbi időben kezdtem el jobban magyar emberekkel beszélgetni (anyámékat nem ide értve) meg német de köszi nyelvtani kijavítást 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11993 Dátum: 13 jan 24, 20:28:56 » |
|
Köszi az infót Eperke, nem nagyon szoktam az Én topicban leskelődni, így ez eléggé elkerülte a figyelmem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11994 Dátum: 13 jan 24, 20:31:51 » |
|
Gratulálok Eperke!  Én sem tudom, hogy mi legyek... régen kárpitos akartam lenni, de azt hiszem azt kinőttem. Jól tetted... Nekem az a szakmám, és a szakmámban töltött 2 hét meló után úgy döntöttem, hogy bele lehet sz*rni az egészbe... Ne kérdezd miért, sok oka van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #11995 Dátum: 13 jan 24, 20:38:14 » |
|
bah bocsi csak utóbbi időben kezdtem el jobban magyar emberekkel beszélgetni (anyámékat nem ide értve) meg német de köszi nyelvtani kijavítást  Semmi baj.  Szimpatikus, hogy ilyen jól tűröd a kijavítgatásokat, és nem akarsz addig verni emiatt, amíg nem könyörgöm, hogy ölj meg. Ugye, Sabaku?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #11996 Dátum: 13 jan 24, 20:42:37 » |
|
Oh, csalódtam volna ha a kémhálózatod nem értesít az eseményekről 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #11997 Dátum: 13 jan 24, 20:44:51 » |
|
minek legyek agresszív ha csak kijavítgatnak? fölösleges, de ha nagyon bosszant is valami akkor sem másokon vezetem le feszültséget inkább játszok egy kicsit a prototype-on vagy a GTA-n  meg úgy hogy nem ismerek innen senkit sem személyesen és kijavít vagy beszólogat ( ugye Éjfél? ) max nem lesz a szívem csücske thats all folks  max én is belekötök egy félreérthető hozzászólásba 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11998 Dátum: 13 jan 24, 20:53:00 » |
|
max én is belekötök egy félreérthető hozzászólásba  Hmmmm így kezdődnek a legszorosabb kapcsolatok itt fórumon... :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11999 Dátum: 13 jan 24, 20:54:18 » |
|
Ha nen lenne ez a k*rva nêgy szavas szabály és nem lennék olyan jó kislány aki minden áron betartja a szabályt akkor azt írnám hogy: aha..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|